Anasayfa
8 Mayıs 2021, 9:00
sizden01
Abone

Kadir gecesinde mescidi aksa’ ya inen melek görüntüsü doğrumu ?celıskı var

Kadir gecesinde Mescidi Harama’a inen melek görüntüsü doğrumu ?celıskı var

emniciba
Allha hz. bizlere bu mucızeyı ibret olsun dıye mı gosterdı yoksa bu montaj mı ?hangısı doğru soyluyor
CÜBBELİ AHMET HOCA OLABILIR DIYOR

AMA BU HOCA DECCALIN BIR TUZAĞINDAN BAHSEDİYOR

ALLAH RAZI OLSUN . . .


Cevap: Kadir gecesinde mescidi aksa’ ya inen melek görüntüsü doğrumu ?celıskı var

islamyolu
Kardeş deccalin tuzagı nedir. Oradaki Adnan oktarın adamı degilmi. durmadan Adnan oktra hediyeler veriyor. bak ikinci bölümdeki Adam Mehdi gelmiştir diyor. Gizli kapaklı bunuda Adnan oktar demek istiyor. o melek konusunuda zorla ıspat yapmak için deccalı gösterecekki dedikleri çıksın. Harun yahya ve ekibinin oyunlarına dikkat et. onlara bakarsan Darwinde deccalmiş. Yecüc mecücte gelmiş bitmiş. Sadece mehdi kalmış gelecek oda Adnan oktar ı yapacaklar zorla. neymiş istanbulda çıkacak mehdinin ismi adnan olacakmış. falan falan. sen ikinci bölümdekine itibar etme. bunlar bir oyun içindeler ergeç yalanlarını Allah çıkaracak..

Okudunuz mu?  Orflaym yani kozmetik katolog satışı yapmak günah mı

Cübbeli Ahmet hoca orada doğru diyor olabilir diyor. çünkü hadisinide açıkladı. . ilginç şeyler görebiliriz. hemende Photoshop filan dersek olmaz. neden Kabeye melek inmesin. Neden Allah bize ibret için böyle şeyler göstermesin.

Son söz olarak Mescidi aksa değil orası Mescidi haram veya Kabe kardeş.


Cevap: Kadir gecesinde mescidi aksa’ ya inen melek görüntüsü doğrumu ?celıskı var

muhasebeci
arkadaş doğru soyluyo .deccalin oyunu olabilir.
cunku adnan oktar kıyamet alametlerınden en buyuklerınden bırı sanırım
cunku kıyamete yakın boyle yaratıklar cıkıcak demıyo mu kuranı kerım

Okudunuz mu?  Ahir zmanda yaşayan bir müslüman ile peygamberimiz zamanında yaşayan bir müslümanın yaptığı ibadetin

Cevap: Kadir gecesinde mescidi aksa’ ya inen melek görüntüsü doğrumu ?celıskı var

musab
adnan oktar kıyamet alametlerınden en buyuklerınden bırı sanırım?bu ne demek şimdi


»чυϞυѕ«
Rahman ve Rahim Allah’ın Adıyla

Kardeşlerim o melek mi ? deccal mi ? boş yere dini tartışma konusu edip günaha girmiyelim.Bunu ancak ALLAH Bilir bence tahmin yürütmiyelim.


emniciba
bu olaydan ıbret almak gerekırmı o zaman


HAMMADUN
Eğer onlar melekse ki; değil, kendiliklerinden hareket halinde olmazlar. Muhakkak bir gayeye hizmet için oradadırlar ve onlar hizmet ettikleri gayeden ötürü Rab’lerine karşı sorumlu ve korunaklıdırlar.

Peki bu hal bizim üzerimize vazifemi….????

Üzerimize vazife olmayan hiç bir hal ve hareket içerisinde olmak hanginize veya hangimize Rab’bimizin katında bir yarar sağlar.

Okudunuz mu?  Evde misafir varken camiye gitmenin hükmü nedir

İmanınız zayıf ve belki melek görerek imanınızı daha da güçlü kılacağınız kanaatindeyseniz eğer. O zaman gidip aynaya bakın. Zira Allah’u Taala’nın yararttığı sizden daha şerefli bir mahluk var edilmedi, edilmeyecek.

