Anasayfa
7 Mayıs 2021, 20:32
Namaz
Abone

Gerdekten sonra üç gün namaz kılınmazmış, gerdekte gelen kan özür sayılmaz mı?

Gerdekten sonra üç gün namaz kılınmazmış, gerdekte gelen kan özür sayılmaz mı?

Kayıtsız Üye
Akrabaya yeni birey olan bir gelinimize neden namaz kılmadığını sorunca gerdekten sonra üç güne kadar namaz kılanmadığını bilmiyormusun dedi.Şimdiye kadar yanlış mı biliyordum,gerdekte gelen kan özür sayılmaz mı?

Okudunuz mu?  Nikahtan sonra şükür namazı

Cevap: Gerdekten sonra üç gün namaz kılınmazmış, gerdekte gelen kan özür sayılmaz mı?

imamhatipli42
Böyle bir şey tamamen hurafedir. Gerdekte gelen kan özür kanı hükmündedir. Adetli değilse namazlarını kılmak zorundadır.


gerdekten sonra, gerdekten sonraki gün, gerdekten sonra namaz kılınırmı

Bu kategoride yer alan Kerahat vakti namaz kılınmamasının sebebi ve dini dayanağı nedir? başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Gerdekten sonra üç gün namaz kılınmazmış, gerdekte gelen kan özür sayılmaz mı? Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.