Anasayfa
3 Ağustos 2022, 22:57
Rüya Yorumu
Yönetici

Sürekli karma karışık rüyalar görmenin nedeni nedir?

Sürekli karma karışık rüyalar görmenin nedeni nedir?

Kayıtsız Üye
sürekli karma karışık rüyalar görmek ve uyandığında unutmak ne anlama gelir bilgi verir misiniz


arifselim
Merhaba. Rüya olarak görülen bir çok şeyi unutmak son derece normaldir. İnsanların çoğu gördüklerinin çoğunu unuturlar ve çok azını hatırlayabilirler. Rüya içerisinde çok karmaşık şeyleri görmenin ilk nedeni ise psikolojik anlamda yorumlanır. Hayat içerisinde yaşanılan bir çok sıkıntı ve streslerin insanı etkisi altına aldığına yorumlanmıştır.


Cevap: sürekli karma karışık rüyalar görmenin nedeni nedir?

rukie
ben rüyamda hamileyim ve doktor gibi bir işiogografi filim çekti ve sordum çocuk cinsiyeti erkek dedi ne anlama geliyor anlamadım açıklasanız sevinirim tsk eterim şimdiden size…


Cevap: Sürekli karma karışık rüyalar görmenin nedeni nedir?

arifselim
Merhabalar. Rüyada hamile olduğunu ve erkek bir bebeğe hamile olduğunu görmek hayırlıdır. Genellikle dünyevi sıkıntıları aşmaya ve beklenilen şeylerin gerçekleşmesine işaret eder. En doğrusunu Allah bilir.


Kayıtsız Üye
Rüyamda sevdiğim kişinin babası evimizde namaz kılarken gördüm annesi de bizde oturuyoruz bana anlat bakalım kaç kardeşsiniz die konuşuyoruz


arifselim
Bu rüya karşı taraftan gelecek olan bir söze tabir edilir. Bazen sizi üzecek ve suçlayacak bazı durumların habercisidir. Biz yanılabiliriz ama Allah en doğrusunu bilir.


Kayıtsız Üye
Rüyamda kalabalık bir okulda öğretmenim. Bir ara bakıyorum kolum kopmuş. Sonra telaşla kolumu geri takıyorum. Parmaklarımda çok acı hissettim. Ne anlama geliyor acaba


arifselim
Merhaba. Sizin için hayırlı bir rüyadır. Yardımsever biri olmaya ve insanların sıkıntılarını gidermeyi sevmeye işaret eder. Ancak buna rağmen yeterince anlaşılamamaya ve bu yüzden bazı sıkıntılar yaşamaya tabir edilir en doğrusunu Allah bilir.


Kayıtsız Üye
Rüyamda eve iki yerden hırsız giriyordu sadece ben gördüm baktım hırsız geliyor içeri bir şey ler alıp kafasına vurmaya çalıştım ama kolunu kaldırdı bende uyandım


arifselim
Selamün aleyküm. Hırsızın eve girmesi karşılaşacağınız sıkıntıların bir işareti olarak tabir edilir. Onu yakalamak ise, Allah’ın izniyle zor günleri atlatmaya ve rahata kavuşmaya işarettir. En doğrusunu Allah bilir.


Kayıtsız Üye
1 haftadır yatakta gözümü her kapadığımda rüyalar görüyorum çoğu yeni başladığım iş öle ilgili ama sürekli değişiyor her gördüğüm rüyadan sonra uyanıyorum bunun açıklaması nedir


arifselim
Aynı olaylarla ilgili rüyalar ve sürekli defalarca görülmesinin tabiri psikolojik olarak tabir edilir. Zihninizin çokça meşgul olmasına ve kafanıza takmanıza veya işinizi çok önemsemenize yorumlanır. Elbette en doğrusunu Allah bilir.


Kayıtsız Üye
Merhaba. Rüyamda dar ve karanlık bir yerde birçok merdiven basamaklarından çıkıyordum ve sonunda o karanlık yerden kurtuluyorum


arifselim
Merhaba. Bu rüya sizin için dağınık olan işlerinizi yoluna koymanıza ve rahat etmenize yorumlanır. Elbette en doğrusunu Allah bilir.


Kayıtsız üye
Rüyamda bebeğimi kaçırmak isteyen bir gurup tanımadığım insanlar var bir tanesi elimi ısırıyor sonra köpeğe dönüşüyor kaçıp askeriyeye sığınıyorum ve oraya bomba atılıyor bedensiz yürüyen bacaklar görüyorum


arifselim
Ruhsal anlamda çok sıkıntılı bir dönemden geçemeye veya geçeceğinize işarettir. Allah’ın izniyle bir süre sonra geçecektir. En doğrusunu Allah bilir.


Kayıtsız Üye
merhabalar rüyamda uzun boylu güzel giyimli gözleri sürmeli kapkara kaş ve göz kapı tavanına çarpmamak için başını eğiyordu.sonra bn ondan düşmanımla başedebilmek için yardım istiyordum oda bana merak etme sana yardım edeceğim diyordu.ve yola çıktığımızda arkamdan geliyordu ama aradaki boy farkı deve ve cüce gibiydi önde ben cüce gibiydim.sonra düşmanım kaçtı babamı çağırcam diye koşarak uzaklaştı düşmanımda zayıf ve kısa boyluydu fakat elbiseleri güzeldi bu ne anlama geliyor…

Okudunuz mu?  Rüyada bir şeyin size dokunması ne anlama gelir

arifselim
Merhabalar kardeşim. Bu rüyayı üçüncü sorman oldu ve hepsi cevaplandı. Kuvvet ve mevki sahibi bir kimseden destek almaya ve sana düşmanlık edenlere galip olmaya işarettir. Elbette en doğrusunu ancak Allah bilir.


emineemre
Merhabalar.Ben ve eşimde bir haftadır değişik rüyalar görüyoruz.2 yıllık evliyim çocuğumuz yok eşim rüyasında benim hamile olduğumu ailelerimize söylemiş ve söylerken ağlamış o esnada uyanmış gözünden yaş akıyormuş.bu ne demek


arifselim
Merhabalar kardeşim. Bu tür rüyalar evliler için genellikle evlat sahibi olmak manasına delalet eder. En doğrusunu elbette ancak Allah bilir.


Kayıtsız Üye
Rüyamda ikiz hamile olduğumu görüyorum sonra birinin kucağımda olduğunu gördüm bebeğimi düşürecem diye çok korkuyorum karnımda büyüyor kucağımdaki bebekle biryerler gidiyorum


arifselim
Rüyan hayırlı ve güzeldir. Çok yakında yasayacağın sevinçli olaylara işaret eder. İkiz bebek neşe, sevinç ve mutluluk, bunların yanında müjde ve sevindirici haberdir. En doğrusunu Allah bilir.


