Anasayfa
8 Mayıs 2021, 23:38
missa
Abone

İmam nikahı nasıl düşer koca üç defa kadına boşsun deyince nikah düşer mi şahit olmadan?

İmam nikahı nasıl düşer koca üç defa kadına boşsun deyince nikah düşer mi şahit olmadan?

Kayıtsız Üye
Ben eşimle kavga esnasında eşimin bana hiddetli bir şekilde boşa beni diyerek hakaret etmesi sonu elimi kurana koyarak 3 defa bu kadını boşadım dedim bizim dinen bir araya gelmemiz ailemizi toplamamız mümkün mü birde eşim olan hanım zaten psikolojik olarak rahatsız oda aslın da bilinçsizce boşa beni diye takıldı kaldı

Okudunuz mu?  Cuma günü ile ilgili hadis sahih midir?

Yorum: İmam nikahı nasıl düşer koca üç defa kadına boşsun deyince nikah düşer mi şahit olmadan?

arifselim
Erkeğe eşinin ne dediği önemli değildir. Çünkü asıl bu konuda sorumlu olan erkektir. Bir anda 3 talak verilmesi yanlıştır. Böylesi konularda her iki taraf yani eşler bir aradayken dinlenilmelidir. Bu yüzden en doğrusu bir müftülüğe giderek durumunuzu anlatın ve öyle hareket edin.

Bu kategoride yer alan Helalleşme imkanı olmayan kul hakkı nasıl ödenir başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

İmam nikahı nasıl düşer koca üç defa kadına boşsun deyince nikah düşer mi şahit olmadan? Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.