Anasayfa
8 Mayıs 2021, 11:33
missa5
Abone

Bir kaç senedir çok vesveseliyim artık çıldıracak gibiyim

Bir kaç senedir çok vesveseliyim artık çıldıracak gibiyim

Safle
Bir kaç senedir çok vesveseliyim. Artik cildiracak gibiyim. Kazakistanliyim. Burada sorularima cevap verecek sait bulamadim, ve sizlerden soruyorum. Her zaman uzerime necis bulasiyosmus gibi oluyor. Icimde bir ses hep abdestten sonra uzerimde ıslaklık gorunce idrar oldugunu soyluyor. Ama onun abdest alirken sicrayan su olma ihtimali çok buyuktur. Bilmek istedigim, eğer uzerimize bulasan maddenin, islakligin kesin necis oldugu bilinmezse pak olarak hukum edilir mi. Eger abdestimizde kesin bir nuhsan oldugu bilinmezse abdestimiz sahih olur mu. Hep bir yerimi yikamamis gibi oluyorum. Vesveseden kurtulmak için bulasan maddenin kesin necis midir diye sormali, veye abdestinde kesin noksanlik var midir demeli. Cevap kesin degilse, bu vesvesedir. Bu doğru mudur? Vesvesenin hepsine boyle soru sorarak kurtula bilir miyiz?

Okudunuz mu?  Namaz kılması için dua

Cevap: Bir kaç senedir çok vesveseliyim Artik cildiracak gibiyim

BEYAZ_gul
Kendinizde yazdiniz Vesvese
seytan ibadeten alikoymak için bu tur vesveseler fısildar kulagmiza
Yani vesveselere kulak asmayin varsin soyleye dursun
Abdest aldiktan sonra kendi sesiniz duyacak sekilde "abdestimi tam aldim seytanin vesvesinden ALLAH a sığınırım"deyin.

Okudunuz mu?  Günah işleme korkusu

ALLAH a ona siginin,Vesvese uzak durur INSALLAH


hamileyim çok vesveseliyim evimde tek duramiyorum ne yapmaliyim

Kayıtsız Üye
Ben bir aylik hamileyim ve bnde katgi bozuklugu vardi antidepresan kullnyrdum bir ara birakdm ve sonra doktor gozetiminde iciyorum eşim sabah yedide ise gidiyor ve ben evde tek kalmakdan çok korkuyorum aklmda hep vesvese var

Okudunuz mu?  En Geniş İslam İlmihali, Ali Fikri Yavuz, Çile Yayınları

Selamün aleyküm hocam. Ben çok vesveseliyim mesela abdest alıyorum ama çorabımı giydikten sonra cinsel organım kiloda yapışıyo ve bnee abdestim olmadı diye şüphe ediyorum bazen iki defa gusül aldığım bile oluyor. Bu sadece abdestten sonrada değil ne zaman kuran okuyacaksam bir akıntı gelecekmiş gibi oluyor hocam lütfen cevap verin çok dua ederim Allah razı olsun

Okudunuz mu?  Arkadaş,sevgi ve dayanışmanın konu alındığı öykü istiyorum.

Yorum: Bir kaç senedir çok vesveseliyim Artik cildiracak gibiyim

abdullahbiri
Cinsel organın kiloda yapışması cenabet yapmaz. Ancak meni çıkması gusül gerektirir. Ötesi şeytana uymaktır.


çok vesveseliyim, vesveseliyim, Çok necaset konusun da takintiliyim

Bu kategoride yer alan Rüyada eşimle cinsel birleşme olmadan dokunarak zevk alıyorum gusül gerekir mi başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Bir kaç senedir çok vesveseliyim artık çıldıracak gibiyim Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.