Anasayfa
27 Temmuz 2023, 12:46
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüya tabirleri

Rüya tabirleri

sonerokusal
Selamun aleyküm ve rahmetullahi ve berekatü; Rüyamda ablamdan olan 4 yaşındaki erkek yiğenim yanında 13 yaşlarında bir kız çocuğu bana bir şey söyledikten sonra ‘abi’ diyerek boynuma sıkı sıkı sarılıyor bende ona sarılıyorum kardeşim diye sanki uzun zamandır tanışıyormuşuzda görüşemiyormuşuz gibi Annem bir çocuk aldırmış şimdi 15-16 yaşlarında olabilirmiş yıllar önce bir kere daha görmüştüm kardeşim olan birini o zaman küçüktü (şimdi rüya tabirinin yanı sıra benim size sorum, annemin aldırmış olduğu kardeşim ahiretde büyüyor olabilirmi? ve böyleyse rüyama giren omuydu?) Yorumlarınız için şimdiden Allah razı olsun

Selamun aleyküm ve rahmetullahi ve berekatü; Rüyamda ablamdan olma erkek yiğenimin yanında 13-14 yaşlarında bir kız bana bir şey söyledikten sonra boynuma sarılıyor abi diye, bende sanki yıllardır tanıyıpta görmediğim kardeşim gibi sarılıyorum. Daha öncede yıllar evvel kardeşim olarak bir kız görmüştüm o zaman küçüktü.
Şimdi benim arzum rüyamın tabirinin yanı sıra; annem daha önce çocuk aldırmış, aldırdığı kardeşim ahiretde büyüyüp rüyamada giriyor olabilir mi? Yardımlarınızdan dolayı Allah razı olsun…

RÜYANIZIN TABİRİ İÇİN YENİ KONU AÇINIZ:

Sizden Gelen Rüya ve Yorumları.


Cevap: Rüya tabirleri

arifselim
Aleykum selam. Rüyanız hayırlı ve güzel bir rüyadır. Ancak bu gördüğünüz kişi falanca kişidir denemez. Bunu Ancak Allah’u teala bilir. Rüyada kardeşe sarılmak ömür boyunca çeşitli bereketlere ve hayırlara yorumlanmıştır. En doğrusunu Allah bilir.


rüyama bir yorum istiyorum arkadaşlar sizlerden

omerdeniz
geçenlerde rüyamda birkaç insan demir bir kapının önünde duruyoruz bir ses şekli ve şemalı görünmüyor uzakta veya ben göremiyorum bu kapıdan içeri giren çok nadir veya girmek zor diyor bu arada ementü duasının tam olarak hatırlayamadım rüya içinde fakat sonunu okuyorduk rüyamda eşhedüenne ilahe illah ve eşhedüenne Muhammeden resüllullah. rüyadan uyandım. kendimde olmadan bunu sürekli isteğim dışında bir bakıyorum kendi kendime okuyorum daha sonra bunu bir kaç saatliğine unuttum o sözlerim Allahım o dua neydi derken ementü duası olduğunu öğrendim ve sürekli bu duayı okur oldum bir kaç gün şuanda aklıma geldikçe okuyorum bu konuda yorum yaparsanız çok sevinirim şimdiden teşekkürler bunu anlatmam ne kadar doğru onuda bilemiyorum ama ne yapayım içimdeki bir ses anlat dedi


Cevap: rüyama bir yorum istiyorum arkadaşlar sizlerden

betafix
amentü duasının meal ve tefsirinı okumanı tavsiye ederim kardeşim ..
bak bakalım ne yazıyor..
ve rüyayı ilk kime anlattınsa onun yorumu üzerine çıkar..
bu aylarda görülen rüyaların bir hükmü yok diye biliyorum ama rüya bir ilimdir..
meal ve tefsir okumanı tavsiye ederim..Rabbim hayr ile sonuçlandırsın kardeşim..


_müberra_
amentü duası,yani imanın şartı…….illada son 2 şartı gayetten ince çizgide ,en ufak bir “acaba” ile imanın gitme tehlikesi…….
o “kapı” insanın bir mertebeden bir üst mertebeye giriş kapısı……..,inşaAllahh rabbim ordan girmeyi nasip eder,bunun sırrrını da vermiş………amentü billahi,imanın şartı demek önce iman sonra amel ,ki o iman dinimiz gelmeden önce dahi nice ,veli ve peygamberlerin ışığı ,rehberi ,tek sermayesi olmuşdur
duayla kalın


mustafaocak61
Bu da bir çeşit ALLAH’ın rahmeti tecellisi. ALLAH, bazı kimseleri rüya aracılığıyla doğruya yöneltir. Rüyanı yorumlayamam; ancak rüyan, senin için bir uyarı, belki de Amentü duasını okumanın ehemmiyeti (önemi) hakkında… Bu arada gördüğün rüya ile biz dahi nasibimizi alıyoruz. Amentü Duasının önemli olduğunu daha iyi anlıyoruz.
ALLAH, hakkımızda hayırlısını nasib eylesin!


DaugHtR
Iyi gunler ben rüyamda kaybolmustum ama tanimadigim daha önce hiç gormedigim bir yerdi dag tas vardi hep ne anlama geliyor

Okudunuz mu?  Rüyada kalabalık kadın topluluğu görmek

ABC
Hayırlı günler kardeşim. Rüyada kaybolmanın yorumu rüyayı gören kişinin duygusal anlamda çöküş yaşadığına ve sıkıntıları olduğuna yorumlanmıştır.


Kayıtsız Üye
Selamın aleyküm rüyam da karımın ve benimmkanser olduğumuzu öğreniyorum (ALLAH esirgesin) yorumlarsanız sevinirim.


arifselim
Aleykum selam kardeşim. Rüyada kanser olduğunu görmek olumlu manada yorumlanmaz. Bu duygusal anlamda o kişinin çok sıkıntıda olduğuna yorumlanır. Vicdan azabı çektiğinize umutsuz olduğunuza da işaret eder. En doğrusunu Allah bilir.


nur3543
Rüyamda ismi hüseyin olan kuzenimin dişlerinde rüyayı gördüğüm sırada esmaül hüsna olduğunu düşündüğüm yazılar vardı. Her dişte bir esma yazılı. Önce yazılar, sanki dişlerin beyazlığından ya da diş üzerinde pırlanta da olabilir tam hatırlayamıyorum net değildi. Ama yaklaşınca sarımsı bir renkte yazılmış yazıları net görebiliyordum ama ne olduklarını hatırlamıyorum. Bir tanesinde ayn lam ye harfleri vardı galiba. Aliiimm gibi… hatırlayabildiğim fazla bir şey yok aslında ama bu kadarıyla yorumlayabilirseniz sevinirim


imam
Rüyada esmaül hüsna görmek, maddi külfeti olan yabancıdan uzak durmaya, zorlukların ardından umduğu servete, sıkıntıya düşerek beklediği başarıya, sıkıntı sonrasında umduğu saygınlığa, umudunu kestikten sonra hak edilen galibiyete delalet eder, Olumlu şekliyle rüyanız: esmaül hüsna görmek, zorluklara göğüs gererek ümit ettiği toplu kazanca, uğraş vererek beklediği ticari kazanca, sıkıntılarının sonunda ümit ettiği berekete, başarısızlıktan sonra ümit ettiği itibara, sıkıntıları aşarak istediği temiz kazanca delalet eder


