Anasayfa
5 Nisan 2022, 13:14
Rüya Yorumu
Yönetici

Buluğa ermeden önce rüyada ayıp şeyler görünce gusül abdesti alınması gerekir mi?

Buluğa ermeden önce rüyada ayıp şeyler görünce gusül abdesti alınması gerekir mi?

yeskaraa
buluğa ermeden önce rüyada ayıp şeyler görünce gusül abdesti alınması gerekir mi?


Cevap: Ergenliğe girmeden önce

yeskaraa
Lütfen cevap verin


Cevap: Ergenliğe girmeden önce

tekturk
kardes o dedigin ruyalanma olduysa zaten artik ergenlik cagindadir o kisi, herkesde ayni yasda baslamaz ergenlik

Okudunuz mu?  Rüyada küçük çilek görmek ne anlama gelir?

Cevap: Ergenliğe girmeden önce

Guray
erkeklerde ergenlik 12-15 yaşları arasında görülür 15 yaşında sonra mesul olarak kabul edilir farz ibadetlerden sorumludur.
Gusülü meni bozar eğer bir erkek meni gördüyse ergenlikte demektir ve gusletmesi gerekir


NURİMERCAN
sevgili kardeşim rüyanda ihtilam olduysan eğer elbette gusl gerekir uyandığında ıslaklık gördüysen gusl şart.yok görmedinde için hala rahat değilse yine gusletki şeytan seninle vakit geçirmesin vesvesede olmazsın.

Okudunuz mu?  Rüyada koyun sürüsü görmek

yeskaraa
Yalnız ben kızım kızlardada mı aynı oluyor ?


Ercan
İhtilamla yani rüyada şehvetlenip uyandığı zaman, meni akmış olduğunu gören erkek ve kadın cünüp olur. Bu durumda gusül gerekir. Rüyada ilişkide bulunduğunu görür, fakat uyanınca meni akmamışsa, meni yoksa gusletmez. Bazı âlimler kadının menisi içeri akar, ihtiyaten yıkanması iyi olur demişlerdir. Çamaşırınızda ıslaklık gördüyseniz bu meni de olabilir, mezi de. Tereddüte düşmektense veya şeytanın vesveseleriyle uğraşmaktansa gusletmek en güzelidir.

Okudunuz mu?  Rüyada süpürdüğünü görmek

Ercan
Allah (c.c) cümle ümmeti Muhammed’den razı olsun inşAllah.


Kayıtsız Üye
Merhabalar ben 12 yaşındayım mezi geldi benden ve rüya görmedim fakat bir sabah uyandığımda kilodumda minnacık bir leke gördüm bu da meziydi sanırım ibadetlerim farz mıdır


arifselim
Merhabalar. Mezi ergenliğe girme alameti değildir ancak meni gelirse o zaman bu ergenliğe işarettir. Yinede sen helal ve harama uymaya çalışmalısın.

Okudunuz mu?  Rüyanın gerçek çıkması şans mıdır?

erkekler ergenliğe girerken rüyasında ne görür, erkeklerin ergenliğe girerken gördüğü rüya, ergenliğe girerken görülen rüya

Bu kategoride yer alan Rüya tabirleri: Gökyüzünde ALLAH yazısı görmesi ne anlama gelir? başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Buluğa ermeden önce rüyada ayıp şeyler görünce gusül abdesti alınması gerekir mi? Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.