Anasayfa
13 Aralık 2023, 22:50
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada hacca giden birini görmek

Rüyada hacca giden birini görmek

nursem_69
Arkadaşım beni hacca gitmiş olarak rüyamda gördüm dedi

bu sabah bir arkadaşım yanıma gelerek bu gece seni rüyamda hacca gitmiş olarak gördüm dedi.araştırdım fakat bir türlü işin içinden çıkamadım.sizden ricam eğer mümkün ise bana yardımcı olmanızdır.bir başkası tarafından hacca gittiğinin görülmesini yorumlarmısınız teşekkürler ederim


Cevap: arkadaşım beni hacca gitmiş olarak rüyamda gördüm dedi

imam
Rüyada Hacca Gittiğini Görmek Tabiri

Rüyada Hacca Giden Birini Görmek

Bir insanın rüyada hacca gitmesi, rüyasında hacca gittiğini görmesi konusundaki rüya tabirleri şu şekildedir:
Rüyada hacca gidildiğinin görülmesi hayırla yorumlanır. Bir kimsenin hacca gittiğinin görülmesi üç şekilde tabir edilir.
Bunlardan birincisi Dinde olgunluk, ikincisi işte güzellik, üçüncüsü kudret ve kuvvette celâldir.
Bir kimsenin rüyasında kutsal topraklardan birine gitmek istediği halde buna kudretinin olmadığını görmesi; o kimsenin eğer zengin ise fakir olacağına, eğer fakir ise içinden çıkamayacağı yani başaramayacağı bir işe başlayacağına,
kişinin rüyasında yanında hacla ilgili bir şey olduğunu görmesi, o kimsenin hayır ve hasenatta bulunacağına yorumlanır.
İmam-ı Nablusî’nin yorumuna göre:
Bir kimsenin rüyasında Hz. İbrahim’in makamında namaz kıldığını görmesi; o kimsenin şeriata uyduğuna, mü’min bir erkek olup hacca gitmeye nail olacağına,
kişinin rüyasında kendisini Müzdelife’de görmesi; o kimsenin emniyette olduğuna, Allah’a sığındığına ve hidayete erdiğine yorumlanır. O kimsenin eğer borcu varsa ödeme imkânı elde eder.
Kişinin rüyasında kendisini hacc yolunda görmesi; o kimsenin dünya ve âhirette arzu ettiği her şeye kavuşacağına işaret eder.


Arkadaşım beni hacca gitmiş olarak rüyasında gördü

Kayıtsız Üye
benim arkadaşım hacca gittigi gün rüyasında beni ve eşimi görmüş..eşimin saçlarının beyazladıgını ve beraber oldugumuzu görmüş… ne demek …teşekkürler


arifselim
Hacda bu rüyayı görmesinin özel bir anlamı olması gerekmez ama saçların beyazladığını görmek olgunluğa ve hayırlı amellere yorumlanır. En doğrusunu Allah bilir.


Kayıtsız Üye
Beni bir tane tanigim abla rüyasında görmüş recep tayip erdoğan bana beyaz bir kıyafet giydirmis ne anlama geliyor acaba


arifselim
Rüyada devlet büyüğünü görmek genellikle olumlu olarak tabir edilir. Yükseleceğiniz mevki ve makama delalet eder veya açılacak olan rızık kapıları anlamına gelir.


habibe bakir
Arkadaşım beni rüyasında umreye giderken gördü
İki defa benim haca gitigimi ve ilkinde 10 gunluk oldugunu 2 ciside komşum eşimle gitiğimi görmüş


arifselim
Selamun aleykum. Her iki rüyada hayırlıdır. Rüyada umre veya hacca gidildiğini görmek salih amellerin işleneceğine ve doğru kararlar vereceğine yorumlanmıştır.


Şanlıurfa
Selamın aleyküm annem hacdayken beni onun önünde yürürken görmüş ne anlama geliyor …teşekkür ederim


mum
< annem hacdayken beni onun önünde yürürken görmüş >
Rüyada birini hacda görmek hayırıdır. İyi işlerle yorumlanır.
Rüyada tanıdığımız birinin hacc’da görmek, kaybettikten sonra hayalini kurduğu mala, çektiği zorlukların sonunda beklediği mala, zorlanarak düşlediği başarıya, sıkıntıya düşerek umduğu sevince, sıkıntı sonrasında umduğu refaha şeklinde tabir edilir

Okudunuz mu?  Rüyada Gökkuşağı Görmek

Kayıtsız Üye
Arkadaşim rüyasinda, benimle eşimin hacdan döndüğümüzü ve onunda bizi karşilamaya gittiğini görmüş.anlamini yazarmisiniz


arifselim
Rüyada hacca veya umreye gittiğini veya gidildiğini görmek salih amellere yorumlanır. Bu kimsenin iyilikler ve salih ameller işleyeceğine işaret eden hayırlı bir rüyadır. En doğrusunu Allah bilir.