Kayıtsız Üye
RÜYAMI TABİRLERSENİZ MEMNUN OLURUM. Mezun olcakmışım. Ama evli olmayanlar mezun olamıyo dediler. Arkadaşlarım gelinlik giymişler niye giydiniz dedim evlencez dediler. Evli görünmemiz gerekiyo o yüzden bizde rastgele biriyle evlencez dediler. Bende saçmalamayın evlenmicem ben dedim evlenmezsen mezun olamazsın diplomanı alamazsın dediler. Anons edildi sonra. Evlenmek isteyenler gelinlik alsın son yarım saat kaldı diye. Tanımadğım biriylemi evlencem ben sonra boşanmak istemezse falan diye ağlaya ağlaya gelincikçiye girdim gelinlik aldım. Bi yandan da çok az zaman kaldı diye tekrar anons ediyolardı. Koşmaya başldım hazırlanmaya gitmek için. Sonra düştüm. Gelinlik üzerime örtüldü. Gelinliği almaya çalışırken üzerimden uyanmışım. Üzerimdeki yorganı atmaya çalışıyodum gelinlik diye .


arifselim
Rüyada evlilik, gelinlik hayırlıdır. Ancak bu sizin bazı psikolojik anlamda ve duygusal açıdan bazı sorunlarınızın olduğuna yorumlanır. Başka bir manada ise hayatınızda meydana gelecek olan değişikliklere yorumlanmıştır. En doğrusunu biz değil ancak Allah bilir.


Kayıtsız Üye
1 – slm ben sürekli annemin vefatını görüyorum.CEVAPLARSANIZ SEVİNİRİM.

2 – Selamin Aleyküm, Rüya tabir etmek için alim olmak yada bu manada maharet sahibi olmak gerekir.


arifselim
1- Aleykum selam kardeşim, rüyada görülen vefat eden kimsenin ömrünün uzun olacağına yorumlanmıştır.

2- Rüya tabir etmek Allah’ın bir lütfu ve ikramıdır. Herkes rüya tabir edemez.


Kayıtsız Üye
Selamun aleyküm.

Rüyamda bir tartışmada korkudan genç bir kızın öldüğünü ve ailemin onun cesedini parçaladıklarını gördüm, ne yapıyorsunuz diye sorunca “Etini yiyeceğiz” cevabını aldım. Sonra kendi kendime bu kesin haramdır ben bunu yemem diye söylendim ve onlar cesedi parçalarken bir müddet onları izledim.

Bu rüya beni çok etkiledi. Tabirini yaparsanız çok sevinirim…

şimdiden Allah razı olsun.


arifselim
Aleykum selam kardeşim. Bu rüya gıybet eden kimselere yorumlanır. Gıybet etmemenize ve bu kimselerden uzak duracağınıza işaret eder. En doğrusunu bilen Allah’tır.


Kayıtsız Üye
selam aleykum ve rahmetûllahi ve berekatü ,ben rüyamda evlendigimi gördüm ama gelinlik falan yoktu sanki daha hazirlik yapiyorduk ve bir elbisem vardi ve ablami da gördüm bu ruyami yorumlarsaniz çok mutlu olurum ve bu ruyayi gunes dogdugunda gördüm bir yan etkisi var midir tesekurrler

Okudunuz mu?  Rüyada Kabus görmek (İmam Nablusi)

arifselim
Ve aleykumusselam ve rahmetullahi ve berakatuhu hanım kardeşim. Bu rüyanın en açık tabiri, bazı korkularınızın olduğuna ve bunların gün yüzüne çıkmasından endişe ettiğinize yorumlanır. Bir diğer anlamı da hatalardan ders almaya işarettir. En doğrusunu Allah bilir.


Kayıtsız Üye
Selamun aleyküm Allah iyi şeyler versin rüyamda sevdiğim adamın her iki elindeki birer parmaklarında birer tane siyah taşlı yüzük vardı.Yüzük altın değildi,alyans da değildi.İki tane yüzükdü.Erkeklerin taktığı yüzüklerdendi.Ben önce alyans mı diye endişelendim.Bir yorumu var mı acaba bilinçaltı mı?Ve de neden siyah?


arifselim
Aleykum selam. Rüyada siyah yüzük takan kimseyi görmek asil bir kimse olmasına tabir edilir. Ancak bununla birlikte iş hayatında sürekli kayıplara ve hakkında asılsız dedikoduların konuşulmasına işaret eder. En doğrusunu Allah bilir.


Ayça
Selamun aleykum hocam.ben rüyamda karanlik bir caddedeydim.yerde iki tane kilolu kuzu wardi.iki tanede cocuk egilmis bu kuzulari sewiyorlardi ama hirpalayarak sewiyorlardi bende kuzulari korumak için egildim kucagima almak için.tam o sirada gokten kafama kocaman,beyaz bir guvercin kondu.cok güzel bir guvercindi.ama kusun agirligi beni sarsti.bende soluma dondum.yesil suratli bir adam.bana yardim etsin diye ona baktim o da bana yardim etti kafamdaki kusu aldi ve ucurdu.lutfen yorumlar misiniz çok etkilendimde.


arifselim
Aleykum selam kardeşim. Rüyan karşılaşacağın sıkıntılı dönemlerin olacağına ama sana yardım edecek ve senin yanında olacak birisinin olmasına tabir edilir. En doğrusunu Allah bilir.


Kayıtsız Üye
Selâmün aleyküm hocam. Ben rüyamda dini bilgisi iyi olan bir arkadaşimin ihlas suresini okuduğunu ve surede gecen her bir kelimeyi arkasinda duran beyaz tahtada açıkladıgini goruyorum. Daha sonra onumde tereyag bal recel peynir var bir dilim ekmege tereyağını surup ustune peynir surup bir tanidigim var durumu pek iyi deil ona veriyorum yesin diye acaba ne anlama geliyor bu ruya.


arifselim
Aleykum selam. Rüyada ihlas suresi en kısa tabir ile her türlü hayırlara yorumlanır. Bu rüyalar içinde en güzel ve en hayırlı olan rüya olarak tabir edilmiştir. Yapılan ikram ise evlat veya dünyevi nimetler sahibi olmaya tabir edilir. En doğrusunu Allah bilir.


