Anasayfa
1 Kasım 2021, 14:42
missa08
Abone

Vedi nasıldır?

Vedi nasıldır?

Kayıtsız Üye
Bir bayan rüya falan gormese yataktan kalkip vcye gitse idrardan sonra peceteye sarimsi yapiskan bir sey gelse akinti gibi bu gusül gerektirirmi bu vedimidir yoksa idrarini tuttugu için olabilir mi gusül gereklimidir desert rose hocam sizden çok bilgilendim Allah razı olsun

Okudunuz mu?  İdrar sıçraması ve kadınlarda taharet

Cevap: vedi nasildir?

Ercan
Meni, cinsel ilişki veya mastürbasyon sonunda haz ve heyecanla gelen yapışkan sıvıdır. Erkek menisine sperm denir. Kadından gelen meni sarımtıraktır.

Vedi
, idrardan sonra çıkan beyaz, bulanık, koyu, yapışkan bir sıvıdır.

Mezi
, zevk zamanında çıkar. Şehvetlenince, açık resimlere bakınca veya şehvetle öpüşünce ve sürtününce veya böyle şeyler düşününce gelen birkaç damla renksiz yapışkan sıvıdır.
Şehvetle gelen meni hariç, hiçbirisi guslü gerektirmez. Kadınlarda meni gelmesi daha zor olur. Meni gelmez de, mezi denen akıcı sıvı gelirse gusül gerekmez. Meni, titreyerek gelir, kasılmalar olur. Gelenin mezi mi, yoksa meni mi olduğu bu şekilde de, anlaşılabilir.

Okudunuz mu?  Diş arasında kalan yemek gusle engel mi

Ek olarak
< Kadının menisi sarı ve berraktır, erkeğin menisi ise beyaz ve koyudur.
Buna göre kadın cima edip yıkandıktan sonra fercinden meni gelirse,

kesinlikle kendi menisi olduğu takdirde tekrar yıkanır, ama kıldığı namazı
iade etmez, şüpheli olduğu, ya da erkeğin menisi geldiği takdirde ise bir
şey gerekmez, sadece abdest alır.
>


Vedi

EaglePaw
Selamün Aleyküm hocam vedinin kokusu var mıdır ? Akşam tuvalete gidip çıktığımda vedi çıktığını hissettim aldırış etmedim yattım sonra avret yerime hiç dokunmadım su içmek için şişeye dokundum meni kokusuna benzer bir koku vardı ikinci defa kokladığımda yoktu sizce gusül almam gerekir mi ?

Okudunuz mu?  İçinde ve dışında her ihlasta besmele çekilir besmelesiz ihlas okunmaz

Yorum: Vedi nasıldır?

arifselim
Aleykum selam. Mezi ile vedi şekli arasında bir fark yoktur. Sadece çıkma nedenleri farklıdır. Vedi ile mezi guslü gerektirmez. Sadece meni cünüp eder. Meni öyle basit bir şekilde zaten çıkmaz.


vedi nasıldır, vedi, vedi kokar mı

Bu kategoride yer alan Irkçılık yapmak haram mıdır? Bir ırkı aşağılamak ve hakaret etmek. başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Vedi nasıldır? Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.