Anasayfa
14 Ekim 2022, 22:02
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada beyaz sarıklı adamlar

Rüyada beyaz sarıklı adamlar

Kayıtsız Üye
Her sokakta beyaz sarıklı adamlar görüyorum beni kovalıyorlar.Eve geliyorum oh kurtuldum diyorum ve mutfakta iş yaparken arkamdan birsi omuzuma hızlıca vuruyor yakalandım diyorum dönüp bakıyorumki beyaz sarıklı adam bana bakıp gülüyor.


Yorum: Rüyada beyaz sarıklı adamlar

arifselim
İyi ve hoş bir geçim sahibi olmaya ve çevresinde sevilen bir insan olarak bilinmeye alamettir. Rüya sahibinin çevresinde kendisiyle bağlantısı olsun ya da olmasın farketmez tüm insanlarla iyi geçindiğine ve onlara iyi davranıp değer verdiğine yorumlanır. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Yorum: Rüyada beyaz sarıklı,beyaz sakallı,beyaz cüppeli adamlar

Kayıtsız Üye
Hayırlı günler. Rüyamda yanımda dayımla beraber bir sohbete gidiyoruz ama ben bilmiyorum kim olduklarını sohbet ortamına vardığımızda anlıyorum beyaz sarıklı beyaz cüppeli beyaz sakallı adamlar 15 20 tane var En yaşlısı ortada oturmuş sanki o anlatıyor da diğerleri dinliyor gibi. Ama çok huzurlu bir ortam. Ortama geldigimizde ortadaki yaşlı adamla göz göze gelip selamlaşıyoruz. Daha sonra hepsi teker teker tokalaşıyor bizle oturmamız için yer veriyorlar daha sonra biraz dinleyip sohbet bitiyor. Cok güzel bir rüyaydı yorumlarmısınız rica etsem

Okudunuz mu?  Rüyada Balık görmek (İmam Nablusi)

Yorum: Rüyada beyaz sarıklı adamlar

arifselim
Hayırlı günler kardeşim. Bu rüya en çözülmez sandığın sorunlarının Allah’ın izniyle çözülmesine ve hayatına huzur yerleşmesine işaret eder. Rüya sahibinin aklına gelmeyen çözüm yollarını fark etmesiyle beraber, yaşamını iyileştirmeye başlaması sonucu var olan huzursuzluğunun da önüne geçeceği şekline yorumlanır. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Kardeşim ben nakşibendi tarikatine bağlıyım benzer rüyalar görüyrz bunlar sadatlardır.silsileden.tarikate girmen isteniyr bellki.nette resim çıkar.iki isim vericm ikisinede bak ona göre tarikatini bulursun.gavsı sani seyyid Abdulbaki erol. Diğeri mahmut efendi hazretleri…..cevap yazabilirsin.

Okudunuz mu?  Rüyada bir İnsanı cin suretinde görmenin yorumu nedir?

Kayıtsız Üye
Gavsı sani şeyh abdulbaki erol yada mahmut efendi hazretleridir .ilk yazdığım daha yakın tarikate girecen inşaAllah.ben yaklaşk 2 yıldır sofi yim inşaAllah.Allah aşkı resul aşkı bu yolda tanıdım inanki.Allahın sevdiği seçtiği kullar bu yola bazen bir rüya ile çekilir.sende bunlardan birisin.şükret.


Kayıtsız Üye
Merhaba rüyamda bir bilgisayar buluyorum sonra onu kullanırken bilgisayarın aslında yakın bir arkadaşımin arkadaşina ait olduğunu öğreniyorum ve bunu öğrendikten hemen sonra yakın arkadaşim o bilgisayarla beni görüyor sonra ben kendimi kôtü hissediyorum..


arifselim
Merhaba. Bu rüya kişiliği hassas ve titiz olan kimselere alamet eder. Ayrıca kişilik olarak da hayırlı durumlara alamet eder. Bu aynı zamanda tertipli, disiplinli, çalışkan ve başarılı kimselere delalet eder. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada balık görmek ne demektir?

