Anasayfa
8 Mayıs 2021, 23:03
missa01
Abone

İşyerinde kötülük yapacak için okunacak dua

İşyerinde kötülük yapacak için okunacak dua

Kayıtsız Üye
iş yerinde kötülük yapacak kişiden zarar görmemek için okunacak dua istiyorum


Yorum: İşyerinde kötülük yapacak için okunacak dua

arifselim
İş yerinde olsun dışarıda olsun veya herhangi bir yerde olsun insanların kötülüğünden ve kaza belalardan korunmak için dualar okunabilir. Bu konuda tavsiye edilen en güzel ve en mükemmel dualardan biri peygamber aleyhisselamın tavsiye ettiği şu duadır:

Okudunuz mu?  Kızımın ismini belinay koymak istiyorum dinen uygunmu onu bilmek istiyorum?

Hadis-i şerifte buyuruldu ki:
”Bismillâhillezi lâ yedurru ma’asmihi şey’ün fil erdi ve lâ fissemâi ve hüves-semi’ul alim” duasını sabah 3 kere okuyana, akşama kadar, akşam okuyana da, sabaha kadar hiç bela gelmez. [İbni Mace]


kötülük için okunan dualar, zarar görmeme duası, kimsenin zarar vermemesi için okunacak dua

Bu kategoride yer alan Hanifi meshebinde göre gusülde gaz çıkarmak gusulu bozarmı başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

İşyerinde kötülük yapacak için okunacak dua Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.