Kayıtsız Üye
çok yakın bir arkadaşım rüyasında ikimizin birlikte hacdan döndüğünü ve ortak bir arkadaşımızın bizi karşıladığını görmüş nasıl tabir edilir


arifselim
Allah rüyanızı mübarek eylesin rüyanız hayırlı bir rüyadır. Rüyada hacca gittiğini görmek iyilik ve hayır işlemeye yorumlanır. Bu rüyayı gören kimsenin salih amellerini arttıracağına işaret eder.


Kayıtsız Üye
Ümreye giden bir arkadaşım orada beni boşandığım eşimle birlikte kabede ümre yaptığımızı görmüş yorumu nedir acaba


arifselim
Bu rüya eski eşinizle bir araya geleceğiniz manasına yorumlanır denemez ama bu rüya ikiniz için salih amel işlemeye ve iyilik yapmaya yorumlanmıştır.


Kayıtsız Üye
umreye giden akrabamiz kabede ruyasinda beni gormus.nasil yorumlanmali…


arifselim
Değerli kardeşim. Rüya nedir nasıl görülmüştür anlatılmalıdır ki bizde tabir edebilelim. Kabe de olsa bile belki olumlu belkide olumsuz olarak görmüş olabilir. Allah’a emanet olun.


Kayıtsız Üye
Arkadaşım beni rüyasında ben hacca gidiyorum arkadaşıma gelip helallik istemişim bunu nasıl yorumlarsınız

Bi arkadaşım rüyasında beni hacca gideceğimi ve ondan helallik istediğimi görmüş ve bu rüyayı üç kez üst üste görmüş nasıl yorumlarsınız


arifselim
Merhaba kardeşim. Bu rüya sizin için çok hayırlı ve çok güzel bir rüyadır. Dünyevi ve uhrevi sıkıntıların geçmesine ve huzurlu bir hayata işaret eder. Aynı zamanda çokça salih ameller işlemeye yorumlanır. En doğrusunu Allah bilir.


Kayıtsız Üye
Umreden gelen birinin elini elime sürüp hacerul esvet taşının kokusunu bırakması kokladigimda o kadar güzel bir haz aldım ki bu rüya mın anlamını sormak istiyorum


arifselim
Selamun aleykum kardeşim. Rüyan hacca, kabeye, Mekke ve Medine’ye olan özlemine delalettir. En doğrusunu elbette Allah bilir.


Kayıtsız Üye
Tanıdığım birisi rüyasında beni hac kıyafetiyle görmüş .Lütfen yorumlarmısınız şimdiden teşekkûrler


arifselim
Rüyada ihram giydiğini görmek hayırlıdır. Dertlerin yükünden kurtulup hafiflemeye, hane içinde iyi geçimde olmaya ve huzur bulmaya işaret eder. En doğrusunu Allah bilir.


Kayıtsız Üye
Ben yengecim hac kıyafetli görüp onun işinden izinsiz hacca gittiğini gördüm. Tesekurler


arifselim
Bu rüya gördüğün kişi için hayırlı manaya işarettir. Hacca giden kişi sağlık ve şifa bulur, sıkıntılarından kurtulur, aydınlığa kavuşur ve nihayet yüzü güler manasında yorumlanır. En doğrusunu Allah bilir.

Okudunuz mu?  Rüyada görümce görmek

Kayıtsız Üye
Merhaba,annem rüyasında eşimle beni hacca uğurladıklarını görmüş.yürüyerek gidiyormuşuz sınıra kadar annem ablam ve kız kardeşimde bizle birlikte bizi uğurlamaya gelmişler.sınıra geldiğimizde annemede bizimle gelmesini söylemişim annem gelemeyeceğini söylemiş bize yolu tarif etmiş.yorumlarınızı rica ediyoum


arifselim
Merhaba kardeşim. Hacca gitmek için yolculuğa çıkmak çok hayırlıdır. Yürüyerek hacca gittiğini gören kimse ise bu rüyası ise onun bir çok düşüncelerinin ve hayallerinin olduğuna tabir edilir. Hatta kimsenin düşünemediği bile denilebilecek bazı hedefleri olduğuna yorumlanır. En doğrusunu Allah bilir.


Kayıtsız Üye
Bi arkadaşım beni haccın kapısında görmüş içeri girememişim ama yorumu nedir acaba

Eltim beni haccın kapısında görmüş içeri girememişim ama yorumu nedir acaba


arifselim
Hacda kabeyi ziyareti gerçekleştirmek hayırlıdır ama gerçekleştirememek ise maddi manada kayıp ve zararlara işaret eder. En doğrusunu elbette Allah bilir.


Kayıtsız Üye
Bana her gün dua eden tanıdığım bir ablam ikimizi hacca giderken görmüş. Herkez bize el sallıyormuş. Acaba ne anlama geliyor.


arifselim
Bu rüyan yeni ve hayırlı işlere başlamak anlamındadır. Ayrıca temiz ve iyi niyetlerle bir işe kalkışmak, bunun için gün saymak, heyecanlanmak ve sabırsızlanmak demektir. En doğrusunu Allah bilir.