Güzel kardeşim. Yer, gök ve bunlar arasındakiler, tüm semavat ve arş da dahil senin için yaratıldı. Yoksa Rab’binin bunların hiç birine ihtiyacı yok. O melek dediklerin de senin için yaratıldı. Sen Rab’binin indinde bir kendi değerini bilebilsen, Ne melek ararsın, ne keramet, ne mucize, Hepsi sensin ve hepsi sende toplanmış.

Kürs de sensin, semavat da sensin, Arşda sen.

Rab’bin hiç bir yere sığmazken, bir kırık kalbe sığıyorsa eğer. En güzel ve en büyük MALİK’i, misafir eyleyende sen.

Okudunuz mu?  Sıkıntılardan kurtulma yolları

Rab’bim Cümlemizden Razı Olsun. Amin.


Müslüman123
Abilerim melekler gözle görülür mü ??


HAMMADUN
Rab’binden izin almışlarsa ve bir mucizenin teessüsü için bulunmaları gereken mahalle sevk edilmişlerse, Rab’lerinden aldıkları HAD’di aşmamak, HAD’di bilmek üzere, O asrın vazifelisinide bilgilendirmek koşuluyla meleklerin bulundukları zaman ve mekan diliminden, bizim bulunduğumuz zaman ve mekan dilimine geçişleri mümkündür. O halde melekleri görmekde mümkündür. Ancak bu görünüm insanlar içindir. İbret içindir. Mucizelerin tahakkuku içindir ve bazen kerametlerin tesisi içindir ki; Bu hal gerçek perdesinin aralanması gibi bir haldir ki; Allah muhafaza, bu halden sonrada, insanlar eğer Rab’lerinden kendilerine gelene, iman için gerekli halin tesisine rağmen inkarı seçerlerse bu aralanan gerçek perdesinin ortadan kalkmasına neden olurki, ALLAH MUHAFAZA…. ALLAH MUHAFAZA…. ALLAH MUHAFAZA….

Okudunuz mu?  Sürekli inşAllah demek

Rab’bim böyle şeylere gereksinim duyan müslümanlardan eylemesin inşaAllah bizleri.

Rab’bim Cümlemizden Razı Olsun. Amin.


gfx_25
Saygı değer hocalarım bir sorum olacak şimdi deccal gelip sihir yapar mehdiyim derse nasıl ayırt edeceğiz veya benzeri bir şey kurtuluşu varmıdır?


HAMMADUN
DECCAL tüm peygamberlerin, Peygamber Efendimiz (S.A.V.)’nde ümmetlerini korkuttukları bir kötülüktür. Ateşi su, Suyu ateş gösterir, Mahareti aldatmadır. Yanıltmadır, Yanıltsamadır. Kötü yola sevk etmedir. Şeytan Aleyyullana’nın herhangi bir çağda insanlık yararına kullanılabilecek şeyleri, nefsin ve dünyanın hevalarıyla birlikte insanı LANETİN İÇİNE ÇEKME GAYRETİDİR.

Kısaca Şeytan Aleyyullana’nın hizmetinde, Nefsimizin itibar ederek bizi bizden alıp, o kötülüğün peşine doğru sürüklemesi ve kötülüklerin dinimizin üzerinde bir başka din olarak karşımıza çıkması ve imanımızın o kötülükler maharetiyle zayıflamasına sebebiyet vermemiz. Hiç bir güç yoktur ki; Bir başka insan görünümlü tagut hariç, Bir insanı icbaren imanından ayırmaya gücü ve kudreti yetsin. Dahi tagut’ların da gücü bir yere kadardır. İmanınızı asla teslim etmeyiniz. Sizin hazineniz ve ebedi misakınız o’dur.

Okudunuz mu?  Namazda hapşırmak

Rab’bini bilen MÜ’MİN’e Şeytan Aleyyullana’nın ivası cahilanedir.

Eğer Kur’an-ı Kerime ters, İslam Şeriatı ve Sünnet-i Seniyye’ye uymayan bir halle sizi biri bir yerlere çekmeye çalışıyorsa, bilinki o mehdi değildir. Ancak burada ince bir kıstas vardır. Din olarak bildiğiniz nice hurafeyi eğer mehdiyim diyen biri, Rab’binin kitabı ve Sünnet-i Seniyye dahilinde, çürütüp HÂK BUDUR. Diyor ve nefsin feveran ediyor ve ayetle sünnet bunu gerektiriyorsa, o sizi dininize çağırana itaat edin. Zira o Rab’binden gelen için, sizden Rab’bine hizmet edip, kendini ve iman edenleri kurtaracak bir halden başka bir ücret talep etmeyendir.

