Anasayfa
1 Kasım 2022, 10:17
missa1
Abone

Cinler insana nasıl musallat olur?

Cinler insana nasıl musallat olur?

Kayıtsız Üye
CinLer insana nasıl musallat olur? Bir insana nasıl musallat olmaktadır Bilgi verir misiniz arkadaşlar


arifselim
Sanıldığının aksine cinler rastgele insanlara musallat olamazlar. Allah’a iman eden birisine zarar vermeleri kolay bir şey değildir. Bu durum hakkında ayeti kerimeler vardır. İman sahibi olmak, ibadetleri yerine getirmek ve temizliğe riayet etmekle insanlar cinlerin şerrinden Allah’ın izniyle korunabilirler.


Cevap: CinLer insana nasıl musallat olur?

Kayıtsız Üye
Arkadaşlar ben demedim olmadı ben nerde hata yaptım ki cinler sudan korkar dediniz evin her tarafına su koydum gitmediler


arifselim
Bu tür şeyler yerine iman sahibi olmak eksik ibadetler varsa onları yapmak ve sık sık kuranı kerim okumak insanı bu tür şerlerden Allah’ın izniyle korur.


Kayıtsız Üye
Allah razı olsun çok faydalı bilgiler verdiniz bu konuda beni aydınlattınız

saolun çok yardımcı oldunuz bana çok tesekkürler yeni bilgiler bekliyoruz…


Şii
Cinden korkarsanız musallat olur, korkmazsanız uzar gider.


Kayıtsız Üye
Arkadaşım korkmakla alakası falan yok sahiplenmisler gitmiyolar işte kaç senedir gitmiyor gitmiyor


yağmur
Rukye ve sihir iptal eden ayetleri buyrun dinleyin bir kısmını anlarsınız


Kayıtsız Üye
ben evde gölgeler görüyorum çok uykum geliyor ve evde tekken tıkırtılar duyuyorum odamda tek yatmaya korkuyorum ve sürekli baş ağrım var acaba bana musallat olmuşlar mıdır ?


arifselim
Değerli kardeşim. Bu tür durumlarda evde mutlaka kuranı kerim okunmalıdır. Eğer ev sakinleri ibadetlerini ihmal ediyorlarsa ibadetlerini yerine getirmelidirler. Ayrıca temizliğe dikkat etmek de önemlidir.

Okudunuz mu?  Almina ismi caiz mi

Kayıtsız Üye
Arkadaşlar Cinler suyu seven canlılardır kurtulmak için Allah’a sığının ve duanızı eksik etmeyin.


Kayıtsız Üye
cin çıkarma ve tedavi ilmi ve yardımlarından dolayı memet hocayı tek geçeriz…yardımlarından dolayı Allah razı olsun


Kayıtsız Üye
Ben geceleri kalkıp uyur bir şekilde aynayla konuşurmuşum bu bana hayla oluyor ama bn hatırlamıyorum annemgil söylüyorlar sizce banadamı musallat oldular.


arifselim
Bu durumun cin musallatı ile bir ilgisi yoktur. Genellikle çocuklarda ve küçük yaşlarda görülebilen bir durumdur ve geçicidir endişelenecek bir durum yoktur.


Kayıtsız Üye
Ben bir arkadaşım için sorucam arkadaşım rüyasında hamile olduğunu terminal de sevgilisiyle olduğunu ve cinlerin burda olduğunu söylüyo kuzeni ve sevgilisi çok kötü rüyalar görüyo onunla alakali ölümle öldürmekle alakali kız yolda yürürken küçük kız görüyo küçük kız bu kişiye gülüyo kayboluyo direk lambası patlıyo camlar döküldüğünü söylüyo ertesi gün bakıyorum lambada hiç bişi yok yaniyo hala falan rüyasında sevdigiyle terminaldeyken burdalar diyo bişi diyo sonra o kıza gülüyolar hergün garip ve kötü rüya görüyorlar sizce musallat olmuş olabilirlermi acil yardım edin


mum
cinler neden insanlara musallat olur
< Rüyada cinlerin burda olduğunu söylüyor >
Bu tamammen korku ve endişeden dolayı görülen bir rüyadır.
Her namazdan sonra ve yatmadan evvel mutlaka Ayetel Kürsi okusun.


Kayıtsız Üye
Evde kuran i kerim olunca cinler o eve girmez diyorlar sizce bu doğru mu?

