Anasayfa
8 Ağustos 2021, 16:56
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada denizde yüzen kuranı kerim ve tefsir kitabı görmek

Rüyada denizde yüzen kuranı kerim ve tefsir kitabı görmek

Kayıtsız Üye
rüyamda denizde yüzen kuranı kerim ve tefsir kitabı gördüm ve onları topladım ne anlama geliyor


Cevap: rüyada denizde yüzen kuranı kerim ve tefsir kitabı görmek

m.deniz
Rüyada Kur’an-ı Kerim görmek (İmam Nablusi)

Rüyada Allah’ın yüce kitabını görmek, büyük hayırdır.

Bir kimsenin rüyada Kur’an-ı Kerim ayetlerinin Kur’an üzerinde okunması; emr-i maruf, ney-i münker yapmaya, şeref, sevinç ve yardıma ermeye işarettir.

Rüyada Kur’an dinlediğini görmek; rüya sahibinin devlet ve saltanatının kuvvetli, akibetinin güzel olmasına yorumlanır. Hafız olmayan kimsenin rüyada Kur’an-ı ezberlediğini görmesi, mülke nail olmasına işarettir. Rüyada Kur’an-ı yediğini görmek, o kimsenin Kur’an okumak vasıtasıyla geçindiğine işarettir.

Rüyada Kur’an-ı Kerim okuduğunu ve manasını anladığını görmek, rüya sahibinin akıllı biri olduğuna yorumlanır.

Rüyada diliyle Kur’an-ı Kerim’i yaladığını görmek, günaha işarettir. Bazen rüyada Kur’an-ı Kerim okumak, güzel ve salih amel yapmaya, derece ve mertebesinin yüksekliğine yorumlanır. Cahil kişinin rüyada Kur”n okuduğunu görmesi, ölmesine işarettir.


rüyada suyun içinde kuran görmek, rüyada denizden kuran çıkarmak, rüyada suyun altinda kuran gormek

Bu kategoride yer alan Rüyada denizde koyunların yüzdüğünü ve yürüdüğünü görmek neye alamettir ? başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada denizde yüzen kuranı kerim ve tefsir kitabı görmek Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.