Anasayfa
8 Ağustos 2021, 17:35
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada yıkanmak için su ısıttığını görmek

Rüyada yıkanmak için su ısıttığını görmek

Kayıtsız Üye
ben rüyamda yıkanmak için su ısıtmak istiyorum fakat su ısıtacağım kabın tabanının olmadığını görüyorum daha sonra tamir ettirmek için ustasına götürüyorum.


Cevap: Rüyada yıkanmak için su ısıttığını görmek

arifselim
Selamun aleykum. Hayırlara ve iyilik işlemeye yönelmek manasına işarettir. Şansın açılmasına ve işlerinin yolunda gitmesine tabir edilir. En doğrusunu Allah bilir.

Okudunuz mu?  Rüyada Zemzem Görmek (imam nablusi)

Yorum: Rüyada yıkanmak için su ısıttığını görmek

Kayıtsız Üye
Rüyamda gerçek hayatta benimle yakıştırılan bir çocukla ilkokul okuduğum binada giyinikken birlikte yıkanıyoruz. Ben çıktığımda saclarımda sabunlar duruyor babam yine yıka diyor ve temizleniyor. Sonra o çocukla nişanlanacakmışım. Nişan yemekli olacakmış menü seçiyoruz birbirinden farklı seçtiğimiz için şaşırıyoruz. O balık olmasını istemiş. Gerçek hayatta rüyamda bir sürü değişik türde bir balık görmüştüm. Bu rüyamda çocuk o balıktan yemek istediğini söylüyor. Yani geçmişteki rüyamdaki aynı balığı gördüm. Akşam yatarken hayırlısını hissetmek için dua ettim ve bu rüyayı gördüm . Yorum yaparsanız şimdiden Allah razı olsun.

Okudunuz mu?  Rüyada Zeytin Görmek (imam nablusi)

Yorum: Rüyada yıkanmak için su ısıttığını görmek

arifselim
Gördüğün rüyan hayırlıdır. Bereket, mutluluk ve kazanç gibi manalara tabir edilir. Ama bu bir istiharedir diyemeyiz. Yinede o kimse hakkında araştırmak ve uygun olup olmadığı hakkında bilenlere sormak gerekir. Allah’tan hayırlısını dilemek en güzelidir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada yaşlı adam görmek

Kayıtsız Üye
Selamün aleykum.gercekte teyzemin kızı 20 yasinda ve zihinsel engelli.rüyamda onu isyerimdeki banyoda yikadigimi gördüm.tam bitti derken bir anda hem buyuk hem küçük tuvaletini yapiyor.sonra tekrar temizliyorum.ve pisligi banyonun giderinden akitiyorum.rica etsem bana ruyami yorumlarmisin.


Tohat
Ve aleyküm selam. Bir konuda gireceğiniz müşkül bir durumdan sizi kurtaracak ve destek gösterecek birinin varlığına işaret eder. Sizin haklılığınızı savunarak sizin aklanmanızı sağlayacaktır. Hakkıyla bilen bir tek Allahtır elbette.

Bu kategoride yer alan Rüyada yazı yazmak başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada yıkanmak için su ısıttığını görmek Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.