Okudunuz mu?  Bu yaptıklarım zinaya girer mi?

Rab’bime hamdederim ki; Peygamber Efendimiz zamanında gelipte ona karşı kılınç çeken gafillerden olmadığım ve yine Rab’bime Hamdederim ki; Hazreti Mehdi’nin zamanında olamayacak ve inşaAllah onada kılınç çekecek ve bende islamım sen kim oluyorsun be adam diyenlerden olmayacağım için.

Rab’bim Cümlemizden Razı Olsun. Amin.


islamyolu
< Saygı değer hocalarım bir sorum olacak şimdi deccal gelip sihir yapar mehdiyim derse nasıl ayırt edeceğiz veya benzeri bir şey kurtuluşu varmıdır >
Mehdi ben Peygamberim sonrada ilahım demeyecek. deccal diyecek. Merak etme Müminsen imanın sağlamsa zaten çok mütavatir derecesinde hadisler var. deccalın vasıfları ile neler yapacagı ile. Peygamberimiz (Salllahu Aleyhi ve sellem) efendimiz bize namazda bile deccalden Allah’a sığının demiştir. yani selam vermeden önce Arapca Allahümme inni euzü bike min fitnetil mesihid deccal diye. aslında 5 şeyden sığınılması lazım. ezberlemektede fayda var. hayat memat , cehennem azabı , kabir azabı , deccal , borç gibi..

Okudunuz mu?  Allahın başlangıcının olmaması sıfatı

konuda baya dağıldı.


emniciba
< konuda baya dağıldı >
evet konu baya dğıldı ama bu deccalın bır adada zıncırlerele bağlı olduğunu duymustum doğrumu bırde artı soru olarak zıncırlıyse bunları nasıl yapıyor yoksa oda mı ruhani ?


islamyolu
< evet konu baya dğıldı ama bu deccalın bır adada zıncırlerele bağlı olduğunu duymustum doğrumu bırde artı soru olarak zıncırlıyse bunları nasıl yapıyor yoksa oda mı ruhani ? >
evet deccal hala yaşıyor ve bir adada zincilerlebağlı. Rasullullah (Salllahu Aleyhi ve sellem) Deccali Ashabına anlattıgında, bir sahabe ben bir adada gördüm demiştir tarif ettiginizi. Peygamberimiz (Salllahu Te’ala Aleyhi ve sellem) efendimizde tastiklemiştir.

Okudunuz mu?  Evde kitaplara/kütüphaneye karşı namaz kılınır mı?

deccalin oyunları demekle onlar deccal çıktı demeye getiriyor.onlara göre büyük deccalde çıkmış.. şimdi burada anlayacagın küçük deccaller çıkacak anladın. Fitneliklere deccal diyorlar. yada deccaliyet. Nasıl darwine deccal derlerse. onun gibi. Ama büyük deccal Hucur edince Mehdi (A.S) da o zaman olacak. ama Onu öldürme görevi Hz isa (Aleyhiselam) a aittir. Mehdi aleyhiselamın zuhuru, Deccalin çıkışı , İsa (Aleyhiselam) ın gökten inmesi , Yecüc mecüc setti yıkacak, güneş batıdan doğacak. böyle bir sıralama yapılmış alimlerimizle sırasıyla bunlar olacak.. Mehdi (Aleyhiselam) çıkmayacak veya şuan çıkmış diyenlere itibar etme.

Okudunuz mu?  Sıkışık abdestle namaz kılmak

ikra_40
Sana şöyle söyleyeyim Allah’ın iradesi herşeyin üzerinde ikinci vdeodaki hoca olamaz deyip kestirip atmış böyle yapamazsın Allah ol der ve olur Hikmetin sualin olunamaz Kurban olduğum RAB’bim ibret olsun diye görevlendirmiştir belkide….


Allahın mucizeleri kabeye inen melek, kabeye inen melek gerçek mi, kabeye inen melek doğrumu

Bu kategoride yer alan Göz zinası yapanın, yapacağı herhangi bir dua veya tevbesi kabul olur mu? başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Kadir gecesinde mescidi aksa’ ya inen melek görüntüsü doğrumu ?celıskı var Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.