Kayıtsız Üye
Iyı akşamlar ben rüyamda bır akrabamızı gördüm hac kıyafetıyle ve evımıze gelıp bana sarılıp sana selam getırdım dıyor. Ve yüksek bır yerı gosterıp Allah’ın ısımlerı ve Peygamber efendımızın olduğu bol bol oku dıyor.ne dır bu acaba


arifselim
İyi günler kardeşim. Bu rüya senin için ibadetlerini yapmana, tövbe etmene, kendine çeki düzen vermen gerektiğine yorumlanan hayırlı ve güzel bir rüyadır. En doğrusunu ancak Allah bilir.


Kayıtsız Üye
Arkadaşım benim hacca gidip geldiğimi 3 günde hacı olduğumu onun bana sorduğunu 3 günde hacı mı olur diye sorusuna benim ben tüm farzları yaptım hacı oldum diye cevap verdiğimi söyledi..yorumlarsanız sevinirim..


arifselim
Bu rüya senin için hayırlıdır ve bolluk, bereket ve kazanç elde etmeye işaret eder. Hayırlı olmasını dilediği işlerini yoluna koymaya ve maddi ve manevi kazanç elde etmek manasına gelir. En doğrusunu Allah bilir.


Kayıtsız Üye
komşum beni rüyasında Medinede görmüş ve yanında Resulullah vardı dedi ben anlamını bulamadım yorumlarsanız sevinirim geri dönüşte ise o Komşuma zemzem getirip kendim vermişim en kisa zamanda yorum bekliyorum


arifselim
Bu güzel ve hayırlı bir rüyadır. Bu rüya Medine de olan kişi için kısmetsizliğini, üzüntüsünü, derdini, kederini ve sorunlarını geride bırakacağına tabir edilir. En doğrusunu Allah bilir.


Kayıtsız Üye
Annem beni yanımda Mekkeli ufak bir kızı memleketine götürmek ve hac görevimi yerine getirmek üzere yola çıktığımı. Ardından ise döndüğümü ve orada "Allah’ım Kadife kulunu da çağır" diye içten dua ettiğimi görmüş ne anlama geliyor bilen biri yardım edebilir mi? Allah şimdiden razı olsun.

Okudunuz mu?  Rüyada hemcinsiyle evlenmenin tabiri nedir?

arifselim
Rüya, ibadetlerinde tevazu sahibi olmaya, ilim öğrenerek yükselmeye, maddi ve manevi anlamda güzel adımlar atarak başarılı olmaya alamet eden güzel bir rüya olarak yorumlanmıştır. Allah’tan hayırlısını dileyin herşyi hakkıyla bilen de ancak Allah’tır.


Kayıtsız Üye
S.A. İşyerinden pek samimi olmadığım birisi rüyasında beraber hac veya umreye gittiğimizi orada namaza duracağımızı ve bu namaz için kabe imamının beni imam olarak atatıdığını görmüş.Yorumlayabilirseniz sevinirim. Hakkınızı helal eyleyin.


arifselim
Aleykum selam. Bu hayırlı bir rüyadır ve ibadette tevazu sahibi olmaya, herkese örnek davranmaya ve ibadette öncülük etmeye işaret eder. İmamlığa geçirilmek, örnek olmak ve insanların iyiliği için gayret göstermek manasındadır. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
S.a rüyada şuan umredeki akrabalarimi gördüm birisiyle basket oynadik digerleriyle yabanci askerle helikopterden indi ciplak bir sekilde pinarda alem yaptilar.


arifselim
Aleykum selam. Başarılar elde etmeye ve Allah’ın izniyle tüm sıkıntılardan ve zorluklardan kurtulmak manasındadır. Bu rüya hem senin için hemde gördüğün kimseler için hayırla tabir edilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Cevap verirseniz çok memnun kalirim…Ablam ruyasinda beni kabede görmüş kabede gorevli kiyafetlerini giymisim orda gorevliymisim kabenin onunde duruyormusum ablam bana demis "melek burasi kutsal topraklar kisa kollu olma" bende demisimki bir sey olmaz oyle o uzun bir sey giy diye tutturmus bende baya direnmis kabuletmemisim…


arifselim
Bu rüya senin için çok uzun zamandan beri biriken sorunlarını çözmeye, borçların varsa ödemeye ve maddi olarak ferahlığa kavuşmaya alamet eden hayırlı ve güzel bir rüyadır. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Selamun aleykum halamın oglu yeni umreden döndü beni ve abisini orda tavaf ederken görmüs gercekte varmı böyle seyler varsa eğer ne anlama geliyor ve böyle duyumlara hiç sahit oldunuzmu cevaplarsanız çok meönun olurum Allah razı olsun


arifselim
Aleykum selam. Birisini kabede veya tavaf ederken görmek çok hayırlıdır. O kimse için Allah’ın izniyle sıkıntılarından kurtulmasına işaret eder. Maddi açıdan biriken borç ve sorunları varsa bunların çözülmesi manasındadır. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Arkadasim ruyasinda benim hacca gittigini görmüş ve ben iki arkadaşima mavi ve beyaz yazma hediye etmisim.