Okudunuz mu?  Üzerinde insan fotoğrafı olan kitap ve defter kullanıp satmak

nasih
< Evde kuran i kerim olunca cinler o eve girmez diyorlar >
Bilgi yanlış
KURAN OKUNAN eve girmezler


Kayıtsız Üye
– Insanlara yalan yalnis seyler soylemeyin. Madem oyle kurandan delil gosterin. O delil olarak soylediginiz mallara ve canlara ortak olun ayeti isra 64 ayetidir ki cinlerden değil seytandan bahsediyor onceki ve sonraki ayetleri okuyun anlarsiniz. Çok yaniltici bilgiler var arkadaşlar arastirmadan inanmayn

– Bana cinlerin insanlara musallat olabileceğine dair 1 tane ayet gösterin? Yazıklar olsun şuana kadar 1 kere delil edilmemiş yüce Allah ın sadece varlığından söz ettigi bir varlıktan korkuyor hatta bu korkudan kurtulmak için şirke başvuruyorsunuz ? Oysaki Allah birtek benden korkun demiyor mu? Size Allah yetmiyor mu ? Ne boş işlerle uğrasıyorsunuz. Bu sitenin sahibinin yada burda size bilgi verenlerin müslüman olduğuna ne kadar eminsiniz? Ya değillerse ? Açın Kuran okuyun sizi yaratan size ne söylüyor bir bakın burda sacmalıklarla uğraşcanıza. Sözlerimde bir doğruluk güzellik var ise Allah tandır. Bir yanlışlık hata var ise bendendir. Allah hepimizi ıslah etsin..
İnsanları bu şekilde kandıranlar da Allah ın laneti üzerinizedir haberiniz olsun..


arifselim
Lanet, beddua ve küfür gibi ithamlarını aynen sana iade ediyoruz ve Allah hakkeden herkese hakkını vereceğinden hiç şüphe etmiyoruz. Her kötü söz sahibine aittir. Asıl bilip bilmeden konuşan sizlersiniz ve bu sözlerinizi size iade ediyoruz. Eğer bir hata ve yanlışlık varsa müslüman bir kardeş gibi nasihat eder ve Allah rızası için düzeltirsiniz. Ama görülen o ki çok rahat bir şekilde karşıdaki insanları küfürle bile itham edebiliyorsunuz. Yazık! Allah huzurunda hesap vereceğimiz gün yakındır. Allah’ın seni ıslah etmesini dilerim.

Okudunuz mu?  Anne bedduası tutar mı

Sadece bir kaç konu ve yazı okumakla bu site sahiplerini itham ediyorsunuz. Halbuki bu sitede onbinlerce insanın emeği var, ihlası var, gayreti var ve ilim öğrenme isteği var. Hata elbette olur ama birbirimizi düzeltmek yardımcı olmak ve nasihat etmek bir vazifedir.


Kayıtsız Üye
1 – Selam ben cinlerden çok korkuyorum akwamlar uyuyamiyorumm saki bir wey geleceq qibi his ediyorum ,

2 – Benim rüyanda birileri beni götürüyor titriyErek uyanıyorum uyumaya korkuyorum.


arifselim
1- Selamun aleykum kardeşim. Bu tür korkulardan kurtulmak için evinizde kuranı kerim okuyun. Allah’a iman ediyorsa bir insan bu tür korkuların yersiz olduğunu ve şeytanın birer vesvesesi olduğunu bilmelidir. Ayetel kürsi ile felak ve nas surelerini okuyun Allah’ın izniyle bu tür korkular geçecektir.

2- Bu rüyalar şeytani rüyalardır ve geçicidir. Abdestli uyumaya çalışın ve uyumadan önce bildiğiniz sure ve ayetleri okuyun Allah’ın izniyle geçecektir.


Kayıtsız Üye
Ben 17 yaşındayım. Ben 5 yaşındayken sabah saat 8 gibi evimizin önüne çıktım ve orada bir teyze. Gördüğümü sandım bana hiç seslenmeden el işareti ile yanına çağırdı beni tam yanina gidecekken kara çarşafı açıldı ve iskelet gördüm gözleri kıp kırmızıydı bağıra bağıra eve koştum elim ayağim titriyordu yürüyemedim bile birkaç kez yere düştüm sonrasından eve geldim annem çok korktu rengim sap sarı olmuştu. Ve bundan bir 2 sene öncede uyur gezerdim sürekli dışarı cıkmaya çalışırmışım. Annem hocaya okutturdu ve geçti o sorunum. Ve bundan bir 5 ay öncede odamda telefonla ilgileniyordum bir anda odamın kapısı çok hızlı bir şekilde örtüldü. Annem örttü sandım dışarı cikan bir gölge görmüştüm. Sonra annem seslendi kapiyi örtme aç doye işte o zaman ağlamaya basladim annem babam yanima geldiler. Simdi muska falan takiyorum piskolojim çok bozuldu

Okudunuz mu?  Küçük kızın ablasından önce evlenmesi dinimizce caiz mi?