Kayıtsız Üye
Selamün Aleyküm hocam; ben rüyamda gördüm ki;” ben cennet kapısındayım cennette bir ev var annem kapısını açıyor ve ben giriyorum ev büyük bir ev bir odada abim var diğer odada annem babam var ben annem babamda cennette olduğu için çok seviniyorum sevinçten ağlayarak koşuyorum babamın eline sarılıp elini öpüyorum ama sonra diğer kardeşlerim için endişeli bekliyorum annem babam girmiş ama acaba onlarda gelecek mi diye?” annem babamda şu anda hayattalar. rica etsem yorumlar mısınız?


arifselim
Aleykum selam. Bu rüyan dünyadaki yaşamına işarettir. Kısmetinin açılmasına ve hayırlı huzurlu bir hayat sürmeye tabir edilir. En doğrusunu Allah bilir.


Kayıtsız Üye
Selamun Aleykum. Bu mübarek ayın bereketi selameti hayri uzerinize olsun inseAllah.. Ben bu gece çok acayip bir rüya gördüm yorumlarsaniz beni ihya edersiniz…
Rüyamda bir çeşme başında olmuş yada hayatta olan Bayaa kişi toplanmis.. Ben ucarak geliyorum ve herkesin kap kaçağını sağ kolundan akan billur gibi suyla dolduruyorum herkese ikram ediyorum içiyorlar bende içiyorum.. Su azalınca sağ omuzumdan aşağı besmele çekip salavat okuyorum tekrar şu o kadar cogaliyorki içenler mest oluyor çok güzel tadı olan bir suydu. Olmuş bir kişi sende babaannenden kalan üç harfli var onun için böyle diyor kulagima egilip… Bende Hicbirsey yaratilandan değil Yaradandandir Diyorum.. Rüyada daha farklı seylerde vardı ama burası çok merak ettim. Şimdiden teşekkür ederim hayırlı günleriniz olsun

Okudunuz mu?  Rüya yorumu: rüyada ölmüş annemi yaşıyor ve poğaça yerken görüyorum

arifselim
Aleykum selam kardeşim sizinde ramazan ayınız mübarek olsun. Rüyan hayırlı bir rüyadır maşaAllah. İnsanlara iyilik ve ikramda bulunmaya çokça cömert olmaya ve hayırlar işlemeye tabir edilir. En doğrusunu elbette ancak Allah bilir.


Kayıtsız Üye
Selamun aleyküm. Eşimin müdürü beni rüyasında hamile görmüş erkek bir çocuğa hamileymişim. Acaba neye yorumlanır. Bide ben rüyamda üst dişimin düştüğünü gördüm bunu da yorumlar mısınız?


arifselim
Rüya Hayırlıdır. Berekete sağlıklı olmaya ve sevinçli haberleri işitmeye işarettir. En doğrusunu elbette Allah bilir.


Kayıtsız Üye
Hayrlı ramazanlar diliyorum öncelkle. Rüyamda koşuyordum. Uzunca bir yol yarışıyor gibiydim ve ikinci oluyordum yorumlarsanız sevinirm. Teşekkürler


arifselim
Hayırlı ramazanlar kardeşim. Yarışma halinde koştuğunu görmek, yakınları aracılığıyla öğreneceği tatsız bir konuya işaret eder. En doğrusunu Allah bilir.


Kayıtsız Üye
S.a ben bundan 6-7ay önce recep akdag gelecek oyle memur olacaksin dedi sindi dgl zamani derken recep akdag geldi saglik baksnimiz oldu bende saglikciyim memur olmak istiyorum acaba bu ruyanin asli astari var midir

Ruyamda 6-7 ay önce recep akdag gelsin olacak ins dediler bana ben saglik teknikeriyim atanmayi çok istiyorum simdidi recep akdag geldi saglik bakanligina acaba bu ruyanin asli astari olabilir mi


arifselim
Aleykum selam kardeşim. Bu böyle olacak diye kesin bir anlamı yoktur. Ama bazen rüyalar olduğu gibi çıkması ümit edilebilir. En doğrusunu Allah bilir.


Kayıtsız Üye
Hayırlı günler ben birkaç gün aralıklarla erkek arkadaşımı rüyamda görüyorum her seferinde rüyamda erkek arkadaşım evli olmamasına rağmen oğlu var biz erkek arkadaşım ile mutluyuz beraberiz oğlu ile de çok güzel anlaşıyorum ama çocuğun annesi ben değilim annesi kim bilmiyorum hiç adı geçmiyor. Kaç gece aynı rüyayı görünce sizlere danışmak istedim lütfen bilenler yorum yapabilir mi? Şimdiden teşekkürler


arifselim
Hayırlı günler kardeşim. Bu rüyanın üçüncü cevaplanması oluyor. Lütfen defalarca sorup başkalarının hakkına girmeyelim.

En açık tabir ile bu evliliğe işarettir. En doğrusunu Allah bilir.


Kayıtsız Üye
Rüyamda ablamın eski sevgilisini gördüm ablamda o da evli başkalarıyla. bize yemeğe gelmislerdi karısı ve kardesiyle. Bi erkek çocukları olcagini ogrendik Ablamda vardi sonra ablam gitti ve ben eski sevgilisini geçirdim. Sonra bir rüya daha gördüm. Kim olduğunu hatirlayamiyorum ama birisi hastaydi ve ölcekti bikaç kişi yanına gitmiştik bize esyalarini birakiyodu ben agliyodum sürekli ve bana bir yüzük verdi içinde bir yazı yaziyodu onu hatırlamıyorum bunların anlamı nedir


arifselim
İlk rüyan senin için evliliğe işarettir eğer evliysen evlat sahibi olmaya delalet eder.

İkinci rüyan ise hasta olan kişi için sağlıklı olmaya ve hasta ise şifa bulmaya işarettir. En doğrusunu ancak Allah bilir.


Ayça 1
Hocam rüyamda sevdiğim oğlan benim olduğum kursa gelmiş bakıyorum o niye gelmiş filan diorum bana bakmior bende bakmiorum sonra yanima gelior dior kalk sarıl bana dior bende ne sarılcam sana diorum oda sarılsana dior ben rüyamda hala seviyorum onu ama o sakallarını kesmiş rüyamda


arifselim
Merhaba kardeşim. Bu rüya için çok özel bir yorum yapılmaz. Bu düşünmeye, sevmeye, fikren çok meşgul olmaya işarettir. Bazende bilinçaltına yerleşen duygulardan dolayı görülebilir. En doğrusunu Allah bilir.