Hayirli aksamlar hocam arkadaşim beni hacca giderken görmüş bende ruyayi goren arkadaşima ve ortak arkadaşima mavi ve beyaz esarp veriyorum ne anlama geliyor hocam yorumlarsaniz sevinirim

Okudunuz mu?  Rüyada Horoz görmek (İmam Nablusi)

arifselim
Hayırlı günler. Rüyada hacca giden birisini görmek o kimse için ferahlığa, huzura, rahatlığa, sağlığa ve mutluluğa delalet eder. Hediye verilmesi ise iyi ve temiz bir niyet sahibi olmak manasında tabir edilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Selim43
Merhaba ben rüyamda kayınpederim hacca gitmiş ve sıcakdan dolayı yüzü güneş yanığı olarak gördüm yorumlarsanız sevinirim iyi akşamlar

Merhaba benim rüyamda kayınpederim hacca gitmiş ve geldiğinde ise yüzü sıcaklardan dolayı güneş yanığı olarak yüzünü gördüm bu rüyamı yorumlarsanız sevinirim hoşcakalın

Merhaba hocam ben birde şöyle bir rüya gördüm aynı seyyar arabaya benzer arabadan 1 poşet dolusu irili ufaklı kızarmış veya pişmiş balık alıyorum evime annem ve babam gelmiş onlar için poşedi balıkla doldurdum ağzına kadar ruyam böyle bitiyor


arifselim
– Merhaba. Hacca gittiğini görmen rızık, nimet, kazanç ve kısmet anlamına gelir. Güneşten yüzünün yanması ise aynı şekilde dertlerinden ve sıkıntılarından kurtulması manasındadır.

– Balık görülen rüya ise maddi açıdan ve kazanç açısından çok güzel bir rüyadır. Allah’ın izniyle maddi sıkıntılarından ve eğer varsa borçlarından kurtulmasına alamet eden bir rüyadır.

Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Rüyamda hiç tanımadığım biri kayıkla kabeye gidiyordu kabe beyaz örtülü denizin kenarında kayık yaklaştığında kabeye bende o an görüyordum kabeyi ve çok duygulaniyordum.Sonra kayıktan inip kabeye karşı durmuş namaz kılan kişiler gördüm.


arifselim
Hem kayıkla hemde sahil kenarında ve kabeyi bu şekilde görmek gerçek hayatta var olan tüm sıkıntı ve huzursuzlukların giderileceğine ve geçeceğine alamet eder. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Amcamın eşi umre de uyurken beni rüyasında görmüş ve bana sende mi geldin diye sormuş ben ise evet ama biz umre te taşındık diye cevap vermiş


arifselim
Bu rüya özellikle de sıkıntıları ve sorunları olanlar için bunlardan kurtulacağına işaret eden çok hayırlı ve güzel bir rüyadır. Hayır iyilik ve isteklerine ulaşmak manasında yorumlanır. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Merhaba..ben rüyamda hamile bir arkadawımın haccden geldiğini gördüm fakat hamile olmasına ragmen kucagında bır erkek cocuguda vardı..arkdawım gercekten hamile ve bu ne anlama geliyor


arifselim
Merhaba. Bu rüya o arkadaşın için sıkıntı, dert ve sorunlarından kurtulmasına, müjdeli haberler almasına ve dileklerinin Allah’ın izniyle gerçekleşmesine tabir edilir. Hacdan dönüş daima hayır ve güzellikler anlamındadır. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
– Teyzem beni ruyasinda hacida kaf dagina kosarak ciktigimi görmüş ne demek acaba

– Bugun sabah arkadaş aradı. Seni rüyamda gördüm kabedeydin.beyaz beyaz kıyafetlerin vardı dedi ne anlama geliyor

Okudunuz mu?  Rüyada Haccetmek görmek (İmam Nablusi)

arifselim
– Rüyada hacca giden birisini görmek, dua ve ibadetlerine önem vermesi gerektiğine dair bir işarettir.

– Allah’ın emir ve yasaklarına uymaya ve ibadetlerini yerine getirmeye bir işaret olarak yorumlanır. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Selamun Aleyküm, benim arkadaşım geçen gece rüyasında beni ve ikiz kardeşimi haca gitmek için hazırlık yaptığımızı görmüş ancak ikiz kardeşim tunik pantolon giymiş ben ise beyaz bir kıyafet giydiğimi görmüş ne anlama geliyor acaba


