Anasayfa
13 Aralık 2023, 17:46
sizden02
Abone

Akla gelen kötü düşünceler (akla gelen olumsuz düşünceler)

Akla gelen kötü düşünceler (akla gelen olumsuz düşünceler)

Müslüman123
Son günlerde çok çok allah-u Teala hakkında şeyler aklıma geliyor. Ben kendi kendime sürekli Allah’tan başka ilah olmadığını söylüyorum. Ama yinede çok korkuyorum dinden çıktım diye. Aklıma çabucak şeyler geliyor. Mesela Peygamber Efendimiz’in (S.A.V) neden çok evlilik yapmıştır bunu yazarken Peygamber Efendimiz’in neden resmi yok geldi. Mesela bunu gördükten sonra aklıma kötü kötü şeyler geliyor. Ben direnebildiğim kadar direniyorum. Dinden çıkmış mıyımdır? Aklıma Allah’ın varlığı hakkında kötü şeyler geliyor ama ben sürekli Allah’tan başka ilah olmadığını söylüyorum. Allah(C.C) Razı Olsun (Buna kulak asmamaya çalışıyorum dinden çıkarır mı?)

Okudunuz mu?  Tuvalette bir şey yiyip içmek özellikle sigara içmek caiz midir?

Cevap: Akla gelen kötü düşünceler

Guray
akla gelen kötü düşünceler vesvesedir biz bunlardan sorumlu değiliz yeterki bunları kalben ve dilimizle onaylamayalım.


Cevap: Akla gelen kötü düşünceler

Müslüman123
Ben onaylamamak için elimden gelen gayreti gösteriyorum. Fakat yinede korkuyorum eğer kalben onayladıysam diye tövbe tövbe. O düşünceler aklıma geldiğinde sürekli Allah’tan başka ilah olmadığını söylemiştim. Ama yinede korkuyorum imanıma zarar gelmiştir diye. 🙁

Okudunuz mu?  Namazda sureyi yanlış okumak sehiv secdesi gerektirir mi

Cevap: Akla gelen kötü düşünceler

Galus
Akla bu tür düşüncelerin gelmesi doğal birşeydir.Düşünülen şeyler insana günah kazandırmaz.bu tür düşünceler şeytandandır siz yinede aldırış etmeyin.


aklima peygamber efendimizle ilgili kotu dusunceler geliyo

Bu kategoride yer alan Kürtçe mevlütün tamamını ama okunuş halini istiyorum başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Akla gelen kötü düşünceler (akla gelen olumsuz düşünceler) Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.