Kayıtsız Üye
Merhabalar. Gördüğüm rüyadan hala korkmaktayım. Kadir gecesinde gördüm bu rüyamı. Rüyamda anneannemlere gitmiştik öncelikle vefat eden dedemi herzamanki koltuğunda gülerek otururken gördüm.Daha sonra balkona çıktık geceydi. Balkon batı tarafına bakıyordu. Anneannem inşAllah bugün kıyamet kopar dedi ve dolunay halindeki yıldızın arkasından güneş çıktı. Gökyüzündede sarı renkle yazılmış ayet vardı ama hatırlamıyorum ayeti. Bütün insanlar hipnoz olmuş gibi aynı yöne bakıyordu. Rüyada içimden Fatiha Süresini okurken uyandım. Kötü bir rüyamıdır bu acaba anlayamadım ve endişeleniyorum.


arifselim
Merhabalar kardeşim. Rüyan hayırlı bir rüyadır. Bu dedeni çok özlediğinize delalet eder. Onun için hayırlı dualarda bulunmalı ve kabrini ziyaret etmelisiniz. En doğrusunu Allah bilir.


Kayıtsız Üye
Rüyamda biri bana ingilizce şekilde sen deyip birkaç kelime daha kullandı ama anlamadım ve de 9 rakamını gösterdi anlamı nedir çok merak ediyorum


arifselim
Bu tür rüyaların olumsuz veya kötü bir işareti olmaz ama net bir şekilde yorumlamak pek mümkün değildir. Elbette en doğrusunu Allah bilir.


Kayıtsız Üye
Merhaba rüyamda koca bir ormanda yürürken huysuz bir çiftçiye karşılaşıyorum bana ve yanımda biri daha var hiç bir şeyi elleme diyo bizde hiç dinlemeden geçiyoruz bir ağaç görüyorum üstündeki çiçekler toplanıp Yusufçuk haline gelmiş anlamı nedir?


arifselim
Merhaba kardeşim. Orman görmek kişinin mesleğine ve kazancına yorumlanır. Rüyada ormanda gezdiğini gören kişinin, düzeni bozulacak anlamına tabir edilir. Elbette en doğrusunu Allah bilir.


Meltem01
1 – Ben devamlı rüyamda saçma sapan şeyler ve tanımadığım insanları görüyorum benle alakası olmayan şeyler rüyamda giriyor sebebi ne olabilir sizce

2 – Rüyamda dipsiz karanlık bir kuyuya düşüyordum. Ve o kuyuda ejderhaya benzer bir yaratığa yem olduğumu gördüm. Bu neyi ifade ediyor?


arifselim
1- Bu tür saçma sapan rüyalardan kurtulmak için uyumadan önce ayetel kursi ile felak ve nas sürelerini okumalısın.

2- Bu tür kabus rüyalara özel bir yorum yapılmaz. Allah’tan hayırlısını dilemelisin.


Kayıtsız Üye
rüyam da sürekli aileme sevdiklerine zarar geldiğini hiç bilmediğim yerlerde olduğumu görüyorum.karmakarışık rüyalar görüyorum aynı rüyayı bir kaç defadan fazla görüyorum.


arifselim
Değerli kardeşim. Bu tür rüyalar insanın etkilendiği bazı olaylardan veya bilinç altına yerleşen bazı durumlardan görülmesi muhtemeldir. Allah’u tealadan hayrılsını dilemek gerekir.


Kayıtsız Üye
Rüyamda sevdiğim kızın arkadaşı vardı ve çok yakından bir tane arkadaşım vardı duruyorduk öylece şimdiden teşekkürler


arifselim
Değerli kardeşim. Bu çok kısa bir rüya yada sen çok kısa açıklamışsın. Sadece bu rüya için hayırlıdır diyebiliriz. Bir mana verebilmek için genişçe anlatılması gerekir. En doğrusunu Allah bilir.

Okudunuz mu?  Rüyada boşanmak istediğini görmek

Kayıtsız Üye
ben rüyamda babamın ceketinin cebinden kokmuş et çıkarıp kokladığını ve benim etin kokmuş olduğunu söylediğimde ise bana sus diyerek eti tekrar cebine koyduğunu gördüm cevap verir misiniz lütfen


arifselim
Kokmuş et, felaket ve musibetler anlamındadır. Bu sizin için bir ikaz anlamındadır. Atacağınız adımlarınızı düşünerek atmanız gerektiği anlamındadır. En doğrusunu elbette Allah bilir.


Kayıtsız Üye
Selamünaleyküm ben rüyamda üstümde mor bir gelinlik gördüm ayrıca salıncakta sallanıyor ve sürekli gülüyordum başımda çiçeklerden bir taç vardı sevdiğim yanımdaydı onun da üstünde damatlık vardı ve sadece bizim olduğumuz kısıma gökyüzünden renkli renkli çiçekler yağıyordu anlamını çok merak ediyorum açıklar mısınız lütfen


arifselim
Aleyküm selam. Bu rüya karışık değildir. Bu rüya sevdiğine kavuşmaya, sevinçli haberler almaya ve çok mutlu olmaya delalet eder. En doğrusunu Allah bilir.


Kayıtsız Üye
Ben hep rüyalarımda anlamsız şeyler görüyorum. Hatta bazen o kadar anlamsız ve saçma şeyler görüyorum ki resmen gülerek uyanıyorum. Sebebi nedir?


arifselim
Her rüya ancak ayrıntılı şekilde anlatılırsa ancak o zaman tabir edilebilir. Yoksa bu şekilde bir tabir veya açıklama yapamayız.


Kayıtsız Üye
Rüyamda bir insanı keçi olarak gördüm daha sonra insana dönüştü o insanla kavga ettim ve gördüğüm kişi arkadaşımdı ne anlama geliyor.


arifselim
Rüyada keçi görmek zaten bir arkadaş anlamında yorumlanır. Rüyada görülen keçi çok iyi ama keçi gibi huysuz ve inatçı bir dosta delalet eder. En doğrusunu Allah bilir.


Kayıtsız Üye
Rüyamda fil gördüm filin üstünde bir zenci çocuk vardı..ne anlama gelir acaba..şimdiden Allah razı olsun..


arifselim
Fil görmek genellikle hayırla yorumlanır ve güzel gelişmelerin yaşanacağına, bu sayede kişinin dertlerinden, sıkıntılarından ve üzüntülerden kurtulacağına alamet eder. Elbette en doğrusunu Allah bilir.