arifselim
Aleykum selam. Hac için hazırlık yapmak hayırlıdır ve güzel yorumlanır. Eğer kişi hasta ise şifaya kavuşmasına ve sorunları varsa bunların çözülmesine tabir edilir. Ayrıca kaybettiği tüm şansları yeniden elde edebilmesi manasında tabir edilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Selim43
Hocam hayırlı günler ben rüyamda param olmadığı için bakkaldan iki tane ekmek alıyorum çıktığımda yanda bulunan fırıncı beni görünce üzülüyor ekmeği bakkaldan aldığım için yüz ifadesi çok üzgündü bende ona param olmadığı için bakkaldan aldiğimi söylüyorum oda bana olsun buda yapma benden al diyor boyle bitiyor hocam yorum yaparsanız sevinirim hayırlı gunlet


arifselim
Hayırlı günler. Eğer gerçek hayatta benzer şeyler yaşıyorsan bunun özel bir yorumu yoktur. Bir yorum olarak ise ekmek almak, bereketi nasip ve bol kazanç manasında tabir edilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Zumrut
Merhaba. Ben arefe yi bayrama bağlayan gece gördüm rüyayı. Rüyamda evimde koltukta oturuyorum balkonun köşesine doğru baktığımda kabeyi görüyorum kendi kendime bu kadar yakinmiymis burası diye düşünüyorum ve hemen annem ile birlikte oraya gidiyoruz kabeyi ve etrafındakileri çok net hatırlıyorum. Orada birkaç arkadaşıma rastlıyoruz. Ve eşim çok uzakta o gelecek mis oraya. Nasıl tavaf etmeliyim hemen ibadet etmeliyim diye dusunyorum. Yorumlarsaniz sevinirim


arifselim
Merhaba. Kabeyi görmek kısaca hayırlı olan bir çok şey anlamındadır. En çokta farz olan ibadetleri yerine getirmeye ve ihmal edilmemesi gerektiğine alamet eder. Bazende kabeyi net görmek şüphe ve kuruntularından kurtulmak olarak yorumlanır. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Demetmustafa
Slm aleyküm.rüyamda haca giden bir kafile gördüm. Oğ kalabalın. Önünden birisi neden alıyorsun biz hacca gidiyoruz. Dileğin isteğin varsa buraya adını imzanı at orda sana dua edelim dediler. Bende kalem aldım düşünüyorum ne yazım diye birisi düşünme sen çocuk istiyorsun demi. Onu yaz çocun olması için sana dua edelim dediler. Bende adımı 11.10.20017.yazıp imza attım. Bana bu rüyanın neye çıkacanı yorumlarmısınız


arifselim
Aleykum selam. Rüyalardaki bu tür tarihlerden özel bir yorum çıkaramayız. Ancak yakın bir zamanda Allah’ın izniyle özel dilek ve duaların kabulüne dair bir müjde olarak kabul edilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada Hastane görmek (İmam Nablusi)

Kayıtsız Üye
anneannem hacta iken rüyasında benimde mavi sari çiçekli bir elbise ile hacta görmüş ve ben maviyi de çok seviyorum fenerbahceliyim de ne tesadüf ki bunlar da işin içinde lütfen açıklar mısınız


arifselim
Sevinç ve mutluluk yaşamaya ancak işaret olabilir. İnsanın sevineceği bir gelişmeye yada işiteceği güzel bir habere tabir edilir. Başka da özel bir şekilde yorum yapamayız. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Merhabalar.gece rüyamda kabe kapisindan iceri girdim.orda bir imam vardi daha önce soz vermis bana ve kahinvalideme bizi kabeye goturecegine kapi ackliyor bir kadinda benle birlikte giriyor.imam o kadini istemiyor seni cagirmadik diyor kayinvalidem ve sadece beni cagirmislar.kayinvalidem biraz gec kaliyor kabeye gercekten gittigimi hissettim ayaklarim oraya bastigindaki maneviyati baska birbirseyde yasamadim.bana buraya geldigini kimseye söyleme dedi.ruyami kayinvalideme anlatsammi o umreye gitti daha önce biri ona soz vermis yeniden geleceksin diye rüyamda bu yuzden biz kabeye gittik.anlami nedir?hatta o kadar gercektiki kendimi cimdikledim rüyamda.


arifselim
Merhaba. Bu rüyanın bir çok hayır anlamı vardır. Genel bir manada bolluk, bereket ve kazanç elde etmeye işaret eder. Ayrıca ilim sahibi olmaya, ilmi ile amel etmeye ve kendisini daha çok Allah’a yaklaştıracak amellerde bulunmaya tabir edilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Rüyamda bir kadının hac için hazırlandığını gördüm. İhrama girdigini hissettim. Gökyüzü gibi havada güzel biyerde duruyordu. Bu duruma çok sevindim rüyamda ve bende hacca gitmek için ağladım. Ne anlama geliyor?


