Anasayfa
8 Mayıs 2021, 5:35
dinisorular
Yönetici

Eşim birliktelik sonrası ağlıyor.

Eşim birliktelik sonrası ağlıyor.

Kayıtsız Üye
Çok özür dilerim kardeşler,benim bir sorunum var.Affınıza sığınarak yazıyorum,karım ile birlikte olduktan sonra arkasını dönüp hıçkıra hıçkıra ağlıyor.Eskiden bir yandan teselli edip bir yandan da sebebini öğrenmeye çalışıyordum.Fakat o her zaman aynı şeyi söylüyordu "önemli bir şey yok öylesine ağlıyorum,sorun etme"derdi.Artık kendi haline bırakıyor ağzından laf almaya çalışmıyorum.Yıllardır aynı şey,benim aklıma ise binbir türlü şey geliyor.Acaba geçmişte bazı şeyler yaşadığı için hatırlayıp ağlıyor olabilir mi?Yani bir başkasıyla,düşünmek istemiyorum ama aklıma çok şey geliyor.Bu konuda bana yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.

Okudunuz mu?  İstilacı Balık öldürmek Günah Mı

Cevap: Eşim birliktelik sonrası ağlıyor.

what
Birlikteyken oluşan duygusal değişimler, sonrada bir süre devam ettiği için bu gibi davranışların olması normaldir.Genellikle bayanlarda görülür,hıçkıra hıçkıra ağlama,kahkaha atarak gülme,tebessüm etme ve sesizce gözyaşı dökme.Bu davranışların ortaya çıkma nedeni birliktelikteyken hazın fazla olması nedeniyle oluşan aşırı duygusal değişiklikler.Ya üzgün olunur yada sevinçli.Eşinizin geçmişte sizi aldattığı filan yok içiniz rahat olsun.

Okudunuz mu?  Bebek ölenler hep mezarda mıdır yoksa direk cennete gitmiş midir ?

Cevap: Eşim birliktelik sonrası ağlıyor.

tekturk
Aglama ile gulme duygulari beyinde yanyana imis…eger gercekten sebebi yok , icimden geliyor engel olamiyorum derse , sende usteleme vede farkli dusuncelere dalma kardesim..


eşim hıçkıra hıçkıra ağladı

Bu kategoride yer alan Haram kazanç ile alınan bir elbiseyi ne yapmalıyım ? başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Eşim birliktelik sonrası ağlıyor. Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.