Anasayfa
8 Mayıs 2021, 11:33
missa5
Abone

Uykudan bağırarak kalkmak

Uykudan bağırarak kalkmak

Kayıtsız Üye
5Yaşında bir kızım son 1 aydır gece yattıktan 1-2saat sonra bağırarak ağlayarak aniden kalkıyor ve bir anda hırçınlaşıyor.Doktoru uyku terörü isimli bir hastalık olduğunu söyledi.Fakat bu durum beni annesi olarak çok üzüyor Allah rızası için bu sorunu geçirecek dua varmıdır.

Okudunuz mu?  Taciz tövbesi ve evlilik

arifselim
Sizlere tavsiyem başka bir uzman doktora da gösterin. Ancak bildiğim kadar çoğunlukla bu yaşlarda bir çok çocukta benzer sorunlar yaşanmaktadır. Endişelenmeyin Allah’ın izniyle geçici bir durumdur.


Uykudan bağırarak kalkmak

Şener
İyi günler sorum şu sabahları bazen uyandığımda bağırıyorum şöyle oluyor uykuda iken herşeyi duyuyorum ama uykudayım mesela ablam yeğenim vesaire bana doğru geldiğini görüyorum bana sessizce ismimi söylediklerinde veya dokunduklarında uyanıp anormal şekilde bir 7-8 saniye bağırıyorum ama uzaktan kaldırsalar bağırsalar böyle bir şey olmuyor sizce nedeni nedir artık beni uyandırmaya korkuyorlar birde şu var arkamdan sessizce biri geldiğinde yada arkamdan seslendğinde tanıdığım halde saldırıyorum yada elimde bir şey varsa vurmaya kalkışıyorum

Okudunuz mu?  Almanya da kıblenin yönünü nasıl tayin edebiliriz?

Cevap: Uykudan bağırarak kalkmak

arifselim
Hayırlı günler. Büyük ihtimalle etkilendiğiniz bir durumdan kaynaklanıyor olabilir. Bundan sonra uyumadan önce abdestli yatağa girin ve ayetel kürsi ile felak ve nas surelerini üçer defa okuyun. Allah’ın izniyle geçecektir.


Kayıtsız Üye
Ben yaklasik 4 aydir belirli araliklarla geceleri bagirarak kalkiyorum ve evdeki herkes sesime uyaniyo birde su var bagirarak kalkiyorum tekrar etrafima bakip yine bagiriyorum sonra agliyorum ama bunlar istemsiz bir sekilde oluyor.

Okudunuz mu?  Pazar günü kabir ziyareti

yetişkinlerde uykudan korkarak uyanmak, korkan çocuğa okunacak dua, uykudan bağırarak uyanmak

Bu kategoride yer alan Ebu Cehil peygamber efendimizin amcası mıdır? başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Uykudan bağırarak kalkmak Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.