Anasayfa
8 Mayıs 2021, 7:19
sizden06
Abone

Abdest alırken meslek icabı elleride boya olursa abdeste engelmi?

Abdest alırken meslek icabı elleride boya olursa abdeste engelmi?

Şebir88
Selamun Aleyküm arkadaşlar benim bir sorum olucak ben 5 vakit namaz kılan birisiyim bizim kendi iş yerimiz var matbaa üzerine benim iş nediniyle ellerim boya ve yapıştırıcı oluyor ne yapsam çıkartamıyorum biliyorum abdest yada gusl alırken kuru yer kalmıyacak napıcam şaşırdım abdest alıyorum namaz kılıyorum sonra diyorum acaba abdestim kabul oldumu sonucta benim ekmek param keyfi boyamıyorum bir yardım ederseniz sevinirim.

Okudunuz mu?  Bir insanın imanından şüphe etmesi küfürmüş ben ne yapacağım ?

Cevap: Abdest alırken meslek icabı elleride boya olursa abdeste engelmi?

mumsema
< Selamun Aleyküm arkadaşlar benim bir sorum olucak ben 5 vakit namaz kılan birisiyim bizim kendi iş yerimiz var matbaa üzerine benim iş nediniyle ellerim boya ve yapıştırıcı oluyor ne yapsam çıkartamıyorum biliyorum abdest yada gusl alırken kuru yer kalmıyacak napıcam şaşırdım abdest alıyorum namaz kılıyorum sonra diyorum acaba abdestim kabul oldumu sonucta benim ekmek param keyfi boyamıyorum bir yardım ederseniz sevinirim. >
ve aleykumusselam ve rahmetullah.

Okudunuz mu?  Müslüman olan günahkarlar ve Müslüman olmayan iyiler

Abdest sırasında boya konusu sorulmuş ve cevaplanmış. İlgili cevaplar için tıkla:

forumduasi.com/misafir-sorulari/195436-murekkep-boyasi-gusul-veya-namaz-abdesti-almaya-engel-midir.htmlMürekkep boyası gusül veya namaz abdesti almaya engel midir?

forumduasi.com/misafir-sorulari/195443-kadinlarin-sac-boyamalari-gusul-abdestine-engel-olur-mu.htmlKadınların saç boyamaları gusül abdestine engel olur mu?

forumduasi.com/misafir-sorulari/195437-tukenmez-kalemden-elimize-bulasan-kisimlar-abdeste-mani-midir.htmlTükenmez kalemden elimize bulaşan kısımlar abdeste mani midir?

forumduasi.com/fetvalar-bir-konu-hakkinda-verilen-fetva-sorusu-ve-cevabi/156138-ayakkabi-boyasi-uhu-vucudun-herhangi-bir-yerine-bulasan-kimyasal-boyalar-abdeste-mani-midir.htmlAyakkabı boyası, uhu, vücudun herhangi bir yerine bulaşan kimyasal boyalar abdeste mani midