Anasayfa
7 Mayıs 2021, 6:42

Ölünün arkasından Fatiha suresi okunur mu

Ölünün arkasından Fatiha suresi okunur mu

Muhasibi
Cevap: Ölünün arkasından Kur’an’ı Kerim okunmaz! Çünkü Rasulullah (SallAllahu Aleyhi ve Sellem) hiçbir cenazede ve ölünün yanında Kur’an’ı Kerim okumamıştır!


Cevap: Ölünün arkasından Fatiha suresi okunur mu

AKBİLE
fatiha suresi genelde ölünün arkasından okunan bir sure olarak bilinir bunun bir sakıncası yotur ama cenaze daha defnedilmeişken okunan kuran caiz görülmemiştir

Okudunuz mu?  Devlette işe girerken referans

ölünün arkasından fatiha okunur mu, Ölülerin arkasından fatiha okunur mu, ölünün arkasından fatiha okunurmu

Bu kategoride yer alan Kadınların mezarları neden erkeklerin mezarlarından daha derin kazılıp defin ediliyorlar başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Ölünün arkasından Fatiha suresi okunur mu Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.