Kayıtsız Üye
Ben dünyaya geldiğimden beri sanki Cinlerle alakam varmış gibi bana geliyor. Nedense onlara ilgim çok. Onlar bana musallat ola bilirmi?


Kayıtsız Üye
Benim bir arkadaşım internetten tanıştığı bir çocukla uzun süredir konuşuyo çocuk yakın zamanda annesini kaybetti ve aşırı tuhaf davranıyo arkadaşımı da arkanda şu an bişey var ben hissediyorum işte tam arkanda gibi şeylerle korkutmaya başladı şimdi arkadaşımın piskolojisi çok bozuk eskisi gibi değil karanlıkta bişeyler gördüğünü söylüyo nefesinin daraldığını söylüyo.konuştuğu çocukta arkadaşımın kuzenine bir arkadaşıma benzeyen bir kızın fotoğrafını atmış ve arkadaşım için cinler dadandı ona böyke çoğaltıyolar ona benzeyen insanlar yaparak sen onu kurtarmak istiyosan onunla bir gece yatıp onun kanını akıtmalısın demiş ve eğer yapmazsan onu kaybederiz ve bunu öğrenen herkese aynı şey olur demiş çok az bir zamanımız var sizce ne yapmalıyız


Aşk
Cin menim sinemin üstünde oturub


Kayıtsız Üye
Ve evinizi sirkeyle temizleyin ve bir miktar elna sirkesi için sabah aksam sifa niyetine en nefret ettikleri seydir

Okudunuz mu?  İnsanların birlikte yaşamalarının önemi nedir?

Kayıtsız Üye
Arkadasim eğer bas argrilarin midenden ve ya diyer bir hastaliktan kaynaklanmiyorsa ola bilir ama aksine ise yok korkulacak bir r sey yok


Kayıtsız Üye
soyle soylim arkadaş cinler suyu çok severler pis suyle beslenirler o yuzdendir


Kayıtsız Üye
Selamualeykum benim kiz arkadaşim var ve onada cinlerin musallat oldunu soyluyor.agresiflesmeler.golgeler gormeler ve rüyada iliskiye girmek istedikleri gibi 3 veya 4 tane oldunu soyluyor.ben le tanistindan beri bu durumun arttini beni kiskandini belirtiyor.banada bircokkez musallat olmak istediler ama Allah inizniyle namaz ve ayetel kürsi koruyor hissediyorum bu konuyla ilgili ince ayrinti konusmak istiyorum.


Kayıtsız üye
Merhabaa. Ben zeynep
Bundan 5-6 ay öncesine kadar deist, alkolik, barlardan çıkmayan, sinir hastasının tekiydim. 8-9 farklı antidepresan beni ayakta tutuyodu. Bi çok kez elektrik yedim sinir hastası olduğum için ama artık ne ailemin ne de benim dayanacak gücüm kalmıştı ki. Babam beni izmitte bir hocaya görürdü. Nasıl minnoş nasıl tatlı bir hoca gormeniz lazımdı. Ben hocayla konuşurken deist olduğuma utanmıştım. Öyle güzel konuşuyokii. Bana Kuran da gecen cin ayetlerini okudu. Ben de titremeye başladım. Meğersem içime aşık olarak girmis ve beni içten içe yok etmiş bir cin varmış. 1-1,5 ay içinde icimden çıktı ve ben çok değiştim Müslüman oldum kapandım alkole vs tövbe ettim. Fakat bunlara rağmen beni sürekli rahatsız ediyolardı. Bana dini bilgi oğreten bazı oğrencilerle kaldım. Onlar by durumumu biliyolardı ordan bir öğrenci bana dini bilgi oğretiyo beni cinden daha da uzaklastırıyo diye ona da musallat oldu. Evdeyken ve teksem kapı sesleri kapının kendi kendine acılıp kapanması tencerelerden tuttun tıkırtılara kadar her ses çıkıyodu. Artık o kadar alıştım ki normal karşılıyorum. Bu 2 haftada 2 kez rüyalarıma girdi. İlk rüyamda odada bir erkekle tek basımaydım ve erkeğin gozu bağlıydı karanlık Bi odaydı. Birden hoparlörden Kuran ayetleri verildi ve erkeğin içindeki cin çıkmak istediği için çocuk acı gelmeye başladı( cin bedenden çıkarken çok fazla bir acı verir). O acıyı ben kendim hissettim ve hem rüyadayım hemde rüyada olduğumu hissediyorum ve canım çok acıyo. Terlemeye başladım uzerimden yorganı falan attım ama yok uyanamıyorum en sonunda zar zor uyandım ve uyandığımda kan ter içindeydim. Diğer bir rüyamdaysa rüyada olduğumu yine hissettim ama bu sefer cin beni bir ruyaya daha sokmaya calısıyodu yani rüya içinde rüya ve cinin beni sokmak istediği rüya da kendisi vardı beni zorla soktu ve çok koyu bir mor bir de çok koyu bir kırmızı arasında tonlar gozukmeye başladı ve ben o rüyadan aniden uyandım. Nefes nefeseydim ve yine kan ter içindeydim. Ben size hocaya gitmenizi öneririm yinede siz bilirsiniz tabi gitmek isterseniz youtubede Mustafa palabiyik yazıp videolarını izleyin bilgi edinin görün. Ve cinlerden ancak abdest alarak ve namaz kılarak uzak durabilirsiniz. Dus alırken belli bolgelerinizin kapalı olmasına çok dikkat edin cinler bir tek sizi 1m2 lik alanda goremezler. Gece uyurken abdest alıp uyuyun. Kılabiliyorsanız yatsıyı kılın ve kesinlikle tesbihatını yapın aşırı rahat edersiniz. Ve nolursa olsun korktuğunuzu asla belli etmeyin. Korktuğunuzu gorurlerse daha çok zevk alıp uğraşmak isterler.

