Anasayfa
8 Mayıs 2021, 9:00
sizden01
Abone

Sürekli kafamda vesvese var ben ne yapmalıyım?

Sürekli kafamda vesvese var ben ne yapmalıyım?

turkkartalı
Arkadaşlar artık bende mi bir sorun var sanki sürekli küfre giriyormuşum gibi şirke giriyormuşum gibi hisler geliyor söylediğim her sözden sonra düşünüyorum korkuyorum mesela anlatmak dahi istemediğim şeyler geliyor içime melela Allahım sen affet diyeceğim öyle zaman oluyor ki çoğu zaman korkudan diyemiyorum takılıp kalırım sanki Allahım deyip takılıp kalacakmışım gibi oluyorum mesela kelimeyi tevhid söyleyeceğim La ilaheillalah diyeceğim la ilahe demekten korkuyorum yani orda takılıp kalırım da dinden falan çıkarım diye korkuyorum aslında buraya yazmak istemiyorum bunları ama dayanılmaz hal aldı artık yanlış bir şey söylemek istemiyorum.

Okudunuz mu?  Hz.Adem ne kadar yaşadı? İlk insanmıydı?

Cevap: Arkadaşlar sürekli kafamda vesvese var ben ne yapmalıyım?

tekturk
Soyle dusunursen (vede aslende odur zaten) seytan sana vesvese veriyor vede sana hukmetmeye calisiyor , yanlis anlamazsan yani seni gemlemeye calisiyor..
Euzu besmele haykirarak seytani kov yanindan vede istegini yap , imanin sartlarini yerine getir..
Allah kolayliklar versin cümlemize..

Bu kategoride yer alan Kendi ailemden öyle sogudum ki babannemin evine taşınmayı düşünüyorum artık başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Sürekli kafamda vesvese var ben ne yapmalıyım? Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.