Anasayfa
8 Ağustos 2021, 2:20
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada dayı ve yengeyi görmek

Rüyada dayı ve yengeyi görmek

Kayıtsız Üye
selamun aleykum rüyamda dayimla yengemi gördüm.iki defa dayimi kanser ve yuzu sismis olarak gördüm.yengemide çok zayif kuculmus gördüm anlami nedir


Cevap: Rüyada dayı ve yengeyi görmek

arifselim
Aleykum selam kardeşim. Dayı ile yengeyi rüyada görmek ancak görüldüğü durum ile tabir edilebilir. Bu gördüğünüz rüya genellikle olumlu tabir edilmez. Birisinin kanser olduğunu görmek, kederlenmeye ve bazende hastalanmaya yorumlanır. Bazende bu rüya, görülen kimselerin ziyaret edileceğine ve bu seyahat esnasında üzücü durumlarla karşılaşmaya yorumlanır. En doğrusunu Allah bilir.

Okudunuz mu?  Rüyada cennete gitmek

rüya dayı yengemi görmek, ruyanda yengeni ve dayini görmek

Bu kategoride yer alan Rüyada cehennemde yandığını görmek başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada dayı ve yengeyi görmek Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.