Anasayfa
7 Mayıs 2021, 14:38
Oruc
Yönetici

Ezan bitti ve ben su içtim orucum kabul oldumu?

Ezan bitti ve ben su içtim orucum kabul oldumu?

Kayıtsız Üye
ezan bitti ve ben su içtim orucum kabul mü. biz geç kaldık ve sadece su içtim orucum hakkında bir açıklama yapar mısınız ?


Cevap: ezan bitti ve ben su içtim orucum kabul oldumu?

m.deniz
Kardeş anladığım kadarıyla imsak vaktini kastediyorsun malesef orucun bozulmuştur kazasını etmen gerekir.Çünkü oruç ezanla başlar (yani imamın Allahü Ekber demesiyle başlar) sen ezan bittikten sonra su içmişsin kaza edeceksin..

Bu kategoride yer alan İnşaatta zor şartlar altında çalışan birisi orucu yeyip daha sonra yerine tutabilir mi ? başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Ezan bitti ve ben su içtim orucum kabul oldumu? Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.