Anasayfa
25 Aralık 2023, 22:46
Gusul
Yönetici

Gusul abdesti almadan önce idrar yapmak şartmıdır

Gusul abdesti almadan önce idrar yapmak şartmıdır

Kayıtsız Üye
Gusul abdesti almadan önce küçük idrar yapmak şartmıdır acaba?


Cevap: Gusul abdesti almadan önce idrar yapmak şartmıdır

Ercan
Şart değildir. Vücuttan meni çıkması durumunda gusülden önce çokça yürümek, yatıp uyumak yada idrar yapmak gerekir. İdrar yapmanız halinde yürümeye, uyumaya yada 1 saat kadar beklemeye gerek yoktur. Hemen gusletmek en güzeli olduğu için idrar yapmak tercih edilmelidir.

Okudunuz mu?  Gusül Abdesti olmadan Dişe Dolgu Veya Kaplama Yaptırılır mı?

Gusul

Kayıtsız Üye
Gusulden önce biraz 5 dk falan bekleyip sonra idrar yapip ve birazda öyle bekleyip 2 3 dakka sonra küçük adimlarla ama 40 adim yurumek gusül için yeterli midir?bu esnada tekrardan afedersiniz boşalma olayi olmadı ama. Ve bunları yapinca sonradan gelen akinti normal mi yoksa mezi mi bilmiyorum ama şehvetsiz geldi. Ne zaman geldigini de bilmiyoeum tekrar gusle gerek var mi? Arastiedim sanirim yeterli ve vesveseye giriyor devami

Okudunuz mu?  Eşime sarılmakla gusül abdesti almam gerekir mi?

Yorum: Gusul abdesti almadan önce idrar yapmak şartmıdır

sedatt
Bunları yaptıktan sonra ne gelirse gelsin guslüne engel değil.


gusül abdesti almadan önce idrar, gusül almadan önce idrar, gusül abdesti almadan önce işemek

Bu kategoride yer alan Güsül abdesti alırken sırtımdaki sivilce patladı ve kanadı bu güslümü bozar mı? başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Gusul abdesti almadan önce idrar yapmak şartmıdır Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.