Anasayfa
7 Mayıs 2021, 20:32
Namaz
Abone

Gün içinde kılamadığım bi namazın kazasını eve gidince vakit namazından öncemi sonra mı kılmam gerekir?

Gün içinde kılamadığım bir namazın kazasını eve gidince vakit namazından öncemi sonra mı kılmam gerekir?

Kayıtsız Üye
gün içinde kılamadığım bir namazın kazasını eve gidince vakit namazından öncemi sonra mı kılmam gerekir.vakit namazından önce kılmam gerekiyorsa geçmiş namazların kazasını da yine aynı şekilde mi kılacağım yani vakit namazından önce mi kılmam gerek.teşekkürler

Okudunuz mu?  Şafi mezhebine göre teravih namazı

Cevap: gün içinde kılamadığım bir namazın kazasını eve gidince vakit namazından öncemi sonra mı kılmam gerekir?

Ercan
kardeş siz vakit namazlarını yerine getirin. Zaman buldukça da kazaları kılarsınız. Öncesi sonrası diye bişey yok. Örneğin yatsıya 1 saat varsa, yatsıdan önce kaza namazı kılabilirsiniz. Yatsıdan sonra da kazaya devam edebilirsiniz.

Bu kategoride yer alan Namazı hızlı kılmak günahmıdır? ya da hızlıca kılınan namaz kabul olmaz mı? başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Gün içinde kılamadığım bi namazın kazasını eve gidince vakit namazından öncemi sonra mı kılmam gerekir? Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.