Okudunuz mu?  Rüyada birini bıçaklamak

Kayıtsız Üye
Ben rüyamda sevdiğim adamın ailesine yrni evlerine yemek götürdüğümü gördüm apartmandan geçer ken bir sürü kapıdan geçtim her katın bir kapısı vardı kapıları gümüş gibi ama çok güzel kapılardı hatta rüyada neden bu kadar kapı var diye ve çok güzel kapılar diyodum ve bu rüyadan sonra babamın akrabalarından biri bana talip çıkmış yarın gelicekler çok korkuyorum ve bundan 7.8 ay önce hacet namazı kılmıştım kavuşalım diye bir alakası varmıdır ? bu rüyanın yorumu nedir ? Bana açıklar mısınız lütfen !!

Selamun aleyküm Ben rüyamda sevdiğim adamın ailesine yeni evlerine yemek götürdüğümü gördüm apartmandan geçer ken bir sürü kapıdan geçtim her katın bir kapısı vardı kapıları gümüş gibi ama çok güzel kapılardı hatta rüyada neden bu kadar kapı var diye ve çok güzel kapılar diyodum ve bu rüyadan sonra babamın akrabalarından biri bni talip çıkmış yarın grlicekler ve bundn 7.8 ay önce hacet namzı kılmıştım mavi görmüştüm rüyanın yorumu nedir ? Bunlar neye işarettir cevaplar mısınız ?


arifselim
Aleykum selam kardeşim. Rüyan hayırlıdır. Rüyada kapılar açmak çıkmazlardan kurtulacağına, çaresizliklerine, sorunlarına, umutsuzluklarına ve problemlerine karşı çözümlere kavuşacağına tabir edilir. En doğrusunu Allah bilir.


Kayıtsız Üye
Hocam bundan önce rüyamda sevdim oglanla karşılıklı oturuyoruz bakışıyoruz sadece sonra mahmut efedi hz. Bizi izliyor du sonraki günde sevdim oğlan bizim eve gelmiş ablama anneme teyzeme cematle namaz kaldırıyor bugünde bizim evde balkonda bende odamdan çıkıyorum geceliklerle oda balkondan cikiyor göz göze gelioruz bende odama geciorum oda misafir odasina hocam sizce bu rüyalar ne anlama geliyor


arifselim
Bu rüyalar genellikle bilinçaltında olan duyguların bir yansımasıdır. Diğer taraftan ise mutlu olmaya ve mutlu olacağın hayırlı gelişmelere tabir edilir. Allah’u tealadan hayırlısını dilemelisin. En doğrusunu elbette Allah bilir.


Demet
Selamun Aleykum. Ben hamileyim dört aylık rüyamda bebegimin dogdugunu gördüm herşey güzel bebegimi falan seviyorum oturduğumuz evde değiliz ama farkli bir ev. Sonra birden gerçek hayattaki ev olduğunu ve penceresinden bakarken karsidaki site cokuyor yikiliyor ve bakarken bizim oturduğumuz binada cokuyor ne olduğunu anlayamadan rüyadan sıçrayarak uyanıyorum kalbim kut kut atıyor. Sizce bunun anlami nedir?


arifselim
Aleykum selam kardeşim. Rüyada doğum yapmak Allah’ın izniyle çok hayırlıdır ve sıkıntılarınızdan kurtulmaya delalettir. Evlerin yıkılması veya çökmesi ise hayırla yorumlanmaz ve çeşitli zorlukların habercisi olarak yorumlanır. En doğrusunu Allah bilir.


Kayıtsız Üye
Selamun Aleykum; ben rüyamda iki tane büyük siyah fare gördüm evimde oğlumun yatağının altindalardi. Rahatsızlık duydum ve biraz uğraş sonucu evdem atmaya çalışıyorum bn atiyorum onlar uzerime yapisiyo ama sonunda evden çıkarıyorum. Yorumlayabilirmisiniz aceba ?


arifselim
Aleykum selam. Rüyada fare görmek, düşman ve çekemeyen kimse anlamındadır. Onları atmak ve kovalamak olumludur. Bu rüya dikkatli olmak için size hayırlı bir işarettir. En doğrusunu Allah bilir.


Kayıtsız Üye
Selamunaleykum, rüyamda ayni anda La ilahe illAllah ve bir muzik sesi duydum çok etkilendim rüyadayken muzik duydugum için kiziyordum kendi kendime bu ne anlama gelir simdiden Allah razı olsun.


arifselim
Aleykum selam. Aslında müzik dinlemek hoşuna giden ve gitmeyen şekilde yorumlanır. Eğer hoşuna gitmiyorsa seni rahatsız edecek şeyler işitmen anlamındadır. Kelime-i tevhit ise çok hayırlı ve müjdedir. En doğrusunu Allah bilir.


Kayıtsız Üye
Rüyamda sevglimle bir yere gidiyoruz ilk gittiğimizde çok kurak bir yer her yer toz toprak sevgilimle el ele tutuştuğumuzda ay ile güneş aynı anda doğuyor ve ortalarında çarpı işareti oluyor o çarpı yere düşüyor ve her yerde çiçekler otlar yeşeriyor kurak olan yerler yem yeşil oluyor

Okudunuz mu?  Rüyada kuş görmek

arifselim
Rüyan evliliğe, mutlu olmaya ve hayatında güzel gelişmeler yaşanacağına yorumlanmıştır. Ayrıca çok istediğin dileklerinin gerçek olması manasındadır. En doğrusunu Allah bilir.


anotherchance
Selamın Aleyküm. Dün gece Allah’ın izni ile, O’nun rızası için bir tesbih namazı ve ardından hacet namazı kıldım. Rüyamda eşimle birlikte başka bir evde yaşadığımızı ve temizlik yaptığımızı gördüm. Ancak eşime yardıma ihtiyacı olup olmadığını sormak için yanına gittiğimde, eşimin, yatak odamızı içinde eşyalar ve mobilyalarımız varken bir kova su ve tasla yıkayarak temizlediğine şahit oldum. Bu durum rüyada hiç garibime gitmedi. Mobilyaların altından öbek öbek toz topakları, pislikler çıkıyordu. Evimizde kedi beslediğimiz için rüyamda bunların kedi tüyleri de olabileceğini düşündüm. Bu kadar pisliğin nasıl biriktiğine hayret ettim. Çünkü eşim de ben de gerçek hayatta temiz ve titiz insanlarız. O sırada telefonun çalmasıyla uyandım. Allah rızası için rüyamı yorumlayabilir misiniz? Teşekkürler.


arifselim
aleykum selam. Esenlik ve mutluluk ile insanın kuruntu ve endişelerden kurtulmasına yorumlanır. Rüya sahibi için kapıda bekleyen mutluluğa işaret eder. Beklenilen o hayırlı haberlerin gelmesi an meselesidir diye yorulur. En doğrusunu Allah bilir.


