Anasayfa
7 Mayıs 2021, 20:23
Namaz
Abone

Evde ailem ile namaz kılıyorum ben hoca olsam nasıl niyet etmek gerekir hoca nasıl niyet eder cemaat nasıl niyet etmeli?

Evde ailem ile namaz kılıyorum ben hoca olsam nasıl niyet etmek gerekir hoca nasıl niyet eder cemaat nasıl niyet etmeli?

Kayıtsız Üye
mesela ben evde ailem ile namaz kılıyorum ben hoca olsam nasıl niyet etmek gerekir hoca nasıl niyet eder cemaat nasıl niyet etmeli

Okudunuz mu?  Seferi namazı hangi durumlarda kılınır?

Cevap: evde ailem ile namaz kılıyorum ben hoca olsam nasıl niyet etmek gerekir hoca nasıl niyet eder

Hoca
Cemaate imam olacak hocanın namaz kıldırma niyeti: Niyet ettim Allah rızası için sabah namazının 2 rekat farzını kılmaya imam olarak Allahu ekber.

İmama uyacak cemaatin namaza niyet şekli: Niyet ettim Allah rızası için sabah namazının 2 rekat farzını kılmaya uydum imama Allahu ekber.

Okudunuz mu?  Cenabetken cuma namaz kılmak

evde cemaat nasıl yapılır, evde imamlık nasıl yapılır, imamlık nasıl yapılır

Bu kategoride yer alan Hiç Namaz Kılmamış Birine Namazın Kılınışını Nasıl öğretiriz? başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Evde ailem ile namaz kılıyorum ben hoca olsam nasıl niyet etmek gerekir hoca nasıl niyet eder cemaat nasıl niyet etmeli? Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.