Anasayfa
20 Ağustos 2021, 19:30
Gusul
Yönetici

Büyük abdest sırasında sıvı gelmesi nedir gusül gerekirmi?

Büyük abdest sırasında sıvı gelmesi nedir gusül gerekirmi?

Kayıtsız Üye
merhabalar büyk abdestimi yaparken penisimden baktığımda yapış yapış bir sıvı geldini gördüm iğne ucu kadar beyaz bir şekilde toplandı parmağımda acaba nedir gusül gerekirmi..


Cevap: Büyük abdest sırasında sıvı gelmesi nedir gusül gerekirmi?

Muhasibi
< merhabalar büyk abdestimi yaparken penisimden baktığımda yapış yapış bir sıvı geldini gördüm iğne ucu kadar beyaz bir şekilde toplandı parmağımda acaba nedir gusül gerekirmi.. >
Gelen sıvı muhtemelen mezidir gusül gerekmez sadece avret yerini yıkaman yeterlidir.

Okudunuz mu?  Diş eti kanaması gusül almaya engel midir?

Büyük abdest sırasında zorlanırken sıvı gelmesi gusül gerektrirmi

ibrahim ethem
ben yaklasşık 2-3 haftadan beri büyük abdestimi yaparken her seferinde sıvı geliyor. ama zorlanınca acaba bu gusül gerektirirmi sağlık açısından bir zaraı varmı onuda bilmiyorum yardım ederseniz çok mutlu olucakm bugünde kadir gecesi lütfen yardım edersiniz umarım.

Okudunuz mu?  Saçı ıslatmadan gusül abdesti

Yorum: Büyük abdest sırasında sıvı gelmesi nedir gusül gerekirmi?

arifselim
Tuvalet ihtiyacından sonra gelen sıvı meni olsa bile gusül gerektirmez. Meni sadece şehvetle çıkarsa gusül gerektirir. Ama bu sık sık oluyorsa doktora görünmekte fayda vardır.

Bu kategoride yer alan Video İzledikten Sonra İdrarla Birlikte Gelen Şehvetsiz Sıvı Guslü Gerektirir Mi? başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Büyük abdest sırasında sıvı gelmesi nedir gusül gerekirmi? Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.