Aslı…
Selamun aleykum ben rüyamda evimizin içinde görünmeyen ruhları ben görüyordum o anda biri bana seslenip kureyş süresini okuma mi söyledi ama onuda göremiyordum kureyş süresini okumaya başladım ve dışarı kaçtılar bende dışarı çıktım ve dışarıda daha çok varlardi ben kureyş süresini okudukça kaçtılar ve dağıldılar yok oldular .daha sonra uyandım ve uyandığımda kureyş süresini okumaya devam ettiğimi fark ettim. Lütfen yorumlarmisiniz…


arifselim
Aleykum selam kardeşim. Sana gizli veya açıkta düşmanlık eden yada zarar vermek isteyenleri Allah’ın izniyle yenmeye ve şerlerinden kurtulmaya yorumlanır. En doğrusunu Allah bilir.


Kayıtsız Üye
Selamunaleykum, rüyamda sevdigim bana simit uzatti simidin altinda beyaz bir mendil vardi ama ben sadece simide baktim simdiden Allah razı olsun.


arifselim
Aleykum selam. Çok mutlu olacağın bir haber ve müjde demektir. Bazende çoktan olmasını ümit ettiğin şeylerin gerçekleşmesi anlamındadır. En doğrusunu Allah bilir.


Kayıtsız Üye
Selamun Aleykum hocam; Ben dün gece rüyamda karışık şeyler gördükten sonra bir okulda buluyorum kendimi. Daha sonra bir matematik ogretmebi görüyorum ondan bana yardım etmesini istiyorum ağlıyorum. Ben matematikten anlamiyorum hocam neolur bana yardım edin Bnde ogreniyim diyorum oda tamam diyor ve bana defteri açıp önce türkçe dersinden örnek veriyor matematige benzer yanlarından soru cozduruyor. Snra matematige geçelim diyor ve ben uyanıyorum. Ama rüyamda ağlıyorum yardım etmesi için çok etkisinde kaldım. Ruyami yorumlarmisiniz


arifselim
Aleykum selam. Bu rüya kısa bir süreliğine çok zor ve sıkıntılı bir döneme gireceğine ve mutluluğu bulamayacağına işarettir. Ancak bunun geçeceği ve güzel günlerin geleceği anlamında yorumlanır. En doğrusunu Allah bilir.


Kayıtsız Üye
Rüyamda sevgilim bileklik yapıyor kendisiyle aynı olan nazar boncuklu bana verdikten sonra işlerim yoluna giroyr sonra ben kaybediyorum işlerim ters gidiyor kaybettiğimi anlayınca aynısından bitane daha yapıyor nazar boncuklu işlerim yine düzeliyor


arifselim
bu rüya hayırlı bir rüya olarak yorumlanır. Rüya sahibinin hayatında yaşayacağı en güzel döneme ve en şanslı olduğu zamana delalet eder. Dileklerinin ve hayallerinin gerçekleşmesi, mutluluk üstüne mutluluk yaşamasına işarettir. En doğrusunu Allah bilir.

Okudunuz mu?  Rüyada peygamber sesi duymak

Kayıtsız Üye
Selamunaleykum, ben rüyamda ölmüs olan anneannemin evini gördüm, mutfakta sofrada ailecek oturuyorduk ve bir komsuoglu bize bir tepsi borek getiriyordu, herkes borekten aliyordu ben ise almadim. Sonradan tepsiyi yikayip komsuya geri verdim. ( turkcem zayif olabilir yurt disinda yasiyorum simdiden Allah razı olsun).


arifselim
Aleykum selam. Bu rüyan bir açıdan beklediğiniz bir misafirin gelmesine yorumlanır. Ayrıca bu alınterine, hakkı ile çalışıp kazanmak anlamında tabir edilir. En doğrusunu Allah bilir.


Kayıtsız Üye
Selamun Aleykum, rüyamda buyuk ve yuksek yesil ortulu bir tabut vardi ve yaninda ellerimi acip dua ediyordum. Simdiden Allah razı olsun hayirli gunler.


arifselim
Aleykum selam kardeşim. Bu rüya senin için sıkıntılardan, zorluklardan ve borçlardan kurtulmaya işaret eder. Bolluk bereket ve kısmetin açık olması anlamında yorumlanır. En doğrusunu Allah bilir.


Kayıtsız Üye
Selamunaleykum rüyamda kahve fali gördüm tabaginda buyuk bir tunel vardi oraya bakip duruyordum bu ne anlama gelir. Allah razı olsun simdiden.


arifselim
Aleykum selam. Bu rüya kaybetmeye, bir şeyi çaldırmaya ve bazende aile içerisinde huzursuzluk yaşamak manasında yorumlanır. En doğrusunu ancak Allah bilir.


Melek
Ben çok karışık bir rüya gördüm rüyamda karanlık bir yerdeydim ve benden başka kimse yoktu dünya küresi avucumun içindeydi ayrıca tepemde de koskocaman parlak olarak ay vardı açıklar mısınız lütfen çok merak ediyorum şimdiden Allah razı olsun


arifselim
Rüyan çok hayırlıdır. çok az kişiye nasip olacak kadar şanslı ve kısmetli olduğuna, kimselerde olmayan maddi ve manevi gücün kendinde olacağına işaret eder. En doğrusunu Allah bilir.


Kayıtsız Üye
Ben rüyamda mum gördüm ama böyle evin içinde her yerde duvarlarda bile bir sürü mum vardı ve hepsi yanıyordu anlamı nedir acaba şimdiden teşekkür ederim.


arifselim
Bu rüya, etrafındakilere yardım etmeye, bilgi dağıtmaya ve insanlara yol göstermek anlamında yorumlanan çok hayırlı bir rüyadır. En doğrusunu Allah bilir.


Kayıtsız Üye
Selamünaleyküm ben rüyamda iki tane elmas gördüm böyle ceviz büyüklüğündeydi anlamı nedir yorumlarsaniz sevinirim 🙂 şimdiden Allah razı olsun 🙂


arifselim
Aleykum selam. Kafanın karışık olduğu veya kararsız kaldığın bazı durumlara karşı kafanın netleşeceğine ve huzura kavuşacağına tabir edilir. En doğrusunu Allah bilir.


Kayıtsız Üye
Selamünaleyküm ben rüyamda ananas meyvesi gördüm iki tane ananas alıyordum manası nedir açıklar mısınız Allah razı olsun 🙂


arifselim
Aleykum selam. Güzel haberler alacağına ve rüya sahibinin dileklerinin ve dualarının kabul olacağına, şansının ve kısmetinin açılacağına delalet eder. En doğrusunu Allah bilir.