Okudunuz mu?  Kadından meni gelmeyince gusül

Kayıtsız Üye
Ben çocukluğumdan beri yağmurda yürümek ve ıslanmaktan nefret ederim. 40 yaşındayım ve hala sebebini bulamadım.Şu aralar da bana aşık bir .. . ın musallat olduğundan şüpheliyim. Belkide ezelden beri içimde yaşıyorduda ben yeni mi farkettim acaba.bu süreçte İmanım kuvvetlendi.Sadece meraktan soruyorum.Beynimde bu nefretin oluşmasında onun (üç harflinin) katkısı olabilirmi?

Okudunuz mu?  Dizdeki sıvıyı enjektörle alma videosu

Kayıtsız Üye
Ne uzaması be ben ki hiç korkmam ve kaldiki zaten korkaana gorunmezler çünkü korkudan olmelerini istemezler çünkü beden ona aittir ve onun sevgilisidir bende var 2tane bir raslanti sonrası tanıştık gece uykusuzluk kalbim azimda panik atak dedik yok dEğil sonra bir hocaya gidelim dedik isim vermiycem orda çıktı ortaya yani demek istedim korkmayanlara daha çok geliyorum varlıklarini hissettirmek için korku vermek ve inandirmak için


Kayıtsız Üye
Peygamber efendimizin buyurdugu korunma duası ve destur de hemen varlarsa giderler

Besmele cek şu duayi oku

Banyoya toglete ve ıssır yerlere kapı önlerine gelindigi zaman destur demelisin hemen varlarsa orda giderler peygamber efendimizde (s.a.v) cinlerden korunmak içinde şu duayi okuyunuz diyor

Euzu bikelimatillahi ttammati min şerri ma halaka ve zera ve bera ve min Şerri ma yenzilü min ssemai ve min şerri ma yağrucu fiiha ve min şerri fitnetil leyli vennahari Ve min şerri külli tarigin illa tarigan yetrugu bir hayrin ya rahman.

Okudunuz mu?  Diyanetin Ahlak ile ilgili 40 hadisi arapça türkçe

Kayıtsız Üye
20 gün kadar önce rüyamda aynaya bakıyorum ve ayna kırılıyor ogunden beridir benim işlerim rastgitmiyor hep bir uğursuzluk var üzerimde yakınlarıma bile zarar verdiğini düşünüyorum bu uğursuzluğun. ogunden beridir geceleri gözüme uyku girmiyor hep korkuyorum kötü kötü kabuslar görmekten psikolojim bozuldu namazını kılan kuranını okuyan bir insanım ben neden böyle oldu bana bir yol gösterin .


Kayıtsız Üye
Bizim evede cin girdi. Biz 3 arkadaş öğrenciyiz ev kiraladık. Geçen sene aynı apartta bize dadanan cin bu senede peşimizi bırakmadı. Ben şahsen o cinle aynı odada kaldım. Apart müdürü cinlere oda kiralamıyoruz demişti ama yalan söylemiş.


