Anasayfa
8 Ağustos 2021, 16:36
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada banyo yapmak

Rüyada banyo yapmak

Kayıtsız Üye
Rüyada banyo yapmak nedir Bir kişinin rüyasında banyo yapması ne anlama gelmektedir açıklar mısınız ?


Cevap: Rüyada banyo yapmak nedir?

KaLPNuRu
Rüyada banyo yapmak , duş yapmak, yıkanmak günahlarınızdan arındığınıza işarettir..


Cevap: Rüyada banyo yapmak nedir?

Şema
RÜYADA BANYO YAPMAK ANLAM VE TABİRİ

Rüyayı gören hamile bir kadın ise çocuğunu düşürme tehlikesiyle karşı karşıya demektir.Rüya sahibi genç ise, karşılıksız bir aşk yaşayacak sevgisinin karşılığını göremeyecek ve mutsuz olacak demektir.

Okudunuz mu?  Rüyada bebeğin suda boğulması

Rüyada banyo yapmak

Kayıtsız Üye
Selamün Aleyküm hocam
Ben rüyamda bilmediğim biryerdeyim geziyorum sonra bir yere gidiyorum kapıdan geçeceğim o kapı bişeylerle doldurulmuş ve kapatılmış önünde de iki tane büyük örümcek vardı sonra ordan kaçıyorum erkek yiyenlerim vardı onları gördüm onlarla oyun oynuyoruz ve yaramazlık yaptıkları için biraz kızıp annelerine bırakıyorum
Daha sonrada kimsenin olmadığı bir başka yere geçip banyo yapmaya başlıyorum
Burada avret yerimi bol su ile yıkadığımı gördüm
Yorumlarsanız sevinirim hayırlı günler

Okudunuz mu?  Rüyada başkasının elinde kına görmek

arifselim
Aleykum selam. Çok büyük sorunlarla karşılaşacağına, canının çok sıkılacağına, maddi ve sağlık problemleriyle uğraşacağına tabir edilir. Ancak daha sonra Allah’ın izniyle tüm sorunlarından ve sıkıntılarından kurtularak temizlenmeye ve rahatlamaya işaret eder. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Ben rüyamda evimizin bahçesinde banyo yaptığımı gördüm etrafa dikkatlice bakıyordum kimse var mı diye yoktu. Büyük ağaçlarla banyo yaptığım yeri kapatıyordum. Sonra eve geldim kapı çaldı, camdan baktım. Bir kaç adam vardı , bahcenizde ki kumları toplayın gibi bir şeyler söyleyip şikayetler ediyorlardı. Ben de tamam deyip gönderdim.

Okudunuz mu?  Rüyada bahçe görmek

arifselim
Bu rüyayı gören kişinin durumuna göre yorum yapılması gerekir. Eğer evli ve hamile bir kadın görmüş ise bu rüya onun hamileliğinde dikkatli olması gerektiğine işaret eder. Bu rüya ayrıca yapmak istediği bir işi yapmaya veya açılmak istediği bir konuyu bir kimseye açılmasına yorumlanır. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada basamaksız merdiven çıkmak

Kayıtsız Üye
Hayırlı günler hocam rüyamda öncelikle banyo yaptığımı ve yaparken de kapıyı actıkkarını utanarak saklanmaya çalıştığımı görüyorum, sonrasında bir yere gittiğim i insanların bana arkasını döndüğünü , sonrasında bir düğün hazırlığı olduğunu ve benim düğünüm olduğunu o aklımdaki kişiyle değil de amcamla evlendireceklerını görüyorum Allah razı olsun teşekkürler…..


arifselim
Hayırlı günler. Bu rüya uzun zamandır saklanan bazı şeylerin ortaya çıkacağına, gönül ilişkisi varsa bunun gerçekleşerek mutlu olacağı şeylerin meydana geleceğine işaret eder. Ayrıca çok önemli hatalar yapılmaması içinde bir ikaz gibi kabul edilebilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada bir alimi elinde kılıç ile görmek