arifselim
Gerçek hayatta çok sevineceğin ve mutlu olacağın olaylarla karşılaşmak anlamında tabir edilir. Bir diğer yoruma göre ise dua ve dileklerin kabulüne tabir edilmiştir. Sende hayırlısını dilemelisin. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Gercekte kırgın oldugum ve konusmadigim kişiyi gece rüyamda gördüm hacca gidecekti ve cocuklarimi da alip götürüyor du. Ucaga binecekti oglum durmuyordu. Sanki rüyada cocuklarimin babasıda oymuş gibi cocuklarida yaninda hacca götürecekti.
( şuan bir kizim var ama rüyada bir oglan bir kizim vardi rüyada gördüğüm kişi eşim degil)


arifselim
Güzel ve hayırlı bir rüyadır. İyiliklerle karşılaşmak anlamındadır. Hacca giderken görmek ayrıca ulaşmak istediğin hayırlara ulaşmaya, işlerinin yoluna girmesine ve Allah’ın izniyle isteklerinin gerçekleşmesine işaret olarak yorumlanır. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Merhabalar
Benim arkadaşım yakın zamanda umreye gitti ve yeni döndü. Dönünce bana ilk dediği şey oradayken seni rüyamda gördüm Medineye gelmişsin ve sana Kahvaltı tabağı aldım orada dedi. Bunun tabiri, yorumu nedir?


arifselim
Merhaba. Güzel bir rüya olsa da çok özel bir yorumu olmaz. Belki seni andığına, selamını ilettiğine ve senin için dua ettiğine yorumlanabilir. Allah’tan hayırlısını dilemek aslında yeterlidir ve tabire de gerek yoktur. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada Hacerü'l Esved görmek (İmam Nablusi)

Kayıtsız Üye
Benim daha önceki oturduğum apartmanda çok iyi kendi hâlinde komşum vardı. Rüyasında ben ona gelmişim ve demişim ki, eşimle birlikte hacca gidip geldik öyle güzel yerlerki diye çok mutlu bir şekilde hacda gezdiğim yerleri anlatmıştım. Yaptıklarımi ve bazı yapacağım şeyleri anlatmıştım. Rüyasında beni çok mutlu görmüş. Ne anlama gelir acaba.


arifselim
Hacca gitmiş olarak görülen kimsenin hayır görmesine, iyilikler işlemesine ve din konusunda kendisini geliştirerek manevi dünyasını iyi bir duruma getireceğine tabir edilir. En isabetli yorum ise gören kimsenin de durumu bilinerek yapılacak olan yorumdur. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Eşimin annesinin komşusu umreye gitmişti beni umrede rüyasında görmüş Kabe’de takım elbiseliymişim Yanımda bir arkadaşım daha varmış benimle konuşmak istemiş ben cevap vermemişim sadece kafama takılan annemin komşusunu her zaman gören biri de değilim o kadar tanıdığı kişiden beni görmesi o şekilde görmesi nedir cevap yazarsanız çok memnun olurum


arifselim
Rüyada kabeye giden kişi uzun süreden beri var olan sıkıntılarının geçeceğine, borçları varsa ödeyeceğine ve dileklerinin yerine geleceğine işaret eder. Birini az veya çok görmek rüyalar açısından hiç önemli değildir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Eşimin yengesi beni kabeye gitmek iÇin hazırlanırken görmüş bana nereye gidiyorsun diye sormuş bende hacca gidiyorum demişim valizler falan varmıs valizin biriside Kareli beyaz renkmiş yorumlarsaniz sevinirim Tşk ederim


arifselim
Çok hayırlı ve makbul rüyalardandır. Rüyada hacca gitmeye hazırlanan kişinin her türlü sıkıntılarından kurtulacağına, dünyevi darlıkları geride bırakacağına ve huzur içinde olacağına tabir edilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Merhaba. Rüyada babam annemi Hacca yollamak istiyor. Diyorki ben zaten hergun çok alkol kullaniyorum, bugün yarin olecegim. Anneni Hacca yollayayim ki gunahlari bagislansin. Bense cikolatalar yiyorum. Acaba anlami ne ola bilir? Onceden teşekkür ederim. Allah razı olsun.


arifselim
Merhaba. En açık yorumu hayırlı sonuçların elde edilmesi olarak açıklanır. Bu rüya annen için her türlü arzu ve isteklerine kavuşacağına, destek göreceğine, dileklerinin ve dualarının kabul göreceğine işaret olarak yorumlanır. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Akrabam rüyasında beni ve eşimi hacca giderken görmüş. nasıl oldu da onlara hac çıktı benimde imkanım olsa bende giderim diye ağlıyormuş.hatta ağlayarak uyanmış.
ben devamlı eşimle umreye yada hacca gidip eşimle dua etmeyi diliyorum.
benim eşimle bazı sıkıntılarım var ama bu rüyayı gören akrabamın bundan haberi yok.
bu rüya benim açımdan nasıl yorumlanır acaba.