Kayıtsız Üye
Selamünaleyküm ben rüyamda pinpon topu gördüm arkadaşlar oynuyordu ben ise sürekli havada yakalıyorum anlamı nedir


arifselim
Aleykum selam. Bu rüya çevrendeki arkadaşlarla anlaşmaya ve birlikte güzel işlere girişmeye işarettir. Bazı tabirciler ise bunu tersi olarak olumsuz anlamda yorumlamışlardır. En doğrusunu Allah bilir.


Kayıtsız Üye
selamünaleyküm ben rüyamda üst üste bir kaç kez abdest aldım ardından bir saksıya tohum ektim tekrar abdest aldım ve namaz kıldım namaz kıldıktan sonra bir baktım ektiğim filiz incir tutmuştu yorumlarsanız sevinirim Allah razı olsun


arifselim
Aleykum selam. İncirde ve abdest alarak namaz kılman birbiri ile bağlantılıdır Bir kişi rüyasında abdest alıp bir de namaz kıldığını görürse bu kişi her türlü emeline kavuşur ve mutlulukların en büyüğünü yaşamaya nail olur. En doğrusunu Allah bilir.

Okudunuz mu?  Rüyada Hz. Aişe'nin Kabrini Görmek

Kayıtsız Üye
Selamunaleykum, rüyada telefonumdan bir mesaj okuyordum ve seviniyor gibiydim yanimda ise sevdigim vardi bu ne anlama gelir?


arifselim
Aleykum selam. Bazı konuları tekrar düşünmeye ve üzücü durumlara düşmemek için kendine çeki düzen vermek gerektiğine yorumlanır. En doğrusunu Allah bilir.


Kayıtsız Üye
Hayırlı akşamlar hocam benim bir arkadaşım beni rüyasında görmüş hamileymişim ve daha hamileliğimin 1.ayında doğum yapmışım arkadaşım beni doğurtmuş ikiz bebeğim olmuş biri kız biri erkek ama aşırı kilolularmış ve saçları çokmuş lütfen yorumlar mısınız?


arifselim
Hayırlı günler kardeşim. Rüyada doğum yapmak genellikle hayırlıdır ve sıkıntılardan kurtulmak anlamındadır. Bu rüya telaşlı olmaya ve bu yüzden bazen başarısızlığa alamet eder. Ayrıca sıkıntılardan sonra elde edilecek mutluluğa ve güzel günlere ermeye işaret etmektedir. En doğrusunu Allah bilir.


neslihanmrmr
Hayırlı günler hocam,
Rüyamda çok büyük bir otelde iş için bulunuyormuşum inanılmaz büyük bir salonda bu arada tavan yüksekliği çok büyüktü ki kafamı kaldırdığımda şaşırıyordum, bir sürü insanı ağırlıyordum ve japon iş adamlarıyla konuşuyordum. Yukarıya çıktım bir odayı sadece kapıdan gördüm fakat içeri girmedim.
yorumlarsanız çok sevinirim.
teşekkürler şimdiden


arifselim
Hayırlı günler kardeşim. Bu rüya genel anlamda çok hayırlıdır. İnsanın içindeki heveslerine, elde edeceği başarılarına ve çok uzak mesafelere seyahat etme hevesine alamet eder. En doğrusunu Allah bilir.


Kayıtsız Üye
Hayırlı günler … Ben bu gece rüyamda kırgın olduğum ve gönül bağımın bulunduğu bir erkek atladaşımın beyazn poşetin içinde marula benziyordu sanki verdiğini gördüm. Verirken de tebessüm ederek veriyordu brn de ona tebessüm ediyorum ve aramızdaki kırgınlık gidiyordu.. Yorumlarınızı bekliyorum şimdiden çok teşekkür ederim..


arifselim
Hayırlı günler kardeşim. Bu rüya aranızda dargınlığın ve küslüğün olduğu birileri ile barışmaya ve dargınlığı bitirmeye alamet eden hayırlı bir rüyadır. En doğrusunu elbette Allah bilir.


Kayıtsız Üye
Selamünaleyküm hocam ben rüyamda yeşil renkte tesettür bir gelinlik gitmiştim yorumlarsaniz sevinirim Allah razı olsun 🙂


arifselim
Aleykum selam 🙂 Rüyada yeşil gelinlik giymek pek çok hayırlı işaretleri olan bir rüyadır. Kendine ve nefsine hakim olmaya, kimseyi kırmadan yaşamaya, kuran okuyarak hatmetmeye ve öğrendiklerine uygun bir hayat yaşamak manasında yorumlanır. En doğrusunu Allah bilir.


Kayıtsız Üye
Selamın Aleyküm,

Aynı gece art arda gördüğüm iki farklı rüyamı anlatacağım. Allah rızası için yorumlarsanız çok sevinirim.

Birinci rüyamda yakın bir arkadaşımın kullandığı arabaya biniyorum. Arabanın çok hızlı olduğunu söylüyor. Gerçekten de araba çok hızlı. Otoyolda araba ile ilerlerken arkadaşım gaza bastığı anda metrelerce öndeki bir arabanın tamponunda buluyoruz kendimizi. Bu şekilde makas atarak bir süre ilerliyoruz. Hep yüreğim ağzımda. Çünkü bir kaza yapmaktan korkuyorum. Sonrasında uyandım.

İkinci rüyamda ise önümdeki tabağa pasta koyuyorum. 2 küçük dilim taze pasta koyuyorum tabağa. Sonra da 2 küçük dilim bayat pasta koyuyorum. Bayat olandan bir çatal alıyorum bozulup bozulmadığını kontrol etmek için. Bozulmadığını görünce yemeye devam ediyorum. Sonrasında uyandım. Uyandığım esnada eşimin kabus gördüğünü fark edip onu da uyandırdım.

Umarım hayırlı rüyalardır.


arifselim
Aleykum selam kardeşim. Birinci rüyan gerçek hayatta da bazı badireler ve üzücü olaylarla karşılaşmaya ve kıl payı bu sorunları atlatmaya tabir edilir. İkinci rüyan ise, genellikle beklenmedik yolculuklara işaret eder. Rüyada görülen pasta aslında sizi yakından tanıyan birisi tarafından yorumlanması daha doğru bir şekilde tabir edilmiş olur. En doğrusunu Allah bilir.


Kayıtsız Üye
Selamünaleyküm ben rüyamda su içmek için musluğu açıyordum suyu içerken su birden sarı renge dönüştü capcanlı bir sarıydı ben bir şey değildir ya diyerek içmeye devam ediyordum yorumlarsaniz sevinirim Allah razı olsun 🙂

Okudunuz mu?  Ölmüş olan kimseyi rüyada görmek isteyenin okuyacağı dua

arifselim
Aleykum selam. Bu rüya gören kimse için tazelenmeye, ferahlamaya, dertlerinden, kederlerinden, kuruntularından kurtulmaya, şifa bulmaya ve huzurlu yaşamaya delalet eder. En doğrusunu Allah bilir.


