Anasayfa
9 Mayıs 2021, 0:48
sizden07
Abone

Okul okuyan bir öğrenci Cuma namazını nasıl kılar?

Okul okuyan bir öğrenci Cuma namazını nasıl kılar?

mslmn
okulumuz 8’den 3:15’e kadar 12:20 ‘de 40 dakikalık öğle arası oluyor ancak, Cuma namazı bugünlerde 1 civarında okunuyor zaten 1’de biz derse giriyoruz peki ben Cuma namazını nasıl kılarım ? okulun hemen yanında Cami var ancak saatler uyuşmuyor kış günleri Namaz vakitleri daha erken olduğu için bir sorun yok şimdilik ama bu haftalarda ne yapmalıyım?

Okudunuz mu?  Namazın Vakti Girmeden Sünnet Kılınır mı

Yorum: Okul okuyan bir öğrenci Cuma namazını nasıl kılar?

muvaffak
Öğrenci olduğunuzdan dolayı ve ders saatinde Cuma namazı kılındığından dolayı üzerinize bir günah yoktur. Cuma namazını kılamıyorsanız dersten sonra Öğle namazının dört rekat farzını kılarsınız.


okulda cuma namazı, okulda cuma namazı kılınır mı, okul cuma namazı

Bu kategoride yer alan Yuvam yıkılmak üzere yardım edin başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Okul okuyan bir öğrenci Cuma namazını nasıl kılar? Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.