Anasayfa
8 Ağustos 2021, 15:37
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada ölü görmek mezara götürmek ne anlama gelir?

Rüyada ölü görmek mezara götürmek ne anlama gelir?

Kayıtsız Üye
rüyada ölü görmek mezara götürmek ve mezar görmek hemde 3 cenaze birden gördüm

gözelerim açıkmıydı kapalımıydı bilmiyorum ama rüyamda Bilal diye arkadaşım var Bilalihi diye söylüyordum sonra rüyadamıydım yoksa benmi hayal ettim bilmiyorum ama yatağımın başı zaatların mezarına benziyordu…


Yorum: Rüyada ölü görmek mezara götürmek ne anlama gelir?

arifselim
– Rüyada ölü, mezar ve cenaze görmek hayırlıdır. Sahibi için ahiretine dair bir ikaz gibi kabul edilir.

– Bu tür net ve açık olmayan rüyalar yorumlanmazlar. Allah’a havale et ve hayırlısını dile, herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Yorum: Rüyada ölü görmek mezara götürmek ne anlama gelir?

Kayıtsız Üye
Hocam benim kaynanam 5 yil önce vefat etti rüyamda ben eşim kaynanami kucagina almiş sokakta gezdiriyor bende gunah öluyu gezdirme Allahi bekletme diyorum sonra yanimizdan bir adam geciyor oluyu bekletmek gunah degilmi diyorum evet diyor iceri giriyoruz mezarlik hazirlaniyor o adam hazirliyor tahtalari diziyor bende adama diyorumki ben ölunce bana iyi davranirsin ozaman diyorum adam ben Allah ne derse onu yaparim diyor ve o sirada kizim yanimdaydi 3 yasinda daha o adam kizimin saclarini bicakla kesiyor mezara girecek olan bu diyor hazirliyor kizimi kizimin uzerinde Türk bayragi var diyorum Allahin huzuruna boylemi cikacak yok diyor basi kapali uzunn elbiseyle cikacak o kadar korkup uzuldumki rüyamda bile bu bir rüya olsun diye uyandim hocam

Okudunuz mu?  Rüyada ölmüş birini görmek ne anlama gelir?

Yorum: Rüyada ölü görmek mezara götürmek ne anlama gelir?

arifselim
Bu rüyada hayırlı bir rüyadır. Bu rüya insana ölümü, kabri, hesabı, cennet ve cehennemi hatırlatır. Bundan bir ders alınmalıdır. İnsan kendisine çeki düzen vermeli, tövbe etmeli ve eksikliklerini gidermelidir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Merhabalar,rüyamda ,kaybetim annemi ,babami ve küçük kardesimi mezarlari aciyoruz ,baska mezara götürüyoruz ,abimle beraber vücütlari ellerimizle taşıyoruz, fakat orda beğenmiyoruz ve tekrar geri gidiyoruz ,yolda küçük kardeşimin fotoğrafı çekiyorum ve bu canlanıyor bozulmamış bir vücut çok güzel bir bebek ,ağlamaya başladı,gömülmek istemedi ve benim elimi ısırdı , bende doktora kostüm iğne oldum .Lutfen yorum yaparmisiniz.

Okudunuz mu?  Rüyada ölmüş babaanneyi görmek

arifselim
Merhabalar. Vefat eden yakınlarını özlemek anlamındadır. Ayrıca sorunlarının çözülmesine, işlerinin yoluna girmesine ve hedeflerine ulaşmasına tabir edilir. Allah’tan hayırlısını dilemek en güzelidir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Jehat
Hocam bana cvp yazarmisiniz babam 3 ay önce öldu onu rüyamda gördüm babam anem ve ben onun mezarına gidiyoruz benle annem ağlıyoruz oda aykta durup mezarına bakıyor. Babamı rüyamda çok gördüm ama bunun gibi değildi


arifselim
Allah rahmet eylesin. Bu rüyada kötü veya olumsuz bir yorum olmaz. Ancak onu özlediğine ve unutmadığına işaret eder. İnsanın etkilendiği şeyler bir şekilde rüyasına yansıması normaldir. Ona bol bol dua edin ve sabırlı olun. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Hocam 5 ay önce eşim vefat etti.. sürekli rüyamda görüyorum dün akşam yine gördüm ben eşimin gömüldüğü mezarliktaydim üstümde siyah elbileseler vardı ağlıyordum ayaktaydim.. sonra ayaklarımın dibinde bir traktör durdu eşimin akrabaları vardı traktör de onlarda siyah giyinmişti bir iki kişide mor eşarp vardı beni traktore aldılar herkes ağlıyordu. .. eşimi mezardan çıkarmışlar yeniden yollamışlar.. sert bir yerde yatıyordu gasilhanedeydi yüzü uyur gibiydi cenazesi curumemis ben dedim ki cenazesi çürümemis kefenler içindeydi kefenini iyice sardilar.. sonra abisi amcasinin oglu iki tarafli tuttu o kadar hafifti ki cenazesi bir elleriyle tutmuşlardı cenazesini çok hafifdi..

