Anasayfa
8 Mayıs 2021, 12:30
missa2
Abone

Meslek çıkışlı ilahiyatı okuya Bilir mi?

Meslek çıkışlı ilahiyatı okuya Bilir mi?

Kayıtsız Üye
Esselamu Alykum sitenizi Çok begendim Allah kurandan ve emeği geçen herkesten razı olsun.

Şimdi gelelim Sorumuza;

Ben meslek (Endüstri meslek) lisesi çıkışlıyım ama iki yıllık üniversite okuyorum.iki yıllık üniversiteyi bırakıp ilahiyat fakültesine geçebilirmiyim ne gerekir Ne yapmam gerekir.öss’ye geçmem gerkirmi ne kadar puanlazım yardım edin şimdiden Allah razı olsun.İmam olmayı çok istiyorum.

Okudunuz mu?  İslamda başlıca ibadetler nelerdir?

Kim bu soruyumu Cevaplarsa Bekarsa Allah ona hayırlı saliha bir Eş nasip eylesin.Evli ise ona hayırlı sağlıklı evlatlar nasip eylesin.Bana da dua edin.Çünki bende bekarım. 😀 😀 🙂


Cevap: Meslek çıkışlı ilahiyatı okuya Bilir mi?

imamhatipli42
ve aleykumusselam ve rahmetullah

Okudunuz mu?  Kuranı kerimde kaç peygamberin ismi geçer

İki yıllık üniversiteyi bıraksan da ygs sınavına girmek zorundasın kardeş. Ayrıca alan değişikliği nedeniyle oluşan küçük bir puan azalmasını da göz önünde bulundurmalısın.
2011 yılı ilahiyat fakülteleri en düşük 365 puan ile (ikinci öğretim) öğrenci almıştır.


Cevap: Meslek lisesi mezunuyum ilahiyatı okuya bilir miyim?

Kayıtsız Üye
Hayırlı akşamlar

Okudunuz mu?  Hoca namaza başlarken nasıl niyet eder?

Ben ticaret meslek lisesi mezunuyum bu sene girdim sınava ilahiyat için ösym’nin klavuzunda ilahiyat ygs4 ile alıyo ve bir puan belirtilmemiş karşısında kontenjanlarda fazla bunları ben tercih edebilir miyim ?


meslek lisesi mezunu ilahiyat okuyabilir mi, Meslek lisesi ilahiyat

Bu kategoride yer alan Hangi özelliklere sahip kişilere iyi huylu güzel ahlaklı denir ? başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Meslek çıkışlı ilahiyatı okuya Bilir mi? Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.