mümingnç
selamun aleyküm,rica etsem benim rüyamı da yorumlar mısınız?
rüyamda eli satırlı bir adam bana yol soruyor.Göstermeme rağmen tehdit ederek önümden git de göster bana diyor.Ben de tam bahsettiği yere gelince burası işte diyip koşarak kaçmaya başlıyorum.Yolda beni bekleyen kapısı açık bir araç,aracın yanında çarşaflı hanımlar ve aracın içinden sarıklı temiz yüzlü kişiler hadi gel dercesine beni çağırıyorlar ve ordan beni uzaklaştırıyorlar.


arifselim
Aleykum selam. Rüyayı gören kişinin gerçekte kendisini çok rahatsız eden sorunları olduğuna ve rahat edemediğine işaret eder. Yakınlarından destek görerek kurtulacağına alamet eder. Allah’tan hayırlısını dilemek daima en güzelidir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
İyi günler kuzenim hamile doğuma yarın alincak. Rüyasında sarıklı birkaç adamın evine geldiğini ve çok korktuğunu anlatti.. Sizce ne demektir bu..?? Şimdiden teşekkürler.

Okudunuz mu?  Rüyada besmele çekip Allahu ekber demek

arifselim
İyi günler. Allah sağlıklı ve hayırlı evlatlar ihsan eylesin. Bu rüya isteğine ulaşmaya ve müjdelere işaret eder. Endişelenecek bir rüya değildir içi rahat olsun ve Allah’a tevekkül eylesin. Şüphesiz herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Ben rüyamda bir arkadaş gördüm cubelli sarikli ablamin evinde mutfakta electric isi yapiyordu beni cagirdi ben pencereden girdim ve ablama muziki kapat dedim


arifselim
Bu rüyaya doğru bir yorum yapabilmek için sizin durumunuz bilinerek edilmesi gerekir. Yoksa ancak genel bir manada o kimse için hayırlı bir durumda olmak olarak tabir edilebilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Rüyamda dışarıda yürürken her yerde beyaz sarikli ve cübbeli gençler vardı.Ben yürürken bir kişiyle iki defa karşılaştım.2cisinde bana güldü bende ona güldüm.Eve geldiğim de evde arkadaşlarıyla kursa hazırlanırken gördüm.Evde de konuşup gülüştük.Daha sonra annem bana bu kişinin evlilik için beni görmeye gelmiş olduğunu ve kabul edersem evlenecegimi söyledi.Bu rüyanın anlamı nedir??

Okudunuz mu?  Rüyada Bilezik görmek (İmam Nablusi)

arifselim
Bu rüyayı gören kişi eğer evlilik çağındaki bekar bir kız ise, bu önüne çıkacak olan hayırlı kısmete işaret eder. Ayrıca bu rüya işitilecek sevinçli bir habere ve mutlu olacağına tabir edilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Ozan58
Rüyamda savaş halinde askerleriz, bir Hristiyan ulkesindeyiz bir fırının önünden geçerken firinci iki tana tadı çok güzel sicak ekmek veriyor bölüp yiyerek gidiyoruz, tam o ara fırının yanında bir dükkan var ve orda yerde oturan sarıklı bir yaşlı adam var ben eğilip adamın sarığından öpüyorum, sarığından kurban diyip gidiyoruz. Ve ilginctir 11 gibi uyumuştum 2de bu rüya ile uyandım. Ve kolay kolay rüya hatırlamam..

Okudunuz mu?  Rüyada baba görmek anlamı ve tabiri

arifselim
Bu hayırlı bir rüya olup bir çok güzel anlamları bulunur. Bu rüya maddi ve manevi açıdan hayatı güzelleştirmek anlamındadır. Ayrıca, rüya sahibinin işlerinden fayda bulmasına, sağlıklı ve uzun bir ömür sürmesine işaret eder. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


melos3438
Rüyamda evdeyim ve telefonla konuşuyorum bir arkadaşimla. Evimde sarıklı cübbeli bir adam var Kur’an okuyacakmis. Ve sonrasında annem bana sesleniyor. 3-4 kere adımı bağırdı. O şekilde uyandım. Ne demek acaba bu


arifselim
Her rüyanın illaki özel bir yorumu yoktur. Bir çok rüya tamamen bilinçaltı olup anlamı yoktur. Bu rüyan genel olarak hayatta meydana gelmesi muhtemel olan yeniliklere ve heyecanlara alamettir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


