Anasayfa
8 Mayıs 2021, 8:59
sizden01
Abone

Ruhun cinsiyeti yoksa öbür dünyada eşlerimizden sıkılmamıyız?

Ruhun cinsiyeti yoksa öbür dünyada eşlerimizden sıkılmamıyız?

holy45
s.a arkdaşlar ben şahsen evli değilim ama aklıma bir osru takıldı acaba insalar öbür tarafa göçtüklerinde bir berberlik söz konusumudur böle birley yoksa eşler birbirlerinden sıkılmazlarmı bıkmazlarmı


Cevap: Ruhun cinsiyeti yoksa öbür dünyada eşlerimizden sıkılmamıyız?

Guray
Her kaygının da arkası kesilecektir. Cehennem ehlinin kaygısı müstesna… (Ramuz el-Ehadis-2, s. 342/15)

Okudunuz mu?  Diş Dolgusu ve Gusül problemim acil bakar mısınız ? Hayırlı cumalar.

… onlar şöyle diyecekler: "Biz ebedileriz, asla helak olmayız, biz mutlu kişileriz, asla kederlenmeyiz… ((Tirmizi), Büyük Hadis Külliyatı-5, s. 409/10099)

hadiste de görüldüğü gibi cennet ehline sıkıntı keder yok orası mükafat yeri orda Rabbim kullarına sıkıntı vermez

Bu kategoride yer alan Kul hakkını fitne çıkacağı için söyleyemiyorum ne yapmalıyım başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Ruhun cinsiyeti yoksa öbür dünyada eşlerimizden sıkılmamıyız? Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.