Kayıtsız Üye
Selam hocam,
Rüyamda Õnceki Şeyhim bana icazet veriyor. Şu anda başka bir Şeyhin sohbetlerine devam ediyorum. Ïcazeti vereni õnce ki Şeyhim.
Rüyam ne anlama geliyor hocam?
Tesekkur ederim


arifselim
Aleykum selam. Bu rüyayı gören kişi için içinde bulunduğu ders sıkıntı ve problemleri varsa Allah’ın izniyle bunlardan kurtulacağına ve huzuru bulacağına alamet eder. En doğrusunu Allah bilir.


Kayıtsız Üye
Hocam merhabalar eşim rüyasında patronuna sarı düğme vermiş.ne anlama gelir


arifselim
Merhaba. Düğme görmek hayırlıdır. Düğme, huzur, hayır, bereket, mutluluk, sevinmek ve mutlu etmek gibi anlamları olan hayırlı bir rüyadır. En doğrusunu Allah bilir.


Kayıtsız Üye
Selamun aleykum Ruyamda karanlık bir evin için de yüzünü tam secemedim ama sakallı bir adamla nisanlaniyordu m evde de ailem ler falan vardı


arifselim
Aleykum selam. Rüyada tanımadığın birisi ile nişanlandığını görmek muhtemel bazı tehlikelerle karşı karşıya kalmak anlamında yorumlanmıştır. En doğrusunu ancak Allah bilir.


Kayıtsız Üye
İyi gunler selamünaleyküm hocam.Hocam ben eğer yanlış bir şey hatirlamiyorsam rüyamda raki ile alakali biseler görmüş olabilirim.Bunlar ne anlama gelir hocam.


arifselim
İyi günler kardeşim. Rakı ile ile alakalı görmek demek yorum için yeterli olmaz. Ancak rüya tam olarak anlatılırsa yorumlanabilir. Başka türlü yorum yapmamız mümkün değil.


dyg123
ben sıkıntılı bir süreçteyim.Eşim şuan suçsuz yere cezaevinde ve ikimizde işimizden çıkarıldık ve evimiz dagılmış durumda. Hergün dua ediyorum budurumdan kurtulmak için. Dün gece istihare namazı kılıp yattım rüyamda evimi eşyaları bir araca yüklenmiş ve denizin üzerinde duruyordu. aynı zamanda denizden yüzerek çıktım. ve deniz kenarında eskiden tanımış oldugum şuanda pek görüşmediğim arkadaşlarımı gördüm. bunun manası ne olabilir cevap verirseniz çok sevinirim.sagolun


arifselim
Allah yardımcınız olsun. İnşaAllah en kısa zamanda suçsuzluğu ispat edilir ve tekrar yuvanız huzur bulur. İstihare için bu rüyan hayırlıdır. İnşaAllah zorluklardan sonra gelecek olan rahat bir döneme delalet eder. En doğrusunu Allah bilir.


Kayıtsız Üye
Selamun aleykum ben bekar bir kızım konuştuğum biri var evlilik düşüncemiz var. Ruyamda da alal acele bir anda düğün oldugunu görüyorum hazırlıklar falan ben telaş kaplıyorum işte kuaföre falan gidiyorum saçım yapıldığını görüyorum ama damat i n olmadığını görüyorum o uzakta oturuyor diyorlar ki burada düğün olacak bir de erkek tarafında düğün olacak o yüzden gelmedi hayirlara çıkar inşAllah


arifselim
Aleykum selam hanım kardeşim. İlk önce evlilik için bir adım atılmalı daha sonra ise istişare yani danışma ve araştırma yapılmalıdır. Buna rağmen bir sonuç elde edilemezse istihare yapılabilir. Bu rüyan açık bir işaret olmaz.


Kayıtsız Üye
Allah razı olsun sizden hocam.Hocam bir de ikinci rüyada hak yolundan uzaklaşmak derken dinden cıkmak gibi bir sey mi? Ben bundan çok korkuyorum ama seytan dinimiz ve allah-u Teala hakkinda vesvese veriyor sürekli ne yapmalıyım?


arifselim
Hak yolundan uzaklaşmak demek dinden çıkmak demek değildir. Rüyaları zaten genel bir tabir ile yorumluyoruz tam olarak şudur demiyoruz ve diyemeyiz de. Bunu bir ikaz olarak almak en doğrusu olur.

Okudunuz mu?  Rüyada Ekmek kırıntıları görmek

Kayıtsız Üye
Selamünaleyküm
Rüyamda camımıza bir kuş yapışmıştı. Dışarısı çok soğuk onu içeri alalım dedim kardeşime. Baktık biraz donmuş. Kardeşim onu avucunun içine aldı. Ben de mutfakta delikli bir kap arıyorum kuş için. Sonra beyaz delikli bir kap buldum ama kuş balıkmış(orta boy), kardeşimin elinden kayıp sussuzluktan yerde zıplayarak can çekişiyor. Hemen mutfağa koşup bir kaba su doldurdum, baktım balık hareketsiz, aldım suyun içine attım canlanır diye. Suya atınca pişmiş patlıcan dolmasına dönüştü.
Bu rüyanın bir anlamı var mı?


arifselim
Aleykum selam. Bu rüya sırası ile merhamete, yardım sever olmaya, bol bereket ve rızka işarettir. Bu rızıkdan Allah’ın izniyle istifade edileceğine tabir edilir. Allah’tan hayırlısını dileyin şüphesiz herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Hocam selamün aleyküm. Rüyamda bir kadın arkadaşımın iki tane kadın cinsel organı olduğunu gördüm. Kendisi bu durumun fotoğrafını gösteriyordu ve bu durumdan çekiniyordu. Ben de bekar bir kızım, bu rüyamın yorumu nedir?


arifselim
Aleykum selam. Görüntüsüne göre yani güzel veya çirkin olarak görmesine göre bu yorumlanır. Eğer normal ve güzel şekilde görmüşse bu rüya bir anda iki güzel mesleğe sahip olmak manasındadır. Bazı kazançlı şeyleri çifter çifter elde etmek olarak yorumlanır. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Selamun ayleyküm hocam rüyamda okula gittim sevdigim kız beni optü ve basardın dedi ben neyi dedim oda secim yapmıstınya bordo bereli basvursu dyince aklıma geldi secilmistim çok mutlu olduk ikimizde bir anda nasıl oldu nilmiyom ama savaştaydım sevdigim kızda ordaydı ve birisi oldurdurmek için bana atestti ve sevgilim mwrminin onune gecip kalbinden vuruldu kucagimsa ollunce ben bagirdim ve iyandım
Simdilen tsk


arifselim
Aleykum selam. Bu rüyan güzel bir rüyadır ve olumsuz bir manası yoktur. Genellikle bu tür rüyalar insanın gündelik hayatında düşündüğü, konuştuğu ve etkilendiği şeylerin rüyaya bir yansımasıdır. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
merhaba hocam; rüyamı yorumlar mısınız?
Şuan bir işin sonucunu bekliyorum bu arefe de gördüm.
Allah razı olsun

bir gül bahçesindeyim; pembe bir gülün önündeyim, gülün dallarında çok fazla gül var pempe olan gülün dalından kopartıyorum, kopartıyorum ki eve götürüp aşılayıp dikeyim ve yetiştireyim diye; eve geldiğimde yerde kuranı kerim görüyorum alıyorum onu elime o sırada teyzemler geliyor ve onlara kuran okuyacağım..