İllime278
Uyumadan önce mürşidimi isteyip uyudum sonra rüyamda karanlık içinde bir adam beyaz sarıklı ve cübbeliydi ama ne yüzünü görebildim nede sesini nedir bunun anlamı ve uyandıgımda tam sabah ezanı vaktiydi

Okudunuz mu?  Rüyada Berat Gecesi Görmek

arifselim
Dua edip görmek isteyebilirsin ama bu görülecek diye bir şart yoktur. Gördüğün rüyandan da bu açıdan bir işaret vardır denemez. Sadece hayırlıdır denilebilir ve düşüncelerinin etkisinden dolayı da görmüş olabilirsin. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Merhabalar eşim rüyasında gökyüzünden kuran indiğini söylüyor eline ve o anda gökyüzünde sarıklılar eşime bakıyorlarmış cevaplarsanız çok sevinirim


arifselim
Merhaba. Bu rüyanın en makbul olan yorumu, rüyayı gören kişinin dua, dilek ve yakarışlarının kabul göreceğine tabir edilir. Hem kuranı kerimin ve hemde sarıklı adamların görülmesi bu anlamda olup hayırlıdır. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Yillar önce iki rüya gördüm Kudüs’te ziftli bir yoldan yuruyordum bir dagin eteğine ç oldeyim kumun içinden beyaz sarikli adamlar bana el acip yalvariyorlar ben ayaktayim yuruyorum uzerimde uzun beyazelbise hz.Rabia yi Kudüs’te vahsetlice öldürdüler diye senin yardimin lazim diye yalvariyorlar 19yasindaydim bu ruyayi gördüğümde 2.ciside ankaradayim savas topunun agzina beni yerlestirmisler yine sarikli adamlar muslumanlik rlden gifiyor bize sen yardimetmelisin gonca diyorlar veri topu patlatip gökyüzünde ben ucuyorum ben yillarca etkisinden kurtulamadim normalde acik giyimli bir bayanım ama gunahtan çok korkarim Rabbimide çok ama çok seviyorum kendimi farkli hissediyorum neden bilmiyorum

Okudunuz mu?  Rüyada Büyük Abdest Yapmanın Anlamı Nedir?

arifselim
Görmüş olduğun her iki rüyada ancak kişiye özel yorumlanırsa belki yorumlanabilir. Hayırlı ve güzel rüyalar olsa da Bu şekilde bunu tabir edemeyiz maalesef. Ancak genel olarak kişiyi rabbine daha fazla yaklaştıracak salih amellerde bulunması gerektiğine yorumlanabilir. Daima Allah’tan rüyalarının hayrını dilemek en güzelidir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada balina görmek

Kayıtsız Üye
Tabiki herseyi hakkıyla bilen Allahtir ruyalarindogrusunu bilende odur tşk ederim size çok güzel bir ifade gerçekçi peki bir rüyamdada bir daga tirmaniyorum sirtimdada bebek merdiven seklinde kutularin ustune basarak zorla tirmaniyorum en zonunda zirveye ulasiyorum zirvede dikiliyorum ve birden urperiyorum karsimda Atatürk’ün heykeli ve birden uyaniyorum


arifselim
Dağa tırmanmak daima iyi olarak yorumlanır. Rüyayı gören kimsenin kazancı için zorda olsa emek vermesine, çok çalışmasına ve Allah’ın izniyle isteklerine de kavuşacağına alamet olarak tabir edilir. Daima rüyaların hayrını dilemek en güzelidir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
karsimda beyaz buyuk bir bina var binanin 7 kapisindan beyaz giyimli adamlar cikiyor ortadaki beyaz giyimli adamin basinda sarik var elinde uzun bir deynek.ben karsilarinda merdivenden aşagida durmusum hareketsiz onlara bakiyorum onlarda bana bu rüya neye yorumlanir

Okudunuz mu?  Rüyada Bela görmek (İmam Nablusi)

arifselim
Böyle bir rüyayı maalesef biz tabir edemiyoruz. Kötü bir yorumu olmasa da belki kişiye özel tabir edilirse daha isabetli olabilir. Görülen tüm rüyaların Allah’tan hayrını dilemek en doğrusudur. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


rüyada sarıklı adam görmek, rüyada beyaz sarıklı adam görmek, rüyada beyaz sarık görmek

Bu kategoride yer alan Rüyada beyaz elbise giymek başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada beyaz sarıklı adamlar Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.