Anasayfa
4 Nisan 2023, 12:00
Gusul
Yönetici

Rüya, ihtilam, meni ve vesvese sorusu

Rüya, ihtilam, meni ve vesvese sorusu

Kayıtsız Üye
rüyamda ıhtılam olmadı ıc camasırıma baktım pıslenmemıs ve sonra ıdrar yapmaya kalktım ıdrar yaptıktan sonra çok az farkedılmeyecek bı sekılde men geldı ama hıc aklımdan ole seyler de gecırmıyorum bu olay sık sık yasıyorum uyumadıgım zamanlarda da bole oluyo gusül grektırımı ?

Okudunuz mu?  Diş dolgusu maliki mezhebi

Cevap: Rüya, ihtilam, meni ve vesvese sorusu

Ercan
Gelen sıvının meni olduğundan eminseniz gusletmek farz olur.


Vesvese ve ihtilam

dydini
Ben rüyada ihtilam olmayı ilmihalden okudum orada sabah uyandığınizda ıslaklık görürseniz gusül etmeniz gerekiyor yazıyordu ve ben ondan sonra sürekli kontrol etmeye başladım hiç bir şekilde otür rüya görmüyorum ama sabah ıslaklık sarımsı bir akıntı görünce şüpheye düşüyorum ve benim normalde akıntım çok olan biriyim ve sarımtırak oluyor bu akıntı çoğu zaman onun içinde ayırt edemiyorum çıldırmak uzeriyim iki güne bir gusül almaktan bıktım kimseye açamıyorum bu konuyu Allah rızası için yardım edin

Okudunuz mu?  Sadece koltuk altı traşında gusul abdesti almak şartmı

Yorum: Rüya, ihtilam, meni ve vesvese sorusu

arifselim
Sürekli kadınlardan gelen bu akıntılar meni değildir ve gusülde gerekmez. Sabah uyandığınızda ıslaklık görürseniz gusül alın sözü erkekler içindir. Kadınlar ise orgazm olduklarından emin olduklarında gusül almalıdırlar.


ihtilamda vesvese

Bu kategoride yer alan Büyük abdest sırasında sıvı gelmesi nedir gusül gerekirmi? başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüya, ihtilam, meni ve vesvese sorusu Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.