Anasayfa
8 Mayıs 2021, 9:00
sizden01
Abone

Argo Sözcük Kullanmadan Küfretmek Ve Hakaret

Argo Sözcük Kullanmadan Küfretmek Ve Hakaret

Hiss1
Allah’ın Selamı ve Rahmeti Hepinizin Üstüne olsun İnşAllah. Durduk yere kimseye laf sokmam burada yazacaklarımın bir nedeni var ama gıybet olur korkusuyla yazmıyorum. Bir arkadaşım "kayak kaymak içindir" dedi ve ben de "sana mı?" dedim. Sonra sanki küfretmiş ve tevbemi bozmuş gibi hissettim. Yani kısacası argo sözcük kullanmadan küfür anlamında bir şeyler demek küfre girer mi? Bir de kardeşlerim "sal.ak, apt.al" gibi kelimeler kullanmak günah mıdır?

Okudunuz mu?  İlim bir nokta idi, cahiller onu çoğalttı. sözü ne demektir?

Cevap: Argo Sözcük Kullanmadan Küfretmek Ve Hakaret

Şema
Allah’ın Selamı ve Rahmeti Hepinizin Üstüne olsun

< Durduk yere kimseye laf sokmam burada yazacaklarımın bir nedeni var ama gıybet olur korkusuyla yazmıyorum Bir arkadaşım "kayak kaymak içindir" dedi ve ben de "sana mı?" dedim Sonra sanki küfretmiş ve tevbemi bozmuş gibi hissettim Yani kısacası argo sözcük kullanmadan küfür anlamında bir şeyler demek küfre girer mi? Bir de kardeşlerim "salak, aptal" gibi kelimeler kullanmak günah mıdır? >
salak aptal gibi argo kelimler caiz değildir.
Tövbe istiğfar gerekir.
Birde laf söylediğimiz kişiden helallik.

Okudunuz mu?  Sabunla Abdest Alınır Mı?

Cevap: Argo Sözcük Kullanmadan Küfretmek Ve Hakaret

Hiss1
Allah Razı Olsun.


salak demek günah mı, salak mal gibi kelimeler orucu bozar mı, beyinsiz demek

Bu kategoride yer alan Boşanmak üzereyim, dua edin başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Argo Sözcük Kullanmadan Küfretmek Ve Hakaret Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.