Anasayfa
8 Mayıs 2021, 23:14
missa01
Abone

3 yıllık evliyim ben bebek istiyorum eşim istemiyor nedenini sorduğumda benim psikolojim miş!

3 yıllık evliyim ben bebek istiyorum eşim istemiyor nedenini sorduğumda benim psikolojim miş!

traurig
3 yıllık evliyim ben bebek istiyorum eşim istemiyor nedenini sorduğumda benim psikolojim miş!Maneviyatımızmış! Herkesin psikolojisi, maneviyatı çokmu yüksek ?bebek olunca o bizi biz onu yetiştirmeyecekmiyiz?27 yaşındayım sağ göğsümde kitle var dedi doktor sonra yumurtalığım az üretiyomuş…git gide sağlığım bozuluyor Anne olamıcam diye korkuyorum Çok istiyorum mutlu bir ailem olsun yüzümüzden gülücükler eksilmesin ….Allahım yardım et.

Okudunuz mu?  Diyanetin namaz vakitleri doğrumudur

Cevap: 3 yıllık evliyim ben bebek istiyorum eşim istemiyor nedenini sorduğumda benim psikolojim miş!

Desert Rose
Allah c.c en kısa sürede isteklerinizi gerçekleştirsin
ve sağlık sorunlarınıza acil şifalar versin İnşaAllah kardeşim…amin


Yorum: 3 yıllık evliyim ben bebek istiyorum eşim istemiyor nedenini sorduğumda benim psikolojim miş!

Capricorn34
6 haftalik hamileyim eşim istemiyor aldirmak istemiyorum napabilirim ikna etmek için bilmiyorum.Benjm psikolojim çok bozulur eğer aldirirsam.

Okudunuz mu?  Yasinden sonra okunacak dualar nelerdir

Merhaba ,yaklasik 6 haftalik hamileyim.Esimle ikinci evliligim ve onun 2 benjm 1 cocugum var.Maddi manevi eşim kazayla olan bu cocugu istemiyor ama ben çok istiyorum aldirirsam psikolojim çok bozulacak ve ilerde bosanmaya bile gidebilirim kendimi biliyorum.Onu ikna edebilirmiyim nasıl edebilirim bilmiyorum.N olur bana bir akil verin

Okudunuz mu?  Müşrik nasıl olunur ?

Yorum: 3 yıllık evliyim ben bebek istiyorum eşim istemiyor nedenini sorduğumda benim psikolojim miş!

arifselim
Merhaba. Bu bebeği aldırmak zaten caiz değildir haramdır. Canlı bir bebeği aldırmak tıpkı bir cinayet gibidir. Sen ona iyilikle anlat ikna olmaza bile bebeği aldırmak yinede haramdır. Bunu Allah’ın bir rahmet ve bereket vesilesi olarak kabul edin.

Bu kategoride yer alan Aklıma gelen cinsellikle ilgili düşüncelerden kurtulmak istiyorum başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

3 yıllık evliyim ben bebek istiyorum eşim istemiyor nedenini sorduğumda benim psikolojim miş! Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.