Anasayfa
8 Ağustos 2021, 16:56
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada Dil Balığı görmek ve anlamı-Tabiri

Rüyada Dil Balığı görmek ve anlamı-Tabiri

Kayıtsız Üye
Meraba ben rüyamda loş bır odada cam fanus ıcınde bır suru dıl balıkları gördüm anlamını çok merak ediyorum yorumlarsanız çok sevınırm saygılar


arifselim
Merhabalar. Bütün balıkların tabirleri hemen hemen aynı şekilde tabir edilir. Bu tür rüyalar Allah’ın izniyle gelecek olan güzel ve hayırlı kısmetlere yorumlanır. Verimli işler yapmaya, kesilmeyecek rızka ve kazanca sahip olmaya ve bitmeyecek bir serveti yakalamaya delalet eder. En doğrusunu Allah bilir.

Okudunuz mu?  Rüyada Deve Kuşu görmek (İmam Nablusi)

Cevap: Rüyada Dil Balığı görmek ve anlamı-Tabiri

Kayıtsız Üye
Merhaba,rüyamda 5tane dil balığı pişirdiğimi ve bir arkadaşa götürdüğümü gördüm. Dil balığının 1tanesini ayrı tabağa koymuşum ve onu masaya koydum. Ardıdan diğer 4ünü koyduğum tabağı masaya koyuyorum.fakat balıklar pişmemiş. Arkadaşım balığın pişmeyen çiğ kısımlarını ayırıyor.sizce bu rüya ne anlama geliyor?şimdiden teşekkürler.

Okudunuz mu?  Rüyada Dizi İçinde Olmak

Cevap: Rüyada Dil Balığı görmek ve anlamı-Tabiri

arifselim
Merhabalar kardeşim Bu rüya Allah’ın izniyle büyük kazançlara hayırlara ve bereketli işlere tabir edilir. Nasip açılması olarak da tabir edilmiştir. En doğrusunu Allah bilir.


rüyada dil balığı görmek, rüyada dil balığı yemek, rüyada dil baligi yakalamak

Bu kategoride yer alan Rüyada dinden çıkmak ve rüyada namazı yanlış yöne kılmak başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada Dil Balığı görmek ve anlamı-Tabiri Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.