Anasayfa
9 Mayıs 2021, 0:13
sizden91
Abone

Kollarım Jilet İziyle Dolu Abdestim Tenimin Altına İnmediği İçin usul ve abdest kabul oluyormu..?

Kollarım Jilet İziyle Dolu Abdestim Tenimin Altına İnmediği İçin usul ve abdest kabul oluyormu..?

YeniBoyut
öncelikle affınıza sığınarak bir soru soruyorum.Ben yaklaşık 6 yıldır bir müslümcüydüm bundan 1,2 hafta öncesi bıraktım.artık namaza başladım namazımı kılıyorum fakat jiletli yerlerim su almadığı için gusülüm ve abdestim kabul oluyormu bunu merak ettim ALLAH razı olsun.


Cevap: Kollarım Jilet İziyle Dolu Abdestim Tenimin Altına İnmediği İçin usul ve abdest kabul oluyormu..?

muhasebeci
kendını jıletlıycek kadar ne derdın vardı.hepımız erkenlık gecırdık ama bu kadarda abartı yaşamak ne.tenın altına neden ınsın su al normal abdestını kabul olur.once zaten bedenıne boyle sacmayere zarar verdıgın ıcın af dıle

Okudunuz mu?  Fare yakalamak için kullanılan yapıştırıcıya çare

Cevap: Kollarım Jilet İziyle Dolu Abdestim Tenimin Altına İnmediği İçin usul ve abdest kabul oluyormu..?

what
Böyle şeyler gerçekten gereksiz,insan yaşayacaksa acısını içinden yaşasın.Lisede sevgi,aşk ıspatı için kollara aşık olduğunun ismi ciletlerle yazılırdı,buda öyle bir şey heralde.Saçma,sevdiğinin ismi yazılacaksa eğer oda neşterle vücuna değil,o ismi kalbine,gönlüne yaz ki hiç silinmesin,gerçi istediğin zamanda gönlünden silebilirsin.Ama vucuduna yazarsan o yaradır zaten istemesende geçer.

Okudunuz mu?  Kuduriye duası var mı ?

Cevap: Kollarım Jilet İziyle Dolu Abdestim Tenimin Altına İnmediği İçin usul ve abdest kabul oluyormu..?

muhasebeci
kız erkek ılıskılerının sorunlu oldugu yerlerde bu var.bır adam(ortalama tıpık turk erkegı)omuru boyun cu bulabılıecegı kız sayısı 2 yı gecmıyo.buluncada elınden kacırmamak ıcın evrım gecırıp ınsandan maymuna gıdıyo.zaten bu kadın oldumelerın yuzde doksanı kadın senı bosucam lafından sonra adam tekrar eskısı gıbı maymun kalmamak ıcın brı vurayım dıyo

Okudunuz mu?  Gözümü kapatınca göz görüyorum

»чυϞυѕ«
Rahman ve Rahim Allah’ın Adıyla

Kardeşim Seni En İyi Ben Anlarım.

Çünkü 11-14 Yaşlarındayken bende bir "Müslüm Gürses" hayranıydım.Kasetlerim,Plaklarım arşivim 4 4’lüktü.

Sen ne yüzden jilet attın bilmiyorum ama ben Dünya bana boş geldiği için birde Müslüm Gürses’in o sesi insanın kulağına deydiği zaman insanı bam başka bir aleme götürüyor.Tattım o duyguyu.

Okudunuz mu?  Hesabımın silinmesini ve eski açtığım konuların,girdiğim şeylerin silinmesini istiyorum

Seninde bırakman isabet olmuş.Çünkü ardından alkol,esrar,sigara,uyuşturucu her pislik geliyor..Fazla uzatmıyayım jilet izlerim halen duruyor.Allah’a tevbe ettim kabul ettiğinede inanıyorum.Rabbim bağışlasın.

O Müslüm Gürses yoluna düşen(Allah düşürmesin) çok zor kurtuluyor bir dinledin mi bağlanıyorsun(bu bilimsel bir gerçekte Müslüm Gürses’e bağımlılık önlenemiyor) tevbe et.

Son olarak abdest alabilirsin bir sorun yok.