Okudunuz mu?  Rüyada ölmüş bebeğini canlı görmek

arifselim
Allah rahmet eylesin. Eşin açısından kötü bir rüya değildir. Aksine onun için hayırlıdır. Ancak senin sık sık görmen ancak vefatının etkisinde kaldığından ve üzüldüğünden dolayıdır denilebilir. Sabırlı ola ve ona bol bol dua etmen yeterlidir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Merhaba Allah’ın selamı üzerinize olsun inşALLAH bugün rüya gördüm rüyamda benim kardeşim gibi sayılan birinin ölüsünü gördüm ve ben o kızı kefenleyip mezara koyuyorum ama bu mezar değişik bir mezar evin ortasında ama evin altında mezar oraya koyuyorum o kızı ağlıyorum ama teni bembeyaz sonra korkuyorum birden bire ordan bir ses o günahsız sen diyor sonra sen günahkarsin diyor bana neyse ben onu mezara koyup üstünü örttüm çıktım ordan ve bir kaplumbağa gördüm böyle dağın eteklerindeyiz peşinden koşuyorum elimde kılıç var kaplumbağayi öldürmeye çalışıyorum ama kaplumbağa bana öfkeliydi sonra uyandım ve çok korktum sizce nedir tabiri hayırlı günler dilerim..

Okudunuz mu?  Rüyada oğlunu görmek ne demek

arifselim
Aleykum selam. Ölüyü mezara gömmek ile kaplumbağayı öldürmeye çalışmak hemen hemen aynı manalarda tabir edilir. Düzen ve huzurunun bozulmasına, canını sıkacak olaylara veya aile içerisinde yaşanacak tartışmalara alamet olarak tabir edilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Üç ayrı arabada ayrı ayrı tabutlar vardı ölücek insanları götürücektik daha ölmemiş ama gideceğimiz yerde gömücektik arabala giderken sohbet ediyorduk ailesiyle vedalaşanlar oldu ölüme gidicekleri için


arifselim
Böyle bir rüya tek bir şekilde tabir edilmez. Genel olarak rüya sahibinin biri ile bir işe girişmesine ve çok karlı çıkarak mutlu olacağına alamet edilir. Bazı yorumculara göre ise tamamen tersi olarak ve maddi anlamda kaybedeceğine yorumlanır. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada ölmüş ninemi görmek

Kayıtsız Üye
Hocam rüyamda üc ay önce öylen eski esimi tabutuyla mezardan cikarmislar üstüne dört bes kadar sünger koymuslar basinda ablam var ins soruyorum kokmusmu diye oda evet ediyor o arada kokusu alinca agliyordum neden mezarini degistiriyorsunuz kokutunuz günah diyerek aglarken uyandim


arifselim
Allah rahmet eylesin. Genellikle eğer ölmüş kişi canlı halde görülürse çok hayırlı olarak yorumlanabilir. Ancak bu şekilde de olsa yine hayırla yorumlanır. Hayatının mutlu halde devam edeceğine ve sevineceği güzel haberler alacağına tabir edilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Hocam hayırlı Günler rüyamda ölen babamı gördüm bana gel gel diyip kosmaya basladi çok hizli kosuyordu arkasindan kosmaya basladim ve geldigim yer bir mezarlikti sanirim mezar tasi olmaya bir mezari gosterdi bana neden acaba ? Mezarina gitmedm ve yaptigim hayir yarim kaldi tevhide baslamistm oglum hastaneye yatis yapinca acaba okumu diyor

Okudunuz mu?  Rüyada ölmüş birini diri görmek anlamı nedir?

arifselim
Hayırlı günler. Allah rahmet eylesin. Babanın mezarını ziyaret etmene işaret olarak yorumlanır. Diğer iyiliklerini yarım bıraktın anlamında yorumlanmaz. Ona bol bol dualarda bulun ve onu ziyaret et. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Babam vefat edeli 11 ay oldu babamın mezarını daha yaptırmadık rüyamda babamı mermerden yapılmış bir mezara defnediyoruz yüzü tanınmicak halde defnetdikten sonra mezarın içine babamın kova içinde deri ve et parçalarını biraz sıvı şekilde döküyorum mezarın üs kısmı dolmaya yakınken uyandım..


arifselim
Allah rahmet eylesin. Bu rüyan babanın mezarını yaptırmamakla ilgili değildir. Ama ona mutlaka dualarda bulunmak, kabrini ziyaret etmek ve imkanınız varsa onun ruhuna bağışlamak üzere sadakalar dağıtmakla ilgili olarak yorumlanır. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Selamun aleyküm. Ben rüyamda ölü bir komşunun ayaklarını pencereden gördüm. Yattığı yerde de toprak vardı biraz. Sonra onu götürdüler ben de anneme komşu ölmüş diye haber verdim. Sonra ölünün bekletildiği yere girmeye çalıştık bir kaç kişiyle yanımızdaki biri tabi girebilirseniz diye güldü. Ölünün bekletildiği yerde de korkunç bir rüzgar sesi geliyordu giremedik. Hocam bu rüyanın tabiri nedir? Hayırlı günler..