Rüyamda, balık yiyorum.

Merhabalar hocam;

Rüyamda birisi geliyor diyorki

yatağını döşşeğini havuza at.
Bende yatağımı havuza atıyorum..

Sonra rüyamda havuzda yüzdüğümü gördüm ve havuz temizdi.


arifselim
– Merhaba kardeşim. Pembe gül rüyada dilek ve isteğine kavuşmaya delalettir. Gönül ilişkisi olan kimse için sevdiği ile ilgili isteklerinin gerçekleşmesi anlamındadır. Rüyanın diğer bölümü de buna yakın şekilde hayırla yorumlanır.

– Merhabalar kardeşim. Havuza yatak ve döşeğini birini dinleyerek havuza atmak hayırlı değildir. Bu sana dikkatli olman için bir uyarıdır. Sözünü dinleyerek kendine ve ailene zarar verecek birisi manasındadır.

Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Rüyamda ben 2 cocuğum cadırda yatıyoruz birgürültüyle uyandım bizim evi bombalamışlar oğlum evde uyuyormuş bağırıyorum oglum sağ camdan cıktı bahce hortumuyla evin Ateşini söndürüyorum arka binalarada bomba atiyorlar oralarada su tutuyorum bu rüyadan çok korktum aydınlatırsanız sevinirim


arifselim
Bu rüya çok hızlı bir şekilde meydana gelecek olan önemli olayların habercisidir ve bu gelişmeler üzücü olaylardır. Bombanın patlaması ayrıca toplumda meydana gelecek olan huzursuzluklara tabir edilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada koyun çobanı görmek

Kayıtsız Üye
Selamün aleyküm
Rüyamda halam ve oğlu(halamın bana istediği) bize geliyorlardı.
Büyük teneke bir zeytinyağı getirmişler. Ben de oğluna taşımasında yardım ediyordum. Balkondan bir şey attım ağır bir şeydi ama düşünce yastığa benzedi. Kömürlükten pazar arabasını alacaktım taşımak için baktım halam ve oğlu kömürlüğün başındalar. Halam benden silikonlu kolanya istedi. Ben de normal var dedim.
Bu rüyanın anlamı var mı?


arifselim
Aleykum selam. Hem hala hemde oğlunu bu şekilde görmek çok hayırlıdır. Bu rüya yakın kimselerden gelecek olan karşılıksız bir desteğe ve yardıma alamet eder. Ele geçecek olan fırsatları değerlendirmek manasındadır. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Merhabalar. Ben bekar bir bayanim rüyamda gelinlik giydiğimi gördüm salona gidecekmisiz evimiz kalaba ama ben gelinliğimi begenmiyorm kabarik değil diye soyleniyorm damadida goremedm ruyami tam hatirlayamiyorm yorumlar misinz rica etsem iyi gunler..


arifselim
Merhabalar. Evlilik çağına gelmiş bir bayanın böyle bir rüya görmesi evlilikle ilgili meydana gelecek olan güzel gelişmeler manasında tabir edilir. Allah’tan hayırlısını dile, herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Merhaba iyi günler tövbe aldığım gün rüyamda gelinlik giydim ve yanımda tanımadığım bir erkek damat olarak duruyordu ama ikimizde mezarliktaydik ve bedenimiz yukardaydi ayaklarımız yere basmiyordu nedir hocam bu rüya şimdiden teşekkür ederim


arifselim
Merhaba. Gelinlik giymek ile damat ferah ve mutluluğa mezarlıkta olmak ise pişmanlığı simgeler. Ayaklarının havada olması Allah’ın sana ihsan ettiği önemli fırsatlara ve onları değerlendirmen gerektiğine yorumlanır. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Ben bir ay önce bebeğimi kaybettim karnımda öldü dokuz aylıkken rüyamda sürekli bebek görüyorum ama benim değil hep başkasının bebeği benim bebeğim öldü diyorum kucağıma alıyorum genelde ama


arifselim
Allah sabırlar versin ve onu sana şefaatçi eylesin. Bu yaşadığın olayın etkisinde kaldığından dolayı görülüyor olabilir. Genel manada ise bebek görmek hayırlı ve müjde manasında tabir edilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Selamünaleyküm
Rüyamda bir metro istasyonunda yürüyordum. Birden okuldan arkadaşım (erkek) yanıma geldi yanında annesi de var, beraber metro istasyonunda yürüyoruz farkettim ki o arkadaş benim koluma girmiş. Kızdım ve kolumu bırakmasını söyledim. Bir metro geçti ama istediğim yere gitmiyordu. Metronun durduğu son çizgiye kadar yürüdüm. Sonra bazı eşyalarımı unuttuğumu hatırladım. Ordan ilk baş kütüphaneye sonra mescide gittim, baktım.
Rüyamı yorumlar mısınız?


arifselim
Aleykum selam. Rüyayı gören kişinin iş hayatına büyük çalışmalar yapma hedeflerinin olmasına alamet eder. Önüne çıkan engellere rağmen elinden geleni yapan bir iradeye sahip olmak manasındadır. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Selamün aleyküm hocam bir sorum olacak ben gece bir rüya gördüm rüyamda sürekli bir ses ALLAHI ANIN ÇÜNKÜ O VERDİĞİ GİBİ ALMASINIDA BİLİR DİYORDU NEREYE GİTSEM OSES GELİYORDU
NE ANLAMA GELİYOR ŞÜKRETMEKMİ HOCAM?


arifselim
Aleykum selam. Bazı rüyaları yorumlamaya gerek yoktur çünkü bu rüyaların anlamı çok açıktır. Verdiği mesaj ve yorumu insana aynen gösterildiği gibi yorumlanır. Bundan bir ders çıkarılmalıdır. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Rüya tabiri mumsema, mumsema rüya tabirleri, mumsema rüya yorumları

Bu kategoride yer alan Rüyamı yorumlarmısınız başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüya tabirleri Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.