Okudunuz mu?  Hatim proğramı için Davetiye örneği

muhasebeci
müslüm gürsesin dinlenmesi bağımlılık yaptıgı bılımsel gercekmi:))))))))))
bırı senı fean kandırmıs olabılır arkadaşım bu tıp soyut olaylarda bılımsel sonuclara varılamaz sadece teorıler ortaya atılabılır


»чυϞυѕ«
Rahman ve Rahim Allah’ın Adıyla

< müslüm gürsesin dinlenmesi bağımlılık yaptıgı bılımsel gercekmi)))))))))
bırı senı fean kandırmıs olabılır arkadaşım bu tıp soyut olaylarda bılımsel sonuclara varılamaz sadece teorıler ortaya atılabılır >


Kardeşim zamanında yapılmış bir anketten yola çıkılarak.Bilim adamlarının araştırmaları sonucu ittifak halinde verilmiş bir karar.Hem Müslüm Gürses’i kendim tanıdım dışardan hiç kimsenin fikri veya bir sözünü almadan bu bakımdan kandrılıma gibi bir olay yok bu bir gerçek.

Okudunuz mu?  Metafizik felsefi düşünce

YeniBoyut
Allah razı olsun hepinizden yunus üstad sağol,aynı şeyleri yaşamış birinin yorumu çok iyi geldi.


Desert Rose
< fakat jiletli yerlerim su almadığı için gusülüm ve abdestim kabul oluyormu >
Kapanan kesik ve yara izleri abdest ve gusle engel değildir
görünen kısmı yıkanması gerekli altını yıkamak gerekmez vücut iç kısmıdır.

Okudunuz mu?  Ramazanda ikindi vaktinde olan kerahat vakti (feylule) var mıdır?

islamyolu
< Çünkü 11-14 Yaşlarındayken bende bir "Müslüm Gürses" hayranıydım.Kasetlerim,Plaklarım arşivim 4 4’lüktü. >
bende Ferdi Tayfur hayranıydım. Bütün şarkılarını ezberlemiştim. hayatını herşeyini ezberlemiştim. sonradan ne boş iş oldugunu öğrendim. şarkılarında şirk içeren sözler var. dinlemek bile adamı dinden çıkarır bazı şarkılarını. kadere sövmeler isyanlar. Allah affetsin. ama kesinlikle jilet filan vurmadım. öyle şeyleri aklımın ucundan geçirmedim.
öyle boş işlerle uğraşacagıma Kuran-ı küçük yaştan ezberlerdim vAllah.

Okudunuz mu?  Gusül abdesitinde burna ve ağıza alınan suyun ölçüsü

Müslüm gürsese gelsek. ohooo o almış başını gitmiş. camiye bile yıkılsın diyen adamdan ne beklersin. bir arada Adnan oktarın programına katılmıştı. Darwini Adnan oktarla beraber çökertecekler. Dinimiz kimlerin eline kaldı ya.

Arkadaşın sordugu soruda dövme olsun , jilet izleri olsun. geçmeyecegi için, dövme geçebilirse geçtirmekte fayda var. Ama geçemeyecekse Allah’a bol bol tövbe etmek lazım. Abdestede bir mani yoktur

Okudunuz mu?  Memlekete gitmek seferilik sayılır mı?

Kayıtsız Üye
S A Kollarimda cilet izleri var zamanin da bir cahillik yaptim çok pişmanim şimdi gūsūl aptestim kabul olurmu


arifselim
Aleykum selam. Bu şekilde meydana gelen izler ne kadar büyük ve ne kadar çok olursa olsun ne abdeste nede gusle engel değildir. Pişman olanı ve tövbe edeni Allah bağışlar ve onu tertemiz yapar.

Okudunuz mu?  Faiz günahı aldığı şeylere yansır mı?

müslüm gürses, jilet izleri gusül abdesti tutarmi

Bu kategoride yer alan Kur an'a göre ergenliğe giren birisi çocuk mudur ? başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Kollarım Jilet İziyle Dolu Abdestim Tenimin Altına İnmediği İçin usul ve abdest kabul oluyormu..? Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.