Anasayfa
8 Ağustos 2021, 17:30
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada uçmak ne demektir?

Rüyada uçmak ne demektir?

ravza 2
Esselamu aleykum rüyamda akşam namazına kabeye gidiyormuşum yanımda 2 tane bayan vaar geç kalacağız diyorum bir cami görüyoruz asker kıyafetli cemaat var namaza durmuş yanımdakiler caminin duvarından geçiyorlar ben şaşkınım nasıl oluyor diyorum bu bize RABBİMİN tecellisi diyor ama ben geçemiyorum bu arada uçmaya başlıyorum yanımda da küçük bir kız çocuğunuda elinden tutup uçuruyorum namaza yetişmek için uçuyorum bir nehirin üzerinden geçerken uyandım kalpnuru bacım sitedesin sizin yorumlamanızı rica ediyorum ben rüya çok nadir görürüm bunuda merak ettim


Cevap: Rüyada uçmak nedemektir?

Galus
ve aleykumusselam
rüyanız hayr olur inşaAllahravza kardeş açacağınız konuyu kişiye has olarak açmasak daha iyi olacaktır teşekkürler.

Okudunuz mu?  Rüyada tanımadığın bir erkek tarafından sevilmek

Cevap: Rüyada uçmak nedemektir?

ravza 2
Özür dilerim yazdıktan sonra yasak olabileceği aklıma geldi bir daha olmaz ikaza tşkler


Cevap: Rüyada uçmak nedemektir?

Kayıtsız Üye
Rüyada Uçmak Görmek

Ferahlık ve sevince; Uçmak yolculuğa, başaşağı uçmak yolculukta rahat etmeye, işsiz kalmaya, kanatsız olarak uçmak bir durumdan başka bir duruma geçmeye yahut yer değiştirmeye, Kuşlarla birlikte uçmak yabancılarla görüşmeye, Gururlu birinin uçtuğunu görmmesi Rüyanın batıl olmasına, Damdan dama uçmak şöhretli bir kimseden diğer ünlü birine yaklaşmaya yahut bir kadından başka bir kadına geçmeye; Bilinen bir evden başka bir malum eve uçmak evlenmeye, bilinmeyen eve uçmak vefat etmeye, Alçak bir yerden yüksek bir yere kantasız olarak uçmak arzu ettiği şeye kavuşmaya, itibar kazanmaya, Uçarken gökyüzünde kaybolup gitmek ölmeye, Dağın uçtuğunu görmek saltanata nail olmaya, Bir yerden bir yere uçmak mal biriktirme arzusuna, İki kanadı ile uçtuğunu görmek haylır ve iyiliğe, Hastanın uçmase vefat etmesine, Gökyüzünde durmaksızın uçmak aşırı istek ve arzulara delalet eder. ( Ayrıca Bakınız; Sıçramak.)
Çok yükseklerde, hatta uzayda uçtuğunuzu gördüyseniz, evlilik sorunları yaşayacaksınız. Alçaktan uçmak ise geçici sıkıntı ve hastalığa işarettir.
Rüyasında uçtuğunu gören insanın hayatında olumlu ve güzel gelişmeler olacak demektir. Ama uçarken korkmak bu gelişmeler için daha zaman olduğuna işaret eder.
Rüyada uçtuğunu görmek; bir yolculuğa çıkacağınıza yada mevki olarak yükseleceğinize işarettir.

Okudunuz mu?  Rüyada tayip erdoğan ve abdullah gülü görmek

Rüyada Uçmak Görmek Benzer Rüyalar


Kayıtsız Üye
Rüyada Uçmak görmek
Rüyada uçtuğunu görmek; bir yolculuğa çıkacağınıza yada mevki olarak yükseleceğinize işarettir.


Kayıtsız Üye
Rüyada Uçmak görmek
Danyal aleyhisselama göre:
rüyada uçtugunu görmek, hayirdir. Rüyada bir yerden baska bir yere kus gibi uçtugunu gören, yola çikar ve büyük

Okudunuz mu?  Rüyada tanımadığın biriyle arkadaş olmak

Kayıtsız Üye
Rüyamda yerden tavana kadar uçuyordum inş hayırdır

rüyamda uçuyorum elimi acıp kuş gibi ucuyorum

rüyamda paraşüt gibi birşeyle uctum ama çok korktum ve gece uctum hayırdır


arifselim
Rüyada ayaklarının yerden kesilerek uçtuğunu görmek genellikle hayırla yorumlanır. Bir çok kere yer veya durum değişikliği ile yorumlanmıştır. Örneğin fakir olanın zengin, hasta olanın iyileşmesi gibi. Korkmak ise o kişinin sabırlı olması gerektiğine yorumlanmıştır.

Okudunuz mu?  Rüyada Türk Kahvesi Yapmak

Kayıtsız Üye
rüyamda hatırlamadıgım bır yerden kanatsız ucarak bır komusmusun evının ustune uctum ordan tekrar atlayarak boslugu tekrar uctum ve sonra evıme gerıdondum bu aralarda uctugumu gızlemek ıstedım gormesınler dıye ama sadece bır arkadaşım bılıyor du bu durumu o da onların evıydı ustu bu kadar sonra uyandım

Okudunuz mu?  Rüyada Ürpermek (imam nablusi)

arifselim
Rüyanız hayırlı bir rüyadır inşaAllah Rüya sahibini çok istediği bir şeye ulaşmasına ve kavuşmasına yorumlanır. En doğrusunu elbette sadece Allah bilir.


