Anasayfa
7 Mayıs 2021, 20:16
Namaz
Abone

Namazı terk ettim işim rast gitmiyor bir ilgisi olabilir mi ne yapmam gerekli?

Namazı terk ettim işim rast gitmiyor bir ilgisi olabilir mi ne yapmam gerekli?

cresiz aslı
1 yıllıkevlıyım evlnmeden omce namazımı duzenlı kılıyodum fakat esımın ailesı namaza megılı olmadıklaarından bende bıraktım ılk zamanlar anlamadım ama sımdı işim rast gıtmıyo ve namazı terketıgımden oldugunu düşünüyoorum bana yardım edın tekrar huzuru ve dıngınlıgı özledım bikac kez denedım baslamayı ama surduremıyorum Allah rızası ıcın yardım edın namaza baslayıp devam etireyım

Okudunuz mu?  İslamda Mihrabta Namaz Kılmanın Hükmü Nedir?

Cevap: Namazı terk ettim işim rast gitmiyor bir ilgisi olabilir mi ne yapmam gerekli?

@hmet
Namzını kıl ve onlara ailene örnek ol, onlarında namazı sevmelerine sebep ol.
Ol ki onların kıldıklarının sevabı bir kat da sana yazılsın.

Namaz kılmayan müminin işleri rast gitmemesi normaldir.

Okudunuz mu?  Üzerinde Resim Olan Seccade de Namaz Kılınır mı bilgi verirmisiniz??

Yorum: Namazı terk ettim işim rast gitmiyor bir ilgisi olabilir mi ne yapmam gerekli?

Kayıtsız Üye
Namaz ile ilğili hadisler: Bir namazı vaktinde kılmayanın malı mülkü helak olmuş gibidir. Namaz kılmayı bırakan insandan Allah’ın koruması kalkar. Namazı vaktinde kılmayan kafasına tokmakla vurulacaktır ve kan nehir gibi akacaktır. Namazı bir kılıp bir kılmayana cehennem vardır. Namaz kılmayan insanı Allah çok kızğın karşılayacak ve iki melek onu cehenneme götürmek için yanında hazır bulunacaktır.

Bu kategoride yer alan Cemaatle namaz kılarken cemaatin de yapması gerekenler? başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Namazı terk ettim işim rast gitmiyor bir ilgisi olabilir mi ne yapmam gerekli? Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.