Anasayfa
8 Mayıs 2021, 11:55
missa4
Abone

Organ bağışının dini boyutu nedir?

Organ bağışının dini boyutu nedir?

Kayıtsız Üye
Selamun aleyküm arkadaşlar

Organ bağışının dinen boyutu nedir ? Ben öldükten sonra organlarımı bağışlamak istiyorum.Bu günah mıdır değil midir ? Sonuçta organlarımız toprakta çürüyecek binlerce organ bekleyen insanlar var.


Organ bağışı yapmanın dini hükmü nedir

M.yaşar
Ben öldükten sonra organlarımın bir başka kişiye faydalı olmasını istiyorum.birinci olarak bunun dinen hükmü nedir. İkincisi ise mesela benim midem bsşka bir insana bağışlansa bu insan da bu mideyi içki veya kötü nihetle kullansa ben o zaman o kişiyi günah işlemeye itmiş gibi oluyorum. Yani bana bundan dolayı günah yazılır mı.

Okudunuz mu?  İç içe geçmiş 3 boyutlu görülebilen resimler

Cevap: Organ bağışı yapmanın dini hükmü nedir

Şema
Organ bağışı yapmanın dinen caiz olduğunu diyanet fetva veriyor bu fetvaya göre siz bağışlarsanız mümin birine vermeyi şart koşun 🙂


Cevap: Organ bağışı yapmanın dini hükmü nedir

Molla_Efdal
Bu mevzunun çok titizlikle incelenmesi gerekiyor. Benim size tavsiyem Mehmet Talu hoca efendi’nin ilgili fetvasını okumanızdır.

Okudunuz mu?  Eldiven Giyerek Kadınlarla Tokalaşabilir Miyim ?

organ bağışının dini boyutu, organ bağışının dini ve insani boyutu, organ naklinin dini boyutu

Bu kategoride yer alan Şeytana yenik düşmek başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Organ bağışının dini boyutu nedir? Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.