Anasayfa
11 Haziran 2022, 11:51
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada Ceset Görmek

Rüyada Ceset Görmek

Cem12
Selamun Aleykum,
Rüyamda bir asansör gördüm bu asansör yukarı doğru cıkmaya basladı ve altında kardesimin cesedini gördüm,annemse soguk kanlılıkla onu ordan cıkardı ve sen daha ölmedin mi dedi (Kardesim zayıf zayıf hareket ediyodu)
Bu neye işarettir?
Şimdiden Teşekkürler


Cevap: Rüyamda Ceset?

NuN
Rüyada ceset görmek hayra değil şerre delalet eder. Rüyasında ceset gören kişi büyük üzüntüler yaşayacak, alacağı bir haber nedeni ile kedere boğulacak ve kalbinde ömür boyu acısı hiç dinmeyecek kayıplar yaşayacak demektir. Rüyada ceset görmek çok zor durumda olduğu için desteğe ihtiyacı olan bir kimseye de işaret eder. Bazen de evdeki hesabın çarşıya uymamasına yani rüya sahibinin hayatının ve işlerinin planladığı yönde gitmemesine bu nedenle de zor duruma düşmesine delalet eder. Rüyada ceset gören kişi için hayatının en zor günlerinin yaklaştığı yorumu yapılır.

Okudunuz mu?  Rüyada cin görmenin yorumu nedir ?

Rüyada ceset görmek

Kayıtsız Üye
S.a. ben bugün sabaha karşı uyudum huzursuzdum bir takım sıkıntıların var. Nişanlanma aşamasında terkedildim. Çok zor uyudum. Rüyamda bir köye kar yağmış bir sürü kişi soğuktan ölmüş ve yardım ekipleri toplamaya gitmişti. Etraftan cesetleri topluyorlar ben izliyorum sonra bir evin içindeyim kanepede uzanıyordum. Ekiplerden birkaç kişi gelip kanepenin altına bakıyolar orada da bir adam cesedi var her yer bembeyaz kar ama yağmıyo sadece etraf bembeyaz kar olmuş yağışını görmedim bir de çocuk vardı etrafta. Yorumlarsanız sevinirim teşekkürler

Okudunuz mu?  Rüyada Cin Musallat Olması

S.a. rüyamda köyde etraf karla kaplı soğuktan ölmüş bir sürü ceset var ekipler toplamaya geliyor bende ordayım izliyorum sadece karın üzerinde yürüyorum sonra bir eve girmişim balkon kapısını açıyorum çıkmıyorum kapıyı açıyorum beyaz bir kapıydı. Sonra kanepede uzanırken bir kaç kişi geliyor kanepenin altından ceset çıkıyor ama ben kanepeden kalkmıyorum sadece bacaklarımı çekiyorum bir adam cesedi ama kokmuyor etrafta birde çocuk vardı yorumlarsanız sevinirim teşekkürler


Yorum: Rüyada ceset görmek

arifselim
Aleykum selam kardeşim. Normalde kar yağmayan bir mevsimde, yani yaz veya bahar mevsiminde görülmesi, pek iyiye yorulmaz. Rüyada ceset görmek çok zor durumda olduğu için desteğe ihtiyacı olan bir kimseye de işaret eder. En doğrusunu Allah bilir.

Okudunuz mu?  Rüyada cinsel organ görmek

CeyhuN_
Selamun aleyküm.

Çok çok uzun süredir farklı rüyaların içinde dişlerimin durduk yere döküldüğünü görüyorum. Herhangi bir darbe almaksızın. Bu çok sık oluyor ve sonuncu rüyamda da oldu. Biraz enteresan bir rüyaydı ve sizinle paylaşmak istiyorum.

Ön dişlerimden bir kaç tanesi döküldü. Evimin bahçesinde oldu bu olay. Biraz durduktan sonra evin içine girdim ve birden hava karardı, farklı bir eve gelmiş oldum. Odama girdiğimde şu an küs olduğum eski bir arkadaşımın abisinin cesedini yatağımda gördüm. Kefene sarılmıştı. Yanına yattım ve uyudum. Uyandığımda hava hala karanlıktı ve kefen sıyrılmıştı, ceset bana sarılmış vaziyetteydi. Sonra kalktım ve mutfağa gittim. Annem bana kırık dişlerimi uzattı ve uyandım.