Kayıtsız Üye
rüyamda yürürken yükseklesip birdan havalaniyordum kollarimi bir kus gibi cirptikca daha da yükseliyordum ve uzun zaman bir kus gibi ucuyordum yesilliklerin ve agaclarin bahcelerin üstünden ucuyordum…


arifselim
Rüyanız inşaAllah çok hayırlı ve güzel bir rüyadır. Rüyanız yer veya durum değişikliğine yorumlanır. Çok istediğiniz bazı şeylerin artık gerçekleşeceğine ve rahat edeceğinize yorumlanmıştır.


Kayıtsız Üye
Rüyamda tek başıma uçuyordum. Sadece ve sadece ben uçuyordum.

Okudunuz mu?  Rüyada tanımadığım erkekle bakışmak

Ruyamda bir adamdan korkarak birden ucmak kimse beni tutamıyor bu nedir

rüyada yer yükselerek ucuyordum hertarafat insanlar yerde vardı havada durup yerde yeşillikleri seyrediyordum


arifselim
Merhaba kardeşim. Rüyanız güzel bir rüyadır genellikle bu rüyalar hayırla ve durum değişikliği ile yorumlanır. Uzun süreden beri beklenilen şeylerin gerçekleşmesine işaret eder. Uçarken korktuğunu gören kimse ise sabırlı olmalıdır.


Ramadan
Rüya gördüm dün sabaha doğru
Rüyamda yerden 1-2 metre yükseklite uçuyordum ama oturmuş şekilde.
Hayır olsun inşAllah


Kayıtsız Üye
Rüyamda bir balona binip uçuyordum. Önce çok korktum ama sonra cesaret edip balona binmistim. Çok güzel manzaralar seyretmiştim sonra indigimi hatırlıyorum. Yine aynı gece icerisinde uçaga bindiğimi gördüm. Anlayacağınız uçakla ve balonla uçtum rüyamda..tüm gece böyle uçmak gokyuzu temalı rüya gördüm.yorumlar mısınız Mümkünse

Okudunuz mu?  Rüyada takma diş görmek

arifselim
Farklı yorumları olmakla birlikte bu genellikle çeşitli sebeplerden ötürü sıkıntılı ve kötü bir işe bulaştığına ve bu işten kurtulmak için tehlikeli bir yolculuğa çıkmak zorunda kalacağına tabir edilir. En doğrusunu Allah bilir.


Kayıtsız Üye
Hayirli bayramlar ben rüyamda cocuklarin oynadigi balonlar var ya onun ipine tutunup ucuyorum yuksek binalarin ustunden geciyorum bir sure uctuktan sonra ara sokakta biraz los ve bos bir dukkanin içine duser gibi iniyorum. orada daha önce olmus akrabam olan bir adam var ve bana sen buraya nasıl geldin diyor ben de balonla octugumu anlatiyorum. sonra yanimiza arkadaşim geldi ben de ucacagim diye balon sisirmeye basladi yaninda kızı daa var birlikte ucacaklar ben cirpiniyorum oyle olmaz duseceksiniz diye yardim etmeye calisiyorum saga sola kosuyorum. balonla gercekten uculur mu diyor bak ucuyorum diyorum ona gostermek için tekrar ucuyorum bak diyorum kardesimde bununla ucuyor diyorum o bir cati gibi bir sey var uzerinde dort tarafinda birer direk o catiyla birlikte havalaniyor catiya tutunarak ucuyor bir sure yukseliyoruz ikimiz de sonra o tutunmayi birakiyor hicbir seye tutunmadan tek basina ucuyor catinin içinde ucuyor sonra etrafinda ucuyor

Okudunuz mu?  Rüyada üç yapraklı yonca Görmek (imam nablusi)

arifselim
Hayırlı bayramlar. Bu rüya eğlenceli bir dönem geçirmeye, arkadaşlarla gezintiye çıkacağına işarettir. Genellikle sevinmek ve eğlenmek olarak yorumlanmıştır. En doğrusunu elbette Allah bilir.


SELİM 1980
Hocam hayırlı akşamlar ben rüyamda yem yeşil ormanda ağaçların üstünde uçtuğumu görüyorum hocam fazla yüksek değil hocam sadece ağaçların üstündeyim biyandanda korkuyom hocam böyle bitiyor galiba nasıl indim indimmi bilmiyom hocam bir yorum yaparmısınız hocam

Okudunuz mu?  Rüyada tacize uğramak ve kurtulmak

arifselim
Hayırlı günler. Bir rüya eğer çok berrak ise yorumlanabilir yoksa doğru manada yorumlanamaz. Bu rüyan genel olarak elde edeceğin imkanlara ve eline geçecek olan fırsatlara işaret eder. Allah’tan hayırlısını dile, herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Beyaz gelinlik

Bu kategoride yer alan Rüyada üstü başı kirli birini görmek başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada uçmak ne demektir? Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.