Anasayfa
8 Ağustos 2021, 0:55
Rüya Yorumu
Yönetici

Adet öncesi rüyada kabuslar görmenin nedenleri

Adet öncesi rüyada kabuslar görmenin nedenleri

Kayıtsız Üye
adet öncesi rüyamda çok kabuslar görüyorum bunun nedeni nedir


Cevap: adet öncesi rüyada kabuslar görmenin nedenleri

Ercan
Rüyada görülen kabusları adete bağlamayın. Yatarken mümkün olduğu kadar yatağa abdestli girin. Uyumadan önce Fatiha, Nas, Felak surelerini okuyun. Faydasını göreceksiniz.


Yorum: Adet öncesi rüyada kabuslar görmenin nedenleri

Kayıtsız Üye
Soruyu anlamadan verilmiş bir cevap!!! adetken Nas, Felak, Ayetel kürsi gibi koruyucu “””SURE””” okumak mümkün değil. Ve bu çok sık karşılaşılan bir durum, birçok kadın yaşar bunu. bu dönem şeytan bizimle daha bir çok mu uğraşır??

Okudunuz mu?  Rüyada annenin öldüğünü görmek

Yorum: Adet öncesi rüyada kabuslar görmenin nedenleri

arifselim
Yukarıda soruyu soran adetten önce şeklinde sormuş anladığım kadarıyla. Eğer öyleyse zaten okumakta hiç bir sakıncası yoktur. Adetliyken okumak ise bazı ayet ve sureleri ancak dua niyeti ile okunabilir diyen alimler vardır. Bu tür sorunları olan kadınların bu görüşe göre adetliyken okumaları mümkündür.

Okudunuz mu?  Rüyada Ateş Görmek (imam nablusi)

Adet olma halinde şeytanın daha fazla uğraşmasından ziyade bu dönem bazı kadınlar için biraz sıkıntılı geçebilmektedir. Bu sıkıntı hem bedeni hemde manevi olabilmektedir.


adet döneminde kabus görmek, adetliyken kabus gormenin sebebi

Bu kategoride yer alan Rüyada anneyle restoranda olduğunu görmek başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Adet öncesi rüyada kabuslar görmenin nedenleri Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.