Okudunuz mu?  Rüyada Çığ görmek (İmam Nablusi)

Bu saçma rüyadan bir anlam çıkartabilir miyiz yoksa sadece bilinçaltı mı?


arifselim
Aleykum selam. Bu rüyanın en makbul olan anlamı gören kimsenin çok uzun bir ömre sahip olmasına ve bir çok torunlarını da görmesine yorumlanır. Bunun olumsuz olan yorumu ise, uzun ömürden dolayı bir çok kişinin vefatını da görmesidir denilmiştir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada Çuval görmek (İmam Nablusi)

Mustafa3434
Ben bir rüya gördum sanliurfa balikligöl dergahindayim onlarca kisi hep sade beyaz giyinmisiz önumuzden bikactane ceset göturuyorlar fakat cesetler kurumus önumden gecirdikleri zaman bana degiyordu hep durmadan selavat getiriyorduk.bu ruyamin yorumunu nedir


arifselim
Bu rüya genelikle hayra yorulmaz ve üzüntü yaşayacağı olaylarla karşılaşmaya işaret eder. Bazı yorumculara göre ise, tam tersi olarak sevineceği şeylerin meydana gelmesine ve iyilik görmeye tabir etmişlerdir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
rüyamda eski sevgilim ve karısıyla çocuklarının doğum gününü kutluyorduk sonra pencereden dışarıya baktığım da binaya uçağa benzer bir şey çarpıyordu ve bina olduğu gibi yıkıldı. fakat uçak dediğim bildiğimiz uçaklara benzemiyordu baya büyüktü ve başka gezegene ait olduğunu hatırlıyorum. herkese bu binaya da saldıracaklar kaçın diye bağırmıştım kaçmıştık binadan ama bizim binaya saldırmadılar. sonra eski sevgilim ve eşi arabaya binip gittiler bende binanın yıkıldığı yere geri döndüm ve yerde parçalanmış bir sürü ceset vardı çok bakamadım korktuğumdan geri döndüm rüyamın anlamı nedir yorumlarsanız sevinirim teşekkürler..

Okudunuz mu?  Rüyada Cinsel ilişki görmek

arifselim
Böyle rüyaların geçmişten kalan izlerden kaynaklanması muhtemeldir. Bu rüya gören kimse için bir hayal kırıklığı ve üzücü şeylere şahit olacağının bir işareti olarak yorumlanır. Ayrıca bu rüya ani, beklenmeyen ve büyük olayların yaşanacağına da alamet olarak tabir edilir. Sende Allah’tan hayırlısını dile, herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada dedenin cesedini görmek

Kayıtsız Üye
Rüyamda annem ben ve akrabalarımızdan bir kaç kişi bir kayığın üstünde ayakta duruyorduk ve kürek çekerek yavaşca çok dar olmayan bir gölün üstünde ilerliyorduk ama çok iyi bir yer değildi biraz pis gibiydi gölün içinde ve kenarlarında ağaçlar vardı sonra gölün içinde ama tam suya gömülü değil toprağın ve otların arasında yatan biraz parçalanmış kanlar içinde çıplak erkek cesedi gördüm kel gibiydi yüzüstü yatıyordu sonra yakında yine gölün içinde ama toprağın ve otların arasında yüz üstü yatan başka bir ceset gördüm kanlar içindeyi ama diğerine göre daha iyi durumdaydı sonra kayıktakiler neyse zaten görecektik gibi bir şey dediler cesetlerin yanlarına gitmedik yüzlerini de görmedim bu rüyanın anlamı nedir yorumlarsanız çok sevirim.

Okudunuz mu?  Rüyada cübbeli ahmet hocayı görmenin tabiri nedir?

arifselim
Hem kayıkla bu şekilde yol almak ve hemde görülen cesetler mana ve yorum olarak birbirine yakın olarak yorumlanır. Zor ve sıkıntılı bir döneme girileceğine, üzüntüler yaşamaya ve bu dönemi atlatmak için çabalar harcanacağına tabir edilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


ezgi9696
Selamun Aleyküm.Rüyamda eğimli bir yerde oturuyorum oturduğum yer toprak toprağı eşelediğimde cesetler görüyorum. Cesetlerin sadece parmaklarını ve ayaklarını görüyorum morarmışlar çürüme falan hiç bir şey yok sadece parmaklar mor.Kefensizler sanki toprak altında kalmış bir sürü insan ceseti gibi ayrı ayrı yerlerde toprak altındalar.Başka yerlerdeki toprakları eşelediğimde onlarında mor parmaklarını görüyorum.Rüyamda biri bana toprak eşelemenin rüyada anlamı iyidir korkma gibi bir şeyler diyordu.Kendisini göremedim sanırım ama sesini duyduğumu hatırlıyorum.Daha sonra eğimli yerin altında yatan iki tane kadın gördüm.Onlar yaşıyordu.Kadınlardan biri bana sanırım o cesetlerden korkmaması gerektiğini söylüyordu tam hatırlayamıyorum o kısmı. Bu rüyayı sıkıntılı ve üzüntülü geçirdiğim bir günün gecesinde gördüm rica etsem yorumlayabilirmisiniz?

Okudunuz mu?  Rüyada çocuğunun öleceği haberini almak

Tohat
Ve aleyküm selam. Zamanında yapmak isteyip de yapamadığın, imkanın elvermediği eski bir hayalini, emelini tekrar gün yüzüne çıkartarak gerçekleştirmek için kollarını sıvayacağına ve bundan hayırlı neticeler alacağına işaret etmektedir. Hakkıyla bilen Allah hayırlısını etsin.

Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada Ceset Görmek Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.