Kayıtsız Üye
Merhaba
evliyim ve hamileyim rüyamda kendi annemlerin evindeyim banyoya girecekmişim banyoya giriyorum evimizin banyosu gerçekten de abim de bana bir şeyler anlatıyormuş o sırada diyorum ki sen çık sonra konuşuruz ben düş alacağım oda tamam deyip çıkıyor ama kendimi düş alırken görmedim yani yıkandığımı görmedim sadece düş alacakmışım banyoya girmişim

Okudunuz mu?  Rüyada Bıldırcın görmek (İmam Nablusi)

Tohat
Merhaba. Mal, ganimet ve kazançla ilgili olan bu rüyanın hayırlı bir gelecek ile birlikte senin kısmeti açık, işlerinin rast ve gelirinin bir şekilde artacağına delalet etmektedir. Doğrusunu bilen Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Selamun Aleyküm. Görmüş olduğum uzun bir rüyada hatırlamış olduğum kısım şöyle: Bir tuvalet var var bu tuvalete vücudum enlemesine sığıyor ve dar. Tuvaletin kapısı ahşap ve bu kapı dışarıya açılıyor. Kapının tahtaları aralıklı olduğundan içeriden dışarısı görünebiliyor ve kapıyı kapatıp kilitleyebileceğiniz bir kilidi yok yeri geldiğinde açılır gibi olunca elinizle tutuyorsunuz ve açılacak diye korkuyorum bazen. Ben bu dar tuvalette hatırladığım kadarıyla ya gusl abdesti alıyorum ya da banyo yapıyorum ya da bunları yapmaya çalışıyorum. Ayaktayım oturarak değil. Banyomu ya da guslümü bitirdiğimde belime kahverengi küçük bir havlu bağlıyorum ama bu havlu yüz havlusu tarzı küçük oluyor. tuvalet taşına baktığımda normalde tıkalı olmayan burası tuvalet taşının yarısından az olacak şekilde su ile tıkanmış oluyor. Bu su biraz bulanık ama çok değil. Normalde döktüğüm su gidiyordu ama tuvaletten çıkarken baktığımda suyun taşın yarısına kadar birikmiş olduğunu görüyorum. Tuvaletten çıkacak olduğum esnada kapının ön tarafında bir araba ile birisi geliyor . Tuvaletin tahta kapısı kapanmıyor normalde ve ben bir taraftan elimle kapıyı tutmaya çalışıyorum bir taraftan küçük havluyu belimde tutmaya çalışıyorum. Havlu bir ara açılıyor ancak sadece vücudumun arka kısmı açıldığında havluyu tutuyorum. Yani avret mahallim olan yerlerimi kimse görmüyor ama görünecek diye çok korkuyorum. Burada gusl mü alıyorum banyo mu yapıyorum hatırımda değil . İkisi de ağır basıyor. Teşekürler…

Okudunuz mu?  Rüyada Boncuk görmek (İmam Nablusi)

Tohat
ve aleyküm selam. Huzur, ferahlık bulacağın günler göreceğine, dert ve sıkıntıların son bulmasının yanında mutlu olacağın bir yaşantı geçirmene işaret eder. Temizlenmene, arınmana, günahlardan tövbe etmene ve varsa her türlü hastalığın geçeceğini müjdelemektedir. Rüyan aynı zamanda evli kimseler için bebek sahibi olacaklarını müjdeler. Kazancını elde ederken içerisine haramın karışmadığından emin olman konusunda da uyarmaktadır. Allah en iyisini bilendir tabi.

Okudunuz mu?  Rüyada Büyük Abdest Yapmanın Anlamı Nedir?

rüyada banyo yapmak, rüyada banyo

Bu kategoride yer alan Rüyada bebek görmek başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada banyo yapmak Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.