Kayıtsız Üye
Dün garip garip şeyler görmeye başladım evde dabbe izliyorduk ben biraz korktum ve dışarı çıktım ama dünden beri garip garip şeyler görüyorum ve garip garip seyler hissediyorum dün akşam eşimin gözlerine baktım ve çok korktum çünkü çok farklı bir şekilde gördüm sanki esimi karşımda sizce bana ne oldu acaba filmin etkisinde mi kaldım ? Bana yardımcı olun lütfen ?


Kayıtsız Üye
ben hep kötü bişi olacakmış gibi hissediyorum
tuvalette çok durmuyorum
annemler evden gidince sanki birisi evde sırıtıyomuş gibi ve birileri konuşuyomuş gibi
ezan okunurken müzik dinleme isteğim geliyo
kuran okunurken canım sıkılıyo
bazen ölmek istiyorum
tek kalmak istiyorum bazen
namaz kılmak istemiyorum
ailemle iyi geçinemiyorum
bişi beni rahatsız ediyo sanki korkuyorum napmalyım sizce?

Okudunuz mu?  İnternetteki rüya tabirlerine inanmalı mıyız?

Kayıtsız Üye
Evin köselerine sirke dökün az olsun
Her sabah ve aksam Ayetülkürsi okuyun.
Sirke olan eve cin ve büyü girmez
Hep evinizde bulundurun inanin faydasi çok hemde çok sevaptir evde sirke bulunmasi
Saygilar


Kayıtsız Üye
Kardeşim helal olan yol rukyedir gunumuzde cin musallatı olayı çok fazla rukyecilere ggözünün

Kardeşim rukye var rukye..hiç haberiniz yokmu helal yol rukyedir bir rukyeciye gozukun zaten Şifayı ALLAH veriyor


Kayıtsız Üye
Herkese söylüyorum ayetel kursiyı 56 kez suyu üfleyip üç defa da için sağa sola ve yattiginiz yere üfleyin sağ tarafınıza yatın bunu hergün yapın kesin çözüm


Kayıtsız Üye
Ben geceleri unutamıyorum gece gunduz etrafımda birilerin olduğunu hissediyorum hatta görüyorum kimi zaman vucudumda morluklar ve tırnak izleri var geceleri aynayla konuşuyorum aynada bana cevap veriyo rüyalarımda sürekli acı çekiyorum geceleri evde geziyorum kimi zaman krizler geçiriyorum gözlerimin altları ve parmak uçlarim simsiyah oluyo neden acaba


Kayıtsız Üye
benim dayim bayiliyor ve kendi kendi ayilniyor. dokorlar da ayiltamiyor . galiba anneannem olunce dayim yolda yuruken sela sesibi duyuyor , ve annesinin oldunu duyunca kosarak mezarliga doğru ilerliyor yolda bayiliyor bundan sora sürekli bayiliyor. hatta bu bayilan dayim bir rüya görmüş kendi bahcelerinde musak var diye uykundan uyanmis gitmis o gordu yeri esmis ve musakayi cikartmis . bazen bayiliyor su atinca saga sola dorgu sudan kaciyor bir kuran veriyoruz eline saga sola atiyor. bir imama var onu ariyo teyzelerim o kuran i eline aliyor mus dayimda eline aliyomus imamin actigi sayfayi aciyor mus dayim da teyzelerim tlf. da konuruken bilgi aliyorlarmis ondan biliyorlar hatta imama onu okurken dayimin da agzi kipirdiyor mus okuyo gibi … bir kereksinde annem agladi o bayinca dayim ell falan bir harekteler yapmis dayimin karisi anneme aglama sana geliyolar demis sizce ne bu olaylar ne olabilir bir cin musallat olmudmudur . (bunu yazarken de çok korkuyorum )

Okudunuz mu?  İslamiyete uygun meslekler helal meslek

Kayıtsız Üye
Bn korkuyorum karanlıkta çoğunlukla banyo tuvalettte onun ıcın kapıları kapatıyorum kapatmasam huzursuz oluyorum yanı uyuyamıyorum


M.Erman
Cinlerden kurtulmanın tek yolu öldürmek bunuda okumakla değil musallat olan cinlerin isimlerini alarak öldürmek unutmayın ki ismi alınmış bir Cinni ölmüş bir Cin dir.


Kayıtsız Üye
Arkadaşlar cinlerden kurtulmak için namaz kılıp kuran okumak Allah’a inanmak dine inanmak lazım


cinler insanlara neden musallat olur, cinler nasıl musallat olur, cinler neden musallat olur

Bu kategoride yer alan İslamın katı kuralları başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Cinler insana nasıl musallat olur? Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.