Kayıtsız Üye
Rüyamda okuldayım ders bitiyor eve giderken otobüste kız arkadaşıma adamın teki yavsiyor sonra ben hayırdır filan diyorum orda yardım edin diyorum hiç kimse yardım etmiyor sonra uyanıyorum.


arifselim
Bu rüya tacize uğrayan değil rüyayı gören kişi ile ilgilidir. Bu senin ya vurdum duymaz olmana yada çok önem veren ve alaka gösteren bir kişiliğine işaret olur. En doğrusunu Allah bilir.


Kayıtsız Üye
Rüyamda kabuğu soyulmuş müz gördüm ve yedim. Açtım ve açlığımı gidermek için yedim o muzu.


arifselim
Aslında bu rüyanın en doğru tabiri ancak kişiye göre yapılan tabir olur. Genel manada ise yapılan işte çok iyi kazançlar elde etmeye ve bu kazançları çok iyi değerlendirerek daha büyük ve hayırlı kazançlara ulaşmaya rivayet eder. En doğrusunu Allah bilir.


Kayıtsız Üye
Rüyamda kısa bir süre önce sevgilimden ayrıldım ve şimdide hep rüyalarıma giriyor onu çok düşünüyorum malesef o gitti artık aramıza ayrılık girdi nasıl bir durumdur iyimi kötümü?
Yardım edermisiniz?


Kayıtsız Üye
Ben olsam bir zamanlar sevdiğim kızla tekrar görüşmek isterdim. Seninle konuşacaklarım var derdim. Gerçekler bazan rüyalardan daha güzel olabilir.


Kayıtsız Üye
Ne zaman rüya görsem çok anlamsız fazlasıyla saçma ama aşırı derecede.rüyadayken veya uyandıktan birkaç dakika boyunca oldukça anlamlı ama sonradan aynı rüya bana çok ama çok saçma geliyor bilinç altımdan şüpheleniyorum sizce neden?


arifselim
Bu senin düşüncelerinden veya gerçekten gördüğün rüyaların genel içeriğinden kaynaklanıyor olabilir. Bunun dini veya başka bir anlamı olacağını sanmıyorum. Bu seninle ilgili özel bir durum olabilir.

Okudunuz mu?  Rüyada kalabalık bir grup görmek

Kayıtsız Üye
Rüyamda ayaklarım çok ağrıyordu ve içerden bir şey sanki çıkmak için zorluyordu ayağımdan yara gibi delik açıldı ve o deliği sıktığımda içinden ölü balıklar ve çektikçe gelen kıl çıkmaya başladı diğer ayağımı sıktığımda ayağımdan çok daha büyük balık çıktı ve balığın içindende yeşil renkte kırkayak çıktı. Tuhaf bir rüyaydı yorumu nedir acaba.


arifselim
Bu rüya çok hayırla yorumlanır. Hayırlı amellere sahip olmaya, başkalarına yardımının dokunmasına işarettir. ayrıca bereketli bir ömre ve bol bir rizik manasında tabir edilmiştir. Allah’tan her zaman hayırlısını dilemek gerekir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Balıkk.
Ben rüyamda eşimi ve görümcemi görümcemin böbrek arısı çekiyordu ve eşim benle hiç konuşmuyordu kardesinle hep ilyileniyordu


arifselim
Bu rüya genellikle insanın çevresindeki kuşkucu, kuruntulu, huysuz, mutsuz ve kavgacı kimselere işaret ettiği gibi rüya sahibinin de her şeyden kuşku duyan ve öküzün altında buzağı arayan bir kimse olması şeklinde de yorumlanmıştır. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Rüyamda eski çalıştığım yerdeki işçilerin bir mibnubüsle evime geldiğini gördüm.bizim bahçede asma altında blr masa başınA toplandılar.içlerinden biri ile diğerlerinden uzakta konuştuk ona sarıldım.bana haksızlık ettiler beni bir defa bile dinlemediler dedim.sonra telefonum çaldı işçilerden biri aradı iş yerinde kapıda kaldıklarını söyledi birine iletmemi istedi.telefonum çok eski bir telefonumdu.en sonunda bir baklava gibi bir hamur tatlısı vardı komşulara götürdüm sonra uyandım rica edsem yorumlar mısınız …..


arifselim
Bu rüyayı gören kimsenin geçmişin etkisinden kurtulamadığına ve hala he hayatında hemde iç aleminde hala içinde bulundurduğu bazı duygularına işarettir. Bu kimseler radikal değişiklikleri kolay kolay kabul etmezler manasındadır. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Rüyamda bir kertenkele ye benzeyen hayvan ile oynuyordum. Ailem sanki evcil hayvanmış gibi bir muamele yapıyordu evde . En çok onu tam ellediğimi gerçekten hisseder gibi oldum korkudan uyandım ama bunun harici bir dünya karışık ard ard bağlantısız rüyalar görüyorum .. ?


arifselim
Aslında en doğru yorum gören kişinin durumuna göre yapılan yorumdur. Kertenkele bir adam manasındadır. Bu adam, hileci, fitneci iki yüzlü ve ortalığı karıştıran bir kimseye işaret eder. Bu rüya dikkatli olmak gerektiği manasındadır. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Selamın aleyküm hocam … Ben rüyamda düşük yaptığımı gördüm hamile olduğumu bilmiyordum Ağrı’m oluyor ve düşük yapıyorum elimde gördüm o parçayı kalbi atıyordu ağlıyordum doktor aradım telaşla hala canlı dedim, sonra tekrar geri ittim oh dedim şimdi Yaşar belki buyur karnımda. Bu rüyayı iki gün önce gördüm ve çok etkiledi beni hala düşünüyorum anlamı nedir ?


arifselim
Aleyküm selam. Gereksiz işlerden fayda gelmeyeceğini anlayarak zararın baştan engellenmesine ve rüya sahibini tatsız ve kötü durumların içine çekmeye çalışan kişilerden uzaklaşmaya tabir edilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Merhaba.Ben rüyamda yaşayan kardeşimin olduğunu ve tabuta konduğunu gördüm.Ama odaya geldim baktım kardeşim uyuyor ölmemuş.Sonra uyanıyor sabah okula gidiyor bana selam veriyor.Bana bunu açıklar mısınız rica etsem?Ben bu aralar ölüme çok kafamı takıyorum acaba bilinçaltı rüyasımı?


arifselim
Merhaba kardeşim. Aynen dediğin gibi bir şeyi kafana çok taktiğında böyle rüyaların görülmesi çok normaldir. Bunların özel bir yorumu da yoktur. Allah’a havale et ve Allah’tan hayırlısını dile. Allah herşeyi hakkıyla bilendir.

Okudunuz mu?  Rüyada birinin gözünü çıkarmak ne demektir?

