Anasayfa
8 Mayıs 2021, 6:45
sizden02
Abone

Felek ne demektir feleğe lanet okumak caiz midir ?

Felek ne demektir feleğe lanet okumak caiz midir ?

sacitkral
s.a. arkadaşlar felek ne demek. şarkılarda olsun filmlerde olsun hep felek deyip ya bela okuyorlar yada nalet okuyorlar.


Cevap: felek ne demek

Guray
Felek gök demek dünya yada alem anlamındada kullanılır bazı kaynaklara görede doğa üstü bir gücü simgeler eğer lanet etmek hoş değildir o yüzden bu gibi cümlelerden kaçınalım inşAllah

Okudunuz mu?  Aklıma gelen kötü düşüncelerden kendimi nasıl arındırabilirim?

"…Mü’mine lânet etmek, onu öldürmek gibidir." (Buhârî, Cenâiz 84, Müslim, Îmân 176, 177)


Cevap: felek ne demek

sacitkral
ALLAH razı olsun kardeşim..


felek ne demek, felek ne demektir, felek nedemek

Bu kategoride yer alan Peygamber efendimizin hürmeti üzerine diye du etmek yanlış mı?? başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Felek ne demektir feleğe lanet okumak caiz midir ? Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.