Anasayfa
8 Mayıs 2021, 10:27
missa8
Abone

Sabah kalkarken elde kına lekesi görülmesi

Sabah kalkarken elde kına lekesi görülmesi

Kayıtsız Üye
Merhaba. Gece yatarken ellerimde bir şey yoktu ama sabah kalktığımda avcumun içinde kınaya benzer lekeler vardı yıkadım çıkmadı. Ama lekeler gün içinde kendiliğinden kayboldu. Nedeni ne olabilir?


Cevap: sabah kalkarken elde kına lekesi görülmesi

arifselim
Merhaba. Bir çok insanda benzer şeyler oluyor. Bunun nedeni bir çeşit mantar olduğu ve iyice temizlenmeden uyumaktan kaynaklandığı söylenmektedir. Bu konuda daha çok internette bir çok resimler görebilirsiniz. Endişelenecek bir şey yoktur.

Okudunuz mu?  Hz.Muhammede (sav) nasıl salavat getirilir?

elde kına lekesi, elde oluşan kına lekesi, elde kina lekesi

Bu kategoride yer alan Subhane rabbiyel aliyyil alel vehhab manası başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Sabah kalkarken elde kına lekesi görülmesi Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.