Kayıtsız Üye
Ben rüyamda babamla istanbula gitmişim geziyoruz ama benim ayakkabılarım kaybolmuş , arabalar denizde gidiyo böyle birbirinden bağlantısız saçma şeyler vardı.Ben bu rüyayı belirli aralıklarla görüyorum. Bunlar ne anlama geliyor.


arifselim
Bu rüya çeşitli şanssızlık, aksilik ve beklenmedik sorunlar yaşaması manasında yorumlanır. Bazı şeyleri aklına çok takmandan dolayı da görülebilir. Allah’tan hayırlısını dilemek en güzelidir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Nurcan zllf
Rüyamda bir kurs gibi bir yerden yeni geliyordum. Ama rüyamda kurşun olduğu yerde kendimi çok kötü hissediyorum. Gözlerimi tam açamıyor göz kapaklarıma ağırlık binmiş gibiydi. Merdivenleri hızla inip dışarı çıkıyordum. Bahçe bizim evin bahçesine dönüşmüşmüştü. Gözlerim yarım açık etrafı görmeye çalışıyordum. Sonra abim geliyor gözlerime üflüyordu. Daha rahat görürken yan tarafımda büyükbabam oturuyordu. Onlara kurşun iyi olmadığını falan söylüyordum. Ama beni duymayı geçtim gözünün ucuyla bile bakmıyordu. Dürtüyordum beni umursamadan yan tarafında biriyle konuşuyordu. Sonra bahçeye küçük kuzenim elinde bir kitap turu birşeyle geldi. Ama bana yaklaştıkça kaçmaya çalışıyordum. Kitabı bana uzattığında almak istemedim. Sonra bana gülümseyerek uzaklaşıp gitti. Bunu yorumlarsanız sevinirim


arifselim
İnsanın gerçek hayatta yaşadığı çeşitli yoğunluk, stres ve sorunların kabus şeklinde rüyaya bir yansıması olarak yorumlanabilir. Genel bir yorum olarak ise bu sonunda kendini güvende hissedeceği bir duruma ulaşmaya tabir edilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Rüyamda babamın olduğunu gördüm ve ağladım sonra babamın ruhu ağladığım eve geldi ve karşıma oturdu ağladığımı görünce öldükten sonra mı kıymetimi Anlıyorsun dedi ben bir şey demedim hıçkıra hıçkıra ağlıyordum zaten sonra uyandım gerçek hayatta da babamla aram kötü bu neye işarettir


arifselim
Bu rüyanın anlamı çok açıktır. Babanla arandaki sorunlarına işaret eder. Bu rüyayı kendine bir bir uyarı olarak kabul edebilir ve bir ders çıkarabilirsin. Böyle rüyalar aslında insan için güzel fırsatları değerlendirmesi gerektiğine alamet eder. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Eylm.3455
Uyumadan önce sürekli 3 harfliler geliyor aklıma. Sonra uyuyamıyorum yatağımın bir tarafı duvara diğer tarafı cama bakıyor. Duvar tarafına döndüğümde daha da korkuyorum sonra çam tarafına dönüyorum ışığı görmek için. Uyumadan önce de saate bakarım. Uykuya daldığım da muhakkak bir kabus görüyorum. Bunlardan birisi de uykum da kilitleniyorum. Sanki bacağıma ve kollarıma kelepçe vurmuşlar. Gözlerim açık gibi ama kapalı olduğunu da hissediyorum herşeyi karanlık görüyorum sadece. Avazım çıktığı kadar bağırıyorum ama kimse beni duymuyor. Sorna birden yüzümde siyah bir yüz hissettim. Sürekli dua ediyodum. Beyaz bir ışık gördüm sanki ama pek hatırlamıyorum. Dua ettikçe kilitlenmem geçiyordu. Sizce neden böyle kabuslarla uyanıyorum?


arifselim
Uykuda zaman zaman kabus turu rüyalar görülebilir. Eğer bu konuyu sürekli düşünüyorsan bundan dolayıda seni etkiliyor olabilir. Bunların sadece bir rüya olduğunu ve sana Allah’ın izniyle hiç bir zararının olamayacağını unutma. Uyumadan önce 7 sefer ayetel kursi oku.


Kayıtsız Üye
sürekli karışık rüyalar goryorum. ve gördüğüm rüyalardan çok etkileniyorum.
rüyamda hiç tanımadığım insanları görüyorum tanımadığım yerleri görüyorum. ve daha sonra da o yerlerden geçiyorum tesadüfen ve rüyamda gördüğümü hatırlıyorum. rüyamda gördüğüm insanlarla daha sonra tanışıyorum gerçek hayatta. bunların anlamı nedir? önceden yaşayacağım şeyleri görüyorum anlamına mı geliyor ? korkuyorum..


arifselim
Rüyaların bir özelliği insana bazı olaylara işaret olmasıdır. Normalde insanlar çok fazla rüya görürler ama bunların büyük bir kısmını unuturlar. Zaman zaman rüyaya aynı benzer şeyleri görmek normaldir ve endişe edecek bir şeyde yoktur.

Okudunuz mu?  Rüyamızı Nasıl Yorumlayabiliriz?

Kayıtsız Üye
rüyamda bacakları olmayan bir adamın araba sürerken kaza yaptığını gördüm. Sonra dövüştüğüm ve düşman olduğum bir kız vardı. Ben gerçekte kızım fakat rüyamda adamdım. Neyse, işte o kızla tanıdığımız birinin ölmesi yüzünden arkadaş gibi bir şey olduk ve pasta bile yaptım ikimize. Çok karmaşık bir rüyaydı. Lütfen yorumlayabilir misiniz?


arifselim
Evet bu karmaşık bir rüyadır. Çevrende gerçekleşen önemli olaylar anlamına gelir. Bir kadından yardım ve destek alarak sorunlarının çözümüne tabir edilebilir. Allah’a havale et ve hayırlısını dile, herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Merhaba, rüyamda sevdiğim kişinin annesini gördüm. Bir tabureye oturmuş, bende diz çökmüş gibi karşısındaydım. “oğlumdan uzak dur” şeklinde konuştu. Bende savunmaya geçerek önce oğlunun benim peşimde nasıl koştuğunu isyan ederek anlatıyordum. Ben gerçekte erkek arkadaşımın annesiyle tanışmadım, fizik olarakta bilmiyorum.


