Anasayfa
2 Mart 2022, 15:51
sizden96
Abone

Mezi gelmesi günah olarak sayılır mı?

Mezi gelmesi günah olarak sayılır mı?

ryan123
Sperm gelmeden önce bir sıvı cikarya, ben simdi Türkçesini bilmiyorum, ama almancasi Präejekulat, iste o sıvı cikinca, günah olarak sayilir mi?

Bide bazen bana böyle bisey oluyor, bazen sanki ıslaklık var gibi hisediyorum kilodum da (ben kiz deilim, erkek) ama baktığımda bisey göremiyorum, hatta kokliyorum bazen bisey varmi diye yok gibi geliyor. varsa da günah olarak sayilir mi?

Okudunuz mu?  Macro kullanımı hile midir ve günah mıdır?

Yorum: Mezi gelmesi günah olarak sayılır mı?

arifselim
Sperm yani meni gelmeden önce gelen sıvıya mezi denir. Mezi, şeffaf, yapışkan ve kokusuzdur. Bu mezi namaz abdestini bozar ama cünüp yapmaz. Bu sıvının gelmesi günah değildir. Günah olan ise o mezinin neden geldiğidir. Eğer haram bir şey yapmış veya bakmış isen o zaman yaptığın şey haram olur.

Okudunuz mu?  Oyunda adam öldürmek günah mı

mezi gelmesi günah mı, zevk suyu akıtmak günahmı, mezi günah mıdır

Bu kategoride yer alan Makyajla namaz kılınır mı? başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Mezi gelmesi günah olarak sayılır mı? Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.