Anasayfa
7 Mayıs 2021, 22:35
Kuran Meali
Yönetici

Nesefi tefsiri tercümesi

Nesefi tefsiri tercümesi

Kayıtsız Üye
Nesefi tefsiri tercümesi nedir Nesefi tefsiri tercümesi hakkında bilgiler verir misiniz ?


Yorum: Nesefi tefsiri tercümesi

arifselim
Nesefi tefsiri tercümesi demek, İslam tarihinde yer alan çok önemli bir tefsir kitabının Türkçeye tercüme edilmesine denir. Bu tefsirin yazarı İmam Nesefi’dir. Türkiye bu tefsiri tercüme eden ise Harun Ünal Hocadır. Bu tefsiri 10 cilt halinde tercüme etmiştir. Tefsirin orijinal adı Medariku’t-Tenzil ve Hakaiku’l-Te’vil’dir.

Okudunuz mu?  Duhan Süresi Meali (türkçe anlamı)

nesefi tefsiri tercümesi, nesefi tefsiri, nesefi tefsiri tercümesi indir

Bu kategoride yer alan Dirayet ve rivayet tefsirleri ne demektir kısaca açıklayıp örnek verebilir misiniz? başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Nesefi tefsiri tercümesi Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.