arifselim
Merhaba. Bu şekilde rüya gören kişinin gerçek hayatta hoşuna gitmeyeceği ve üzüleceği bazı sözler işiteceğine tabir edilir. Bazen sevdiği kişinin ailesinden hoş olmayan sözler işitmesi anlamında yorumlanmıştır. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Merhabalar ya son günlerde kan görmeye başladım ilk rüyamda bilmediğim yerde duvarlar kan içerisinde gördüm
2. Rüyamda ise kanlı toprak görüyorum bunun açıklamasını yapar mısınız lütfen


arifselim
Merhabalar. Kan görmenin bir çok yorumu vardır. En doğru yorum ise kişinin durumu göz önünde bulundurularak yapılan yorumdur. Örneğin genç bir kızın kan görmesi hayırlı bir evliliğe, hamile bir bayanın kan görmesi ise düşük yapmaya yorumlanır. Bazende kan görmek haramlar işlemek manasındadır. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Rüyamda kedi beni seviyor ilk başta elime aldım sonrasında bırakmak istiyorum geri geliyor ben bırakıyorum kendi geri atlıyor üzerime üzerimdeki kıyafette de ipleri vardı onları mı seviyordu? Bir türlü gitmiyordu üzerimi tırmalar diye bırakıyorum geri geliyor gitmiyor bir türlü.


arifselim
Bu rüyayı doğru bir şekilde tabir edebilmek için mutlaka sizin durumunuza göre yorumlamak gerekir. Yoksa nasıl tabir edilse bile isabet etmek çok zordur. Çünkü kedinin olduğu bu şekilde bir rüyayı tabir etmek oldukça güçtür. Allah’tan hayırlısını dile.


Kayıtsız Üye
Rüyamda gerçek hayatta sevgilimden hamile olduğumu erkek çocuğu doğurdumu gördüm sonradan bir tarladaydık iki diyer arkadaşlarımla ve sevgilim benden uzaklaşıyordu demek istediğim onu çağırdığımda gelmiyordu gidiyordu


arifselim
Bu şekilde erkek bebek doğurduğunu gören kimse için bu rüya çeşitli sıkıntılara ve zahmetlere gireceğine işaret eder. Büyük hayaller kurduğu bazı hayallerinin yıkılacağına yorumlanır. Elbette bu sadece bir rüyadır ve yinede hayırlısını dileyin. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Ben haftalardır eski erkek arkadaşımı rüyalarımda farklı farklı şehirlerde ve yerlerde görüyorum sürekli ya barışıyoruz veya iletişimde birbirimizi uzaktan izliyoruz bu durum artık beni çok korkutmaya başladı yorumlarsanız çok sevinirim


arifselim
Hiç korkacak veya endişe edecek olumsuz bir şey yoktur. Tam aksine eski sıkıntılı günleri geride bırakmaya ve yepyeni bir başlangıç yapmaya tabir edilir. Allah’ın rızasını arayana Allah yardım eder. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Hamileyim ve ben rüyamda çocuğu kafamdan doğduğunu gördüm ama sonradan karnımı tutuyordum sanki oradan doğmuş gibi bebekler ikiz biri oluyordu kız ikincisinin daha zamanı var diyorlardı gelen bebeğe soruyorduk diğeri de kız mı diye gülümseyerek evet diyerek kafasını sallıyordu lütfen yorumlar mısınız

Okudunuz mu?  Rüyada kar ve buz görmek

arifselim
Bu rüya çok hayırlıdır. Müjdeli haberler almaya, sıkıntılarından kurtulmaya, malın çoğalmasına ve bereketin çok artması anlamında tabir edilir. İkizlere hamile olmak ve doğurmak, güzel şeylerin arka arkaya gelmesi anlamında yorumlanır. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Merhabalar ben rüyamda yaşadığım evin salonuna giriyorum bir bakıyorum ki pencere açık ve demirliğin arkasında yılan topluluğu var uzunlukları yarımşar metre renkleri köyü yeşildi diye hatırlıyorum.hepsi nin kafası yukarı bakıyor ve çok hareketliydiler görüyorum onları çok korkuyorum sonra babamı çağırmaya gidiyorum baba gel baksana şuraya diyorum bakıyo ki gitmişler. Bu ne anlama geliyor acaba aklımdan çıkmıyor hiç.


arifselim
Merhabalar. Görmüş olduğun yeşil renkteki yılanlar görünürde dost sanılan ama aslında iki yüzlü ve zararınızı isteyen kimseler olduğuna tabir edilir. Diğer rüyan ise kabus bir rüya olup tabir edilmez. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Merhaba;
Rüya görmediğim bir gün yok sanırım
Rüyamda müteahhit bize bir ev veriyor ama yeni bir ev değil üstelik bizim evin yakınlarında bulunan bildiğimiz bir yer ama ben orayı istemiyorum ve kızıyorum annem olsun istiyor eve bakıyoruz ev geniş balkonlu normalde herkesin isteyebileceği genişlikte ama eski üstelik hava karanlık karamsar bir hal var ben olmaz diye diretiyorum sonra başka bir ev gösteriyor ev fena değil daha yeni ama çok küçük içinden o kadar çok kızıyorum ki bağırmak istiyorum ama yapamıyorum tam hatırlamıyorum ama annem ve abimin dediği oluyor


arifselim
Merhaba. Bu rüya ne kadar ferah ve huzurlu görülmüşse o kadar iyi, ne kadar sıkıcı ve huzursuz edici görülmüşse de o kadar sıkıntılı bir duruma düşmeye işaret edilir. Genelliklede aile içi sorun ve tartışmaların olmasına yorumlanır. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Merhaba
Rüyamda inşaat görüyorum ve yakınmış fakat neyim olduğunu bilmediğim biri beni sırtına alıp tırmanarak inşaatın katlarını gezdiriyor çok yükseğe çıkınca ben korkuyorum ve beni bırak diyorum sen de bu işi yapma çok tehlikeli diye uyarıyorum sonra nebi en üstte bırakıyor aşağıya inmek istiyorum ama inecek bir yer yok hiç bir çıkışı yok ya atlayacağım ki çok yüksek mümkün değil sonra fark ediyorum arka tarafta ağaçlar var onlara tutunarak inmeye çalışacağım ama bana en yakın ağaç incir ağacı sonra aklıma incir ağacının dallarının dayanıksız olduğunu düşünüp vazgeçiyorum ama denemekte istiyorum karasızlık ve korku içinde uyandım
bu rüya beni çok korkuttu nedir acaba


arifselim
Merhaba. Çok güzel bir rüyadır. Rüyada bu şekilde de olsa yükselmek hayırlıdır. Gerçek hayatta da yükselmek manasındadır. Yaşadığın korkuların ise, bu yükselişin ve kazanımlarının kolay olmayacağı ama başarılı olacağına tabir edilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Merhaba; rüyamda tuhaf birşekilde içimde korku var sonra tanıdığım biri bana bir cinayetten bahsediyor bende üzülüyorum kimmış diye sorular soruyorum sonra sanki anlattıklarından tanık birinin öldüğünü anlıyorum ama emin olmak için tanımadığım ama ölen kişinin komşusuna sormak için gidiyorum hiç tanımadığım bir kadının kapısını çalıp soruyorum oda bana olayı anlatıyor bende panik oluyorum nereli diye soruyorum bizim memleketli olduğunu anlayınca çok üzülüyorum ağlamaya başlıyorum ama duyduğumda canım çok acıyor ve uyandım
Bu gördüğüm ölen kişiyle hiç iletişimim yok normalde ama nasıl rüyamda gördüm anlamadım