Okudunuz mu?  Rüyada Haşlama görmek (İmam Nablusi)

arifselim
Bu rüya hem senin hemde gören kişi açısından oldukça hayırlı olarak kabul edilir. Özellikle de maddi, manevi ve ailevi sorunların bitmesine ve dileklerin kabulü manasında tabir edilir. Sende bu rüyanın hayrını dilemelisin. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Selam aleykum ben rüyamda kabenin karşısındayım birden kabenin kapisi acildi ve içini gördüm daha sonra makami Ismaile geldim ve orada peygamber s.v.s in esyalarini gördüm camlarin içindeydi hayretle bakiyordum.teşekkürler


arifselim
Aleykum selam. Böyle rüyalar çok berrak rüyalardır. Maneviyatın önemine, dua ve dileklerin kabulü ile hayatındaki dert ve sıkıntılarından kurtulmak gibi manalarda tabir edilir. Sende gördüğün rüyanın hayrını dilemelisin. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Hayırlı günler hocam…
Rüyamda bir yerden geçerken heryerede hacı kafilesi ama göz alabildiğine hacı kafileleri goruyorum onları görünce içimden hüzünlenerek Rabbim keşke banada nasip etse diye dua ederek uyanıyorum.


Tohat
Hayırlı günler.
maddi yönden bol kazançlı günler ve bereketli bir hayat yaşayacaksınız. Hacı kafilelerinin çok olması ve yakınlarınızda olması ise bunun yakın bir zaman içerisinde gerçekleşme ihtimalinin olduğunu gösteren bir tabire sahiptir.


Kayıtsız Üy
Slm hocam ben yurt disindayim rüyamda annemin teyzesinin hac donusu ilk beni ziyarete geldigini gördüm ve bir cuvalla ne anlama geliyor simdiden tesekur ederim yorum için

Slm hocam ben yurtdisindayim annemin teyzesi haca gitmis ama turkiyeye donmemis ilk beni ziyarete gelmis ondan sonra turkiyeye donecekmis hacda buraya gelmesi daha kolay oldugunu soyluyordu o rüyada. Elinde bir cuval yiyecekle gelmis rüyada


arifselim
Aleykum selam. Rüya sahibine ve evine gelecek olan huzur, bereket ve bolluk dolu bir döneme işaret olarak kabul edilir. En makbul açıklaması çok huzurlu ve mutlu bir döneme gireceğine yorumlanır. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Rüyamda hacca gidiyodum ama otobüsle gidiyodum tam otobüs kalktığında iki kardeşimde otobüse atladılar onların peşinden bir tanıdığımda atladı neyse biz yola devam ettik sözde otobüste erkek görevliler var bunlae çok iğrençler sonra bir anda otobüs sanki odalı bir eve dönüştü bu görevli erkeklerin 2 tanesi biri kız çocuğuna biri de erkek çocuğuna tecavüz ediyorlardı ben kızı kurtarıp kardeşlerimi kilitlediğim odaya attım ama o erkek çocuğunu kurtaramadım imdat imdat diye bağırdım kimse yardıma gelmedi lütfen anlamını yazar mısınız çok kötü hissediyorum şimdiden teşekkürler


Tohat
Rüyada hacca gideceğini gören bir kimse hayırlarla karşılaşır, dinini en güzel şekilde yaşamaya çalışacağı şeklinde tabir olunur. Rüyanızdaki diğer olumsuzlukların ise güncel olaylardan, düşüncelerden ve bilinçaltından kaynaklı olan ruh halinden olabilir. Çünkü ikisinin birbiriyle bağlantısı yoktur. Allah en doğrusunu bilir elbette.

Okudunuz mu?  Rüyada Hamile görmek (İmam Nablusi)

Kayıtsız Üye
Merhaba, geçen günlerde işlerimle bağlantılı olarak biri ile görüşeceğimi bildirdiler. O kişiyi ben tanımıyorum. Dün gece rüyamda şu anda hac’da olan amcam ve o görüşeceğim kişiyi gördüm. Amcamın ayağı sakatlanmış sarılıydı. Bu rüyanın tabirini yapabilirmisiniz. Teşekkürler saygılar.


Tohat
Merhaba. Hayırlı bir iş ve kişi demektir. Müjdeli bir haber alacak ve karşınıza çıkacak olan hayırlı bir kimseden yardım göreceksiniz. İşlerinizde istediğiniz gibi ilerleyerek yükseleceksiniz. Doğruyu en iyi Allah bilir elbette.


Kayıtsız Üye
Kız kardeşim rüyasında benim bir otobüse binip hacca gideceğimi görmüş otobustekilerin hepsi hacca gidiyormuş ama onları tanımıyor .rüyayı gördüğü gün ben beni çok sarsan bir haber aldım büyük bir kayıp yaşadım hala sıkıntısını yaşıyorum .


Tohat
Rüyayı gören kişi için geçerli olan bir rüyadır. Rüya sahibinin insanlara karşı duyarlı ve merhametli olmaya çalıştığı kendi hayatını da huzurlu geçirmek için elinden geleni yapmaya çalıştığına delalet eder. Hakkıyla bilen bir tek Allahtır.


Kayıtsız Üye
SA, komşu amcam rüyasında 4kişi hacca gittiğini görmüş, hacda benimle karşılaşmış ve ben komşuma bir tabak süt ikram etmişim üzerine şeker serperek afiyetle yiyin, benim işyerimde burada demişim, yorumlarsanız memnun olurum


Tohat
Ve aleyküm selam. Bu rüya rüyayı gören kişiyi ilgilendiren bir tabire sahiptir. Rüyayı gören kişi gerçek yaşantısında da haca gideceğine ve maneviyatını artırmaya özen göstereceğine delalet eder. En doğrusunu bilen bir tek Allahtır elbette.


