Anasayfa
26 Temmuz 2023, 8:44
sizden01
Abone

Kul hakkını fitne çıkacağı için söyleyemiyorum ne yapmalıyım

Kul hakkını fitne çıkacağı için söyleyemiyorum ne yapmalıyım

papaklı
kul hakkı borcum var ama bunu sahibine söylersem babam beni öldürecek yemini var kul hakkı borcumu hak sahibine söylemeden onun hayrına fakir salih birine onun hayrına sadaka versem kul hakkından kurtulmuş olurmuyum ?

Okudunuz mu?  Evlenmek için Kız Bulmakta Zorlanıyorum

Cevap: kul hakkını fitne çıkacağı için söyleyemiyorum ne yapmalıyım

Hoca
< kul hakkı borcum var ama bunu sahibine söylersem babam beni öldürecek yemini var kul hakkı borcumu hak sahibine söylemeden onun hayrına fakir salih birine onun hayrına sadaka versem kul hakkından kurtulmuş olurmuyum ? >
Fitne çıkmasından yada ölüm korkusu gibi durumlar varsa sahibi adına o miktarda hayır yapılabilir demiş bazı alimlerimiz.

Okudunuz mu?  Dinden çıkmaktan çok korkuyorum ve aklımda sürekli Allahı düşünüyorum Biri bu sorunun cevabını verebilir mi?

Cevap: kul hakkını fitne çıkacağı için söyleyemiyorum ne yapmalıyım

papaklı
peki o zaman kurtulurmuyum kul hakkından kesin olarak


Fitne kul hakkı

Bu kategoride yer alan İnternette istemeden açık kadın resimleri geliyor gusül gerektirirmi? başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Kul hakkını fitne çıkacağı için söyleyemiyorum ne yapmalıyım Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.