Şimdiden teşekkür ederim


arifselim
Merhaba. Bu rüya zorluk, sıkıntı ve zahmete düşmek manasındadır. Hatalı işlere bulaşmaya, pişman olmaya ve bir çok sıkıntılara girmeye tabir edilir. Kısaca bu rüya sahibi için yıpratıcı bir dönemin yaklaştığı söylenebilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada kısmetinin söylenmesi

Kayıtsız Üye

Bana oynadığı senaryonun seçmelerini gösteriyor hiç cevap vermeden gidiyor.Arkasından bakıp üzülüyor ve şaşırıyorum.Yürümeye başlıyorum.Siyah bir köpek koşup beni kollamaya ve sürtünme başlıyor istemiyorum ama aynı çekip giden arkadaşım beni kurtarmaya geliyor.köpeğin sahibi çıkıp korkma diyor.Hem arkadaşıma hem köpeğin sahibine çok yorgun olduğumu ne onlarla ne köpekleriyle ilgilenmek istemediğimi söyleyerek uzaklaşıyorum.Avlu gibi bir yere bakıyorum civcivler kedi yavruları hep ayaklarımın altına dolaşıyor.Onlara basmamak için havadan yürüyorum.Nasıl yürüdüğüme bende şaşırıyorum.Yorumlarsanız çok sevinirim.


arifselim
Merhaba. Rüya sahibinin durumu bilinerek ve ona yüz yüze olacak şekilde yorumlanırsa ancak o zaman böyle bir rüya isabetli yorumlanabilir. Biz ancak çok genel bir şekilde tabir edebiliriz. Rüya sahibinin içinde bulunduğu çok sıkıntılı ve zor bir dönemden geçerek rahat, huzurlu ve mutlu bir döneme kavuşacağına işaret olarak tabir edilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
6 kişi mağarada gezerken yaraşanın yuvasına denk geldik yuvada bir koyun cesedi ve büssürü canlı koyunda vardı ordan aşağı indik önümüze kurtlar çıktı ve orda bir inşaat halinde ev vardı 2 kişi onun tepesine çıktık sonda ordaki hayvanlar birden insan öldü hepsi ve bizi hırsızlık ile suçladılar sonra bir araya geldiler nelerin çalınıp çalınmadığını kontrol edip bizden davacı oldular çalınan şeylerde meyve ve kıyafet


arifselim
Rüya sahibinin yolunda giden işlerinde aksiliklerin ve sorunların baş göstereceğine işaret olarak tabir edilir. Başarmak ve ulaşmak istediği serlerde önüne engellerin çıkacağına ve zorlu bir döneme gireceğine tabir edilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Merhaba .. eşimle ayrı yaşıyoruz boşanmadık rüyamda sürekli karışık rüyalar görüyorum.. bugün ise onla barıştığımızı ve 3. Çocuğumuza hamile kaldığımı gördüm yorumlar mısınız. .

Merhaba rüyamda ayrı yaşadığım eşimle barıştığımızı ve 3 çocuğuma hamile olduğumu gördüm ve çocuk için doğum tarihi aldım hastaneden tam tarihi hatırlıyorumm.. eşimle ayrı yaşıyoruz ama boşanmadık.. yorumlar mısınız lütfen


arifselim
Merhaba. Bu rüya öncelikle bilinçaltı düşüncelerden dolayı görülebilir. Diğer yorumu ise gerçekte de sevineceğin gelişmelere ve esinle aranızda kalıcı bir muhabbetin meydana gelmesine yorumlanır. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Merhaba,
Rüyamı tam hatırlamıyorum ancak hatırladığım kadarıyla evli olan erkek kuzenimle bir birlikteliğim olduğunu gördüm.çocuklarını gördüm bize gelip diyorlardı ancak kuzenimle kendimi cinsel ilişki de gördüm daha sonrasını hatırlamıyorum.Şimdiden yorumlarınız için teşekkür ederim.


arifselim
Merhaba. Bu rüya iki şekilde yorumlanabilir. Birincisi rüya sahibinin hedeflerine ve isteklerine ulaşarak başarılı olacağına tabir edilir. İkinci yorumu ise bir yanlış yaparak halk içinde rezil olmaya ve pişman olmaya yorumlanır. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Merhaba rüyamda kendi evimde kına gecesi için hazırlık olduğunu gördüm yiyecekler içecekler hazırlanmış ben kaftan giymiş bir şekilde misafirleri karşılıyordum ancak damadın kim olduğunu bilmiyorum bunu yorumlarmısınız şimdiden teşekkürler


arifselim
Merhaba. Çok hayırlı bir rüyadır hele bekar kızlar için kısmet ve mutluluk verici gelişmeler manasındadır. Eğer damat tanınmıyorsa bu çok daha hayırlı olarak yorumlanır. Sende hayırlısını dile. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Rüyamda tanımadığım bir erkek ancak yüzünü pek hatırlamıyorum ailesiyle birlikte bizim yaşayabileceğimiz evlenmek için hazırlık olarak ev bakıyoruz bir kaç ev baktıktan sonra son bir eve gidiyorum içinde oturanlar var evi beğeniyoruz ve sohbet için mutfak masasında diyaloglar geçiyor ev sahibinin eşi bize börek ikram ediyor evin bazı duvarları yıpranmış ama büyük 2 katlı geniş bir ev.yorumlamanızı rica ederim