Kayıtsız Üye
Selamün Aleyküm Ben 4 aylık evliyim 3 aydır eşimden ayrıyım beni başka bir şehire gönderip kendisi çeşitli bahnelerle gelmek istemedi 3 aydır dua ediyorm yuvamın yıkılmaması için. Çeşitli rüyalar görüyorum bugün rüyamda akar da balık sürüleri gördüm akara girip balıklardan birtanesi elime alıp boğazından kestim siyah kan aktı balıktan ve ellerime de siyah kan bulaştı yıkayınca geçti manası nedir hocam söylermisiniz. Kardeşim de eşimle beni beyaz giysiler içinde kutsal topraklara gittğimizi görmüş yorumlarsanız çok mutlu olurum. ALLAH’A emanet olun Selametle inşAllah..


arifselim
Aleykum selam. Allah sıkıntılarınızı gidersin ve yuvanıza huzur versin. Kardeşinin gördüğü rüya hayırlıdır ve sevineceğiniz gelişmelere işaret eder. Balık bu şekilde bile görülmüşse hayırlıdır. Kısmet, bereket, sevinç ve sorunların çözümü manasında tabir edilir. Sonuçta bu sadece bir rüyadır ve hayırlısını dilemek gerekir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Rüyamda bir topluluğun içindeyim kule gibi bir yer var para koymaya çalışıyor um olmuyor sonra bir başı kapalı bir bayanla konuşuyorum bana sende mi hacca gidiyorsun dedi bende yok para yatiricam bir yakınıma peki siz hacca mı gidiyorsunuz dedim evet burda gördüğün herkes hacca gidiyor inşaAllah sende gidersin üzülme dedi amin dedim peki ne kadar para lazım hacca gitmek için dedim 14 bin dedi sonra elimdeki paraya baktım yeterse ben de giderim seninle dedim 600 tl vardı üzüldüm belki sonra dedim o ara etrafya başı kapalı kadınlar sakallı yaşlı erkekler vardı ama benim konuştuğum kadın genç ve başında mavi beyaz eşarp vardı kadınla konuştuktan sonra oradan ayrıldım

Okudunuz mu?  Rüyada Gemi Direği görmek (İmam Nablusi)

Tohat
Hayırlı günler. Alacağın müjdeli bir haber ile çok sevineceğine delalet eden hayırlı bir rüyadır. Haca gidecek olan kişilerin görülmesi umutla beklediğin bir durumun hiç ummadığın bir anda gerçekleşmesi ile mutlu olacağın anlamına gelen bir rüyadır. Doğrusunu elbette Allah bilebilir.


Kayıtsız Üye
Hayırlı günler efendim. Çok etkisinde kaldığım rüyayı hocalarıma danışmak istiyorum yayınlarsanız çok mutlu olurum. 1.zifiri bir karanlıkta amcamın kızıyla hunharca koşuyordum tanıdık bir sokakta. Birileri bizi takip ediyor diyerek uçsuz bucaksız bir karanlıkta koşuyordum. Rabbim hayırlara çıkarsın inşAllah. 2.rüyam ise hiç tanımadığım biri hacdan dönmüş ve avluda onu ziyaret eden bir sürü insan gördüm bende hizmet amaçlı olarak gidip yardım edeyim kendilerine dedim. Daracık bir odada mutfakta içinde bulaşıkları yıkarken bir kadın bana sana büyü yapılmış ve üstelik sizin bahçeye atmışlar dedi. Umarım öyle bir şey yoktur korktum. İçimde şuan gerçekten bana büyü yapılmış mı diye şüpheler içindeyim. Umarım hayırlıdır şimdiden Allah razı olsun


Tohat
Hayırlı günler. İçsel olarak zor durumlar geçirmene ve duygusal günler yaşıyor olmana delalet eder. Hayatındaki bazı olumsuzluklardan dolayı zor anlar yaşıyor olabilirsin. Bunlardan uzaklaşmak ve çözüm üretmek için sürekli sabır ve gayret içinde olup olumsuzluklardan arınmak manasındadır. İkinci rüyanın tabiri ise ahlaki, karakteri çok iyi olan ve sana destek olup yardım edebilecek güzel bir insana ve bu insanı agirlayabileceğine isarettir. Görülen büyü ise olumsuz bir söylem ve akla takmayip Allah’a havale etmek gereken bir durumdur. Hakkıyla bilen Allah hayırlısını etsin.


rüyada birinin hacca gittiğini görmek, rüyada hacca giden birini görmek, rüyada hacca gideni görmek

Bu kategoride yer alan Rüyada hilal ye yıldızı yan yana görmenin yorumu nedir? başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada hacca giden birini görmek Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.