Anasayfa
6 Şubat 2022, 23:49
missa4
Abone

Mezi ve Meni Arasındaki Fark Nedir?

Mezi ve Meni Arasındaki Fark Nedir?

Kayıtsız Üye
sürekli beyaz renkte bir akıntı görüyorum bazen kireç gibi oluyor meni için abdest alınması gerktiğini öğrendiğimden beri güsul abdesti alıyorum kötü şeyler gördüğümde falan .amam artık bıktım ve meni mi mezi mi bilmiyorum .bazen koku oluyor ama bazen olmuyo güsul abdesti almam gerekiyvr mu

Okudunuz mu?  Eğer ölümsüzlük olsaydı bu dünyanın ve insanların durumu ne olurdu?

Cevap: Mezi ve Meni Arasındaki Fark Nedir?

maydın
Meni şehvet nedeniyle çıkar, kokusu ekşimiş hamur kokusunu andırır, rengi kremidir. Mezide cinsel konular düşünüldüğünde ve-ya kadınla oynaştığında akar, şehvetle fışkırmaz, rengi beyaza ya-kındır, Yumuşatıcı bir salgıdır. Bazen idrardan sonra da akar.
Kadından gelen menide şehvet nedeniyle akar, rengi sarımtırak-tır. Erkekte olduğu gibi guslü gerektirir.. Fetâvâ-yi Hindiyye, Beda-yiussanayi’, Fethulkadir, Bahrirâik ve İbn Abidîn’de de ayni konu açıklanmıştır.

Okudunuz mu?  Sabah namazına kalkamıyorum ne yapmalıyım

Cevap: Mezi ve Meni Arasındaki Fark Nedir?

Kayıtsız Üye
S.A. abiler ben 13 yaşında bir gencim, bazen idrarımı yaparken penisimin ucundan beyaz bir sıvı fışkırıyor sonra idrar geliyor, ama hiç haz almıyorum,gusül gerekir mi ?


meni ile mezi arasındaki farklar

mum
İdrarla gelen akıntı vedidir.
Gusül gerekmez.

Okudunuz mu?  Uyuyan bir sünnetimi uyandırana yüz şehit sevabı verilir ile ilgili bir hadis

meni ile mezi arasındaki fark, mezi ve meninin farkı, meni ve mezi arasındaki fark

Bu kategoride yer alan Gaza ve cihat nedir başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Mezi ve Meni Arasındaki Fark Nedir? Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.