Okudunuz mu?  Rüyada kıyametin koptuğunu görmek

arifselim
Rüyayı gören kişinin özelliklerine ve durumuna bakılarak tabir edilmelidir. Bekar ve evlilik çağında olan kızlar için bu hayırlıdır. Evlilikle ilgili çok güzel gelişmeşmelere, mutlu bir evliliğe ve hayallerini gerçekleştirmeye tabir edilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Merhaba; Rüyamda hava kasvetli, amcamın oğlunun arabasını kullanıyorum fakat ehliyetim yokmuş, sonrasında bırakıyorum, anadolu yakasına geçmem gerekiyor arabada lazım,amca dediğim yakınımızın arabasını alıyorum ama oda eski bir araba kullanmakta zorluk çekiyorum tekrar amcamın oğlunun arabasını almak istiyorum ama normalde şuan onun eşiyle konuşmuyoruz ailece rüyamda da şimdi nasıl isteyeceğim diye de düşünüyorum bir bakıyorum eşi geliyor ama sanki kuş değiliz gibi konuşmaya başlıyoruz ben onların evine gidiyorum gülüyoruz her şey normalmış gibi davranıyoruz
eskinden kalma bir tuvalet vardı dışarıda olan o yıkılmıştı yani kapamışlardı ama rüyamda orayı tam kapamamışlar ve çok kötü bir koku yayılmış rahatsız oluyoruz ikimizde
sonra arabayı alicam tekrar bu defa da cesaret edemiyorum rüyam da korkmadım fakat çok üzgün ve rahatsızdım yaşadıklarımdan bunaltıcı

Şimdiden yorumunuz için teşekkür ederim


arifselim
Merhaba. Gerçek hayatta aynısı olmasa de benzer bir şekilde sıkıntıya düşmeye ve psikolojik açıdan rahatsızlık çekeceğin şeylerle karşı karşıya kalacağına işaret olarak tabir edilir. Yinede gördüğün rüyanın hayrını dile ve Allah’a havale et. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Merhaba;
Rüyamı sabaha karşı gördüm
Rüyamda eşimin halasıyla birlikteyim onların evindeymişim karşı tarafta bulunan binalara bakıyorum rüyalar tuhaftır bilirsiniz hava çok açık birden bir gürültü kopuyor bina yıkılıyor ve yerin altına doğru gömülüyor eşimin eniştesi de o binadaymış sonra yavaş yavaş hızlanarak her yer yıkılmaya ve gömülmeye başlıyor bende herkesi uyarmaya çalışarak kaçmaya başlıyorum çok korkuyorum aileme bir şey olacak diye içim yanıyor ama hava hala aydınlık sonrasında korkarak uyandım

Yorumunuz için teşekkür ederim


Tohat
Merhaba. yoğun iş hayatı ve stres gibi durumlardan dolayı aklın sürekli düşüncelerle dolu olmasından dolayı rüya içinde farklı bir çok etkenin görülmesine neden olabilir. Bu rüyalardan bazıları önemsizken bazıları da kayda değer olup tabiri mevcut olabiliyor. Sizin rüyanızda şeytani olmayan tabiri var olan bir rüyadır. Fakat güzel bir rüya olduğu söylenemez. Çevrenizdekilerden hastalıkla uğraşan kişilerin var olacağına ve üzüleceğinize delalet eder. En doğrusunu bir tek Allah bilebilir elbette.


Kayıtsız Üye
Merhaba;
Rüyamı sabaha yakın bir saatte gördüm. Eski evimizin mutfağında bir şeyler hazırlamaya çalışıyorum birden siyah bir şey geçiyor korkuyorum tedirgin oluyorum ve tekrar geçiyor sonra bir bakıyorum siyah bir yarasa olduğunu görüyorum annemde mutfağın bahçe kısmındaymış anneme sesleniyorum fakat sesim bir türlü çıkmıyor sonrasında bir yarasa daha tam kaçayım derken kazağımın içinde sırtıma doğru çıktığını hissediyorum bu sırada anneme sesleniyorum tekrar ama sesim çıkmıyor ağlıyorum bağırarak tezgaha sırtımı yaslayıp onu sıkıştırıyorum tenimde hissederek ve çok korkarak uyandım

Yorumunuz için teşekkür ederim


Tohat
Merhaba. Başınızdan geçebilecek olumsuz bir hadiseye işaret eder. Bu hadise sağlık sorunlarıyla alakalı da olabilir çalışıyorsanız iş hayatınızla ilgili de olabilir en doğrusunu bilen bir tek Allahtir.


ebruneco1108
Merhaba Hocam. Ben Ailem ile İngilterede yaşıyorum.
Ben son gece bir rüya gördüm.
Böyle başka bir yerde oluyoruz ve eşim ve ben bir kamyona biniyoruz. Birden Kamyon çalışmaya başlıyor ve durduramıyoruz bir duvara çarpıyoruz.
Baya kötü çarpıyoruz ama ondan sonra ordan başka kalabalık bir ortama geçiyoruz, orda eşimin türkiyede yaşayan 2 kız kuzeni oluyor. Onlarla ve onların arkadaşlarıyla oturup gülüşüyoruz. Fakat sonra birden çığlıklar geliyor ve ben Annemi görüyorum. Birisi yatıyor orda ve Annem benim ismimi çağırarak kosss diyor. Ben ilk başta orda yatan kişiyi eşime benzetiyorum sonra bir bakıyorum abim. Abim baygın halde. Sonra birden bakıyorum abimin ağzı kaymış, bende bağırıyorum çığlıklar atıyoruz. Aradan az geçince hastaneye gidelim diyorum ama abim yok ben iyiyim diyor.
Biraz korktum açıkçası.
Bu rüyayı nasıl yorumlarsınız aceba?

Okudunuz mu?  Rüyada Arapça Harf Görmek

Tohat
Merhaba. Girdiğiniz ve karlı çıkmayı düşündüğünüz yollardan beklediğiniz gelişmelerle karşılamama ihtimalinizin söz konusu olabileceğine, bu konuda hayal kırıklığı yaşama ihtimalinize, daha çok zaman kaybından dolayı zarar görmenize neden olacak durumlara delalet eder. En doğrusunu bilen bir tek Allahtir.


Kayıtsız Üye
Merhaba; Çok karışık rüyalar gördüm.
Eski çalıştıştığım iş yerime ziyarete gidiyorum çok sevdiğim arkadaşımla konuşuyoruz tekrar çalışmak istiyorum fakat sonra eski patronumu görünce bu fikrimi kimseyle paylaşmadan vazgeçiyorum sonra oraya promosyon olarak bir sürü makarna ve ekmek geliyor içinden almak istiyorum ama sonra aç gözlü diyecekler diye bir şey demiyorum sonra arkadaşıma sen al bari ekmekler ziyan olmasın diye ona diyorum orada çalıştığı için ama hava karanlık ve oradan gidiyorum.
Sonrasında sözde yurt dışında bir yerdeyiz sözde ama sonrasında değilmiş gibi 🙂 tepe gibi bir yeri çıkmam lazım kafamı bir kaldırıyorum koskoca surlar eskiden kalmış fakat bu surların içlerine binalar yapmışlar çok üzülüyorum biz tarihimize neden sahip çıkamıyoruz diye ve söylenerek yürüyorum arada ağaçta görüyorum ne çirkin olmuş diye kızarak çıkıyorum içim sıkılıyor

Yorumunuz için çok teşekkür ederim şimdiden


arifselim
Merhaba. Rüya sahibinin sorunlarına çözüm bulabilmek için çareler aramasına ama yapacağı yanlış hareketler yüzünden şüphe uyandırmasına işaret olarak yorumlanır. Bilgili olmaya, adımlarını dikkatlice atmaya ve geçmişten ders almaya da tabir edilir. Sende rüyanın hayrını dilemelisin. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Merhaba
Rüyamda bir evdeyiz yani benim evimmış ev kalabalıkmış ve yağmur yağıyor sonra birden bire yağmur hızlanıyor her yere şu basıyor denizler taşıyor yanımda annem var cami kapa diyor bana korkuyoruz annem normalde tansiyon hastası ve panik atak ben de onu sakinleştirmeye çalışıyorum odanın dışından sesler geliyor insanlar panik olmuş çığlık atıyor tam kapıyı açıyoruz ki sular odalara hızla çarpa çarpa yükseliyor kapıyı kapatıyorum hızla annemi çekip pencerenin açılan bölümlerine sandalyeler yerleştiriyorum anneme odaya şu başar basmaz camdan dışarı atlamak zorunda olduğumuzu anlatmaya çalışıyorum çünkü yüksek bir yerde olmamıza rağmen dışarıdaki şu seviyesi bulunduğumuz kata kadar yükselmiş neredeyse şu odaya dolarsa orada sıkışıp kalmaktansa camdan atlarsak belki kurtulma şansımız olur diye düşünüyorum ve kendimde yüzme bilmediğim halde annem için bir şeyler bakıyorum boğulmasın diye sonrasında sandalyelerin üzerine çıkıyoruz ve bekliyoruz şu içeri girince atlamak için ve korkarak uyandım


arifselim
Merhaba. Rüyada evi şu basması her ne kadar ürkütücü gibi gelse de aslında anlamı çok güzel olan bir rüyadır. Kısa bir zamanda tüm maddi manevi sıkıntılarından kurtulmaya, çok güzel haberler almaya ve bereketin artmasına işaret olarak tabir edilir. Suyun temiz olması ayrıca iyilik ve hayri simgeler. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada Hz. Aişe'nin Kabrini Görmek

Kayıtsız Üye
Merhaba ben rüyamda eşimle birlikte bir okulun önündeyken eşimin önüne okuldan top geliyor eşimde o top sahaya ayağıyla geri atıyor ama Bi çocuk bundan yaralanıyor kafası kanıyor çocuğu hastaneye götürmek için okula falan giriyoruz eşimin ifadesini falan alıyorlar eşim teğmen adayı mesleği için sıkıntı olacağını falan söylüyorlar so ra ben de öğretmene yalvarıyorum kazayı falan diye durumu anlatıyorum ama beni dinlemiyor sanki benden tanımadığı halde nefret ediyordu sonra uyandım zaten acaba gördüğüm rüya ne anlama geliyor


Tohat
Merhaba. Ailecek mutlu olup sevineceğiniz bir haber almanıza, hayatınızı doğrudan etkileyecek ve değiştirebilecek bir haber olup aynı zamanda beklediğiniz bir olay olup beklentinizin karşılığını yakın zamanda alabileceğinizi göstermektedir. Doğrusunu bilen Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Merhaba ben karışık bir rüya gördüm. Rüyada rüyanın hayal olduğunu sanıp o hayalden kurtulmak istedim. Ve dolaşırken çok aşırı sigara sarıp, yakıp, içip, söndürüyordum hatta camiye gittiğimde camide de öyle içiyordum. Sonra camiden namaz kılmak için dışarı çıkıyorduk, yani ibadetimizi sanki camide değilde dışarıda yapacaktık. Ve en son ben çıkıyordum çıkarken israf etmeyiniz sözünü hatırlayıp tüm ışıklarını söndürüyordum. İçime dert oldu yardımcı olursanız sevinirim.


Tohat
Merhaba. Kendi emeğin ve çaban ile bir yerlere gelme azminde olacağına, kendi paranı ve kendi başarını tamamen kendi gayretin ile elde etmek isteyişine ve ibadetlerinde kararlık gösterip gereğini yapacağına, çevrendeki insanların da ibadetine düşkün, ahlaki güzel, örnek insanlardan oluşabileceğine delalet etmektedir. Doğrusunu en iyi bilen bir tek Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Merhaba
rüyamda köpek görüyorum tam onlardan kaçarken ayı çıkıyor karşıma. Bakıyorum bağlı bir yere ama uzanıp bana yetişiyor tam ısiracağı sırada uyandım sonra tekrar uyuduğumda oğlum yemek kabına pisliğini yapıyor ona bağırıyorum o da elleri kömür karası duvarlara sürüyor sonra ona yine kızıyorum gerçekten bağırıyor muşum kendi sesime uyandım


Tohat
Merhaba. İlk rüyan bazı konularda sıkıntı ve üzüntüye işaret etse de üstesinden geleceğin ve olumsuzlukları geride bırakacağın çabana da işarettir. Haksızlıklara, düşmanlara karşı haklı mücadelenin galibi olabilirsin.
İkinci rüyanın tabiri ise hayırlı olup Enginliğe, mala mülke işarettir. Hem kazanca işaret hem de haram mala dikkat çekmektedir. Kazancının yediğinin içtiğinin helal olmasına özen göstermen gerektiğine delalettir. Hakkıyla bilen Allah hayırlısını etsin.


Kayıtsız Üye
merhaba ben dün rüyamda karmakarışık birşeyler gördüm benim ailem eşimin ailesi tanımadığım bir kaç kişi yani ben oturduğum evden taşınıp çıkıyorum ama aynı eve bir daha geri geliyorum benden önce başkası oturuyormuş o çıkmış ben geldim çok karışıktı aileler hepsi bize yani ev taşımaya yardıma gelmişti çok karışıktı gerisini hatırlamıyorum bende üzgünüm rüyamda herkes gülüp mutluydu


Tohat
Merhaba. Eskiye dair olumsuzlukları geride bırakmak ve yeni kararlar alarak geleceğe farklı bir bakış açısıyla ilerlemek isteyişinin bir göstergesidir. Var olan durumdan sıkılmış olmana da delalet eder. Hakkıyla bilen Allah hayırlısını etsin.


karışık rüya görmek, karışık rüyalar görmek, karışık rüyalar görmek ne anlama gelir

Bu kategoride yer alan Sabah namazından sonra görülen rüya başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Sürekli karma karışık rüyalar görmenin nedeni nedir? Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.