Anasayfa
16 Ocak 2022, 23:22
sizden9
Abone

Mezi abdesti bozar diye biliyorum (Namaz abdesti) Biz mezi geldiğini nasıl anlarız?

Mezi abdesti bozar diye biliyorum (Namaz abdesti) Biz mezi geldiğini nasıl anlarız?

EFSANE177
Mezi abdesti bozar diye biliyorum(Namaz abdesti) Biz mezi geldiğini nasıl anlarız? Bazen şehvetlenir yani bir şey çıktığı anda insan şehvetlenir bu mezi midir? Şehvet derken yani bir şey olur nasıl desem bilemiyorum bir anlıktır.

Okudunuz mu?  Ölünün arkasından 40. ve 52. gecelerde mevlüt yada Kuran okumak şart mıdır ?

Cevap: Mezi hakkında

muvahhidim
< Mezi abdesti bozar diye biliyorum(Namaz abdesti) Biz mezi geldiğini nasıl anlarız? Bazen şehvetlenir yani bir şey çıktığı anda insan şehvetlenir bu mezi midir? Şehvet derken yani bir şey olur nasıl desem bilemiyorum bir anlıktır. >
Kardeş;
Mezi guslü gerektirmez abdesti bozar. Senin de değin gibi kişi şehvetlendiğinde, biz buna zevk suyu da diyoruz..sen farkında olmadan çıkar.. Ancak çamaşırına bakıpta anlaya bilirsin..

O’na emanet ol..
celle celeluh..


Cevap: Mezi abdesti bozar diye biliyorum (Namaz abdesti) Biz mezi geldiğini nasıl anlarız?

EFSANE177
insan bunu hissetmez mi? ben cumaya falan giderken (vesvese galiba) sürekli bişi hissediyorum anlattığım gibi namaz kılarken bir şey oluyo yani ben isteyerek yapmıyorum bir anda şehvetle bir şey oluyor. bunun abdesti bozar mı bilmiyordum. yinede alıyordum sürekli yapmak zorunda kalıyordum. yani biz hissetmez miyiz?

Okudunuz mu?  Anneme kötü söz söyledim ne yapmalıyım

Cevap: Mezi abdesti bozar diye biliyorum (Namaz abdesti) Biz mezi geldiğini nasıl anlarız?

muvahhidim
< insan bunu hissetmez mi? ben cumaya falan giderken (vesvese galiba) sürekli bişi hissediyorum anlattığım gibi namaz kılarken bir şey oluyo yani ben isteyerek yapmıyorum bir anda şehvetle bir şey oluyor. bunun abdesti bozar mı bilmiyordum. yinede alıyordum sürekli yapmak zorunda kalıyordum. yani biz hissetmez miyiz?
>

Kardeş;
Yeniden abdest alman doğru olmuş..
Meziyi hissederiz ama biraz güç, istek dışı çıktığı için hissedilmeye bilinir… dikkatli olmak lazım.. Bu çok olursa namazdan önce çamaşıtını kontrol etmekte fayda var..
Bu arada vesveseye de mahal vermemek lazım dikkat.. 🙂

Okudunuz mu?  Annemle babam sürekli kavga ediyor evimizin huzurlu olması için okuyabileceğim dua var mıdır ?

O’na emanet ol..
celle celeluh..


gizlidir123
kardeş pantolonunun kemerini gevşet gevşettiğin yere burnunu uzat pis bir koku geliyosa ama çok pis bir koku mezi gelmiş demektir (doğruluğu çok mu doğru bilmiyorum )


Kayıtsız Üye
Kardes mezi kokmaz meni kokar


zevk suyu gelirse namaz kılınır mı, mezi, mezi akınca namaz kılınır mı

Bu kategoride yer alan Nafile oruç tutarken unutarak yersek oruç bozulur mu başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Mezi abdesti bozar diye biliyorum (Namaz abdesti) Biz mezi geldiğini nasıl anlarız? Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.