Okudunuz mu?  Rüyada ölü inek görmek ne demek ölü inek

Tohat
ve aleyküm selam. Sinirlerini yatıştırman, öfke ile hareket etmemen, sakin olman olaylara bu şekilde yaklaşman ve çevrendekilere karşı ilişkin bu temel üzerine kurulu olmasına önem vermen gerektiğine delildir. Doğrusunu bilen bir tek Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Hayırlı cumalar. Dün akşam rüyamda rahmetli babamın beni mezara götürdüğünü gördüm. Gidiyoruz dedi bana .zorlamadı ama mecburmuşum gibiydim. Lütfen acilen cevap verin çok merak ediyorum. 2. Sorumda mezar görmek kabristan görmek bunlar kısaca neye yorumlanır açıklar mısınız.??? 🤔🤔


Tohat
Hayırlı günler. Bazı hatalarından dolayı pişmanlık duyarak bunları düzeltme yoluna gireceksin. Sürekli ahiretini düşünerek hareket edip sevap işlemeye, yardımda bulunmaya hata ve günah işlememeye özen göstereceksin. Allah doğrusunu en iyi bilendir.

Okudunuz mu?  Rüyada ölü etinin parçalanmasının tabiri nedir?

Kayıtsız Üye
Selamınaleyküm Hocam bundan beş gün önce çarşaflı bir bayan bana beş gün sonra oleceksin dedi.Bugün beşinci gün .Sabah namazından önce gördüğüm ikinci rüyanın tesiriyle uyandım.Çok korkmuştum.Çok büyük bir kalabalık vardı.Daha 47 gün önce kaybettiğimiz teyzemi tabuta koyup mezara tasıyorduk.Tabutu bayanlar taşıyordu.Vefat etmiş olan annemde tabutu taşıyordu.Birara baktım tabutu taşıyan birtek benim.Tabut hafifti.Sonra kalabalıkla mezarlığa gittik.Teyzem bizi duyuyordu fakat konuşmaya çalışıyordu .Bende mezarının toprağından alıp iki kızının sırtına koydum.Sonra mezarlıkta bir konuşma yaptım.Ölüm bir don değil bir başlangıçtır diye.Bakın bebekler bile ölüyor.Hiç korkmuyordum fakat uyandıktan sonra çok korktum.Bugün beşinci gün olması sebebiyle


Tohat
Ve aleyküm selam. Ölümün ne zaman gerçekleşeceğini bir tek Allah bilebilir. Bunun dışında bilen ve haber eden kişilerin söylemlerinin gerçeklikle bir bağlantısı yoktur. Rüyana gelince, yardımsever, yüce göllü biri tarafından göreceğin yardımlar karşısında hayatında büyük bir etki olabilir. Bu kimse tanıdık olabildiği gibi yabancı bir kimse de olabilir. Rüyan aynı zamanda günahların için tövbe etmen, hata yapmaman ve doğru yolda ilerleme gayreti içinde olman gerektiğine delalet etmektedir. Doğrusunu en iyi bilen Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada ölmüş biri ile tokalaşmak

Kayıtsız Üye
Selamün aleyküm hocam.Ben erkek okurunuzum. Rüyamda tanımadığım 3 adet Yeni vefat etmiş anne karnındaki duruş pozisyonunda olan ve çıplak olan yüzünü vs bölgesini görmediğim genç orta ve orta yaşta bayan cenazesini bana verdikleri kahverengi kare hürç şeklindeki bez valize koyup 3 cenazeyi de aynı mezara koyup toprak atarak gömüyorum.bu işlemi hemen hızlı yapıp bitiriyorum.korkmadım ama bu rüya neye tabir olur çok düşündürdü beni.hayır olsun diyorum


Tohat
Ve aleyküm selam. Sürekli sır tutan ve sır küpü gibi kimseye hiç bir şeyi belli etmemeye, bir yandan da toplu miktarda para sahibi olmaya bunun da miras yolu ile gerçekleşebileceğine delalet etmektedir. Doğrusunu bilen bir tek Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Hayırlı ramazanlar. Rüyamda kızıma magazada kıyafet deniyorduk. Büyük olan kıyafeti giydirince küçük duruyordu sonra kayınvalidemi kefenlediğimi gördüm gerçekte yaşıyor. Dışarda sanki festival vardı yolda insan seli akıyor grup grup gösteri yaparak gidiyorlardı.yanıma orta yaşlı biri gelip biri yardım etsin tek başına olmaz diyordu.

Okudunuz mu?  Rüyada ölmüş birini yaralı hasta görmek

Tohat
Hayırlı günler. İçsel olarak sıkıntı içinde hissettiğin bir dönemde olabileceğine, kendine zaman ayırmak, eğlenmek, utlu olmak için elinden geleni yapmak istediğine fakat bunun yanı sıra ailene, evine, sevdiklerine gereken zamanı ve ilgi, alakayı göstermen de gerektiğine işaret etmektedir. En iyisini elbette Allah bilebilir.


rüyada cenaze götürmek, rüyada cenaze goturmek, rüyada ölü götürmek

Bu kategoride yer alan Rüyada ölü bebeğin dirildiğini görmek anlamı tabiri nedir? başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada ölü görmek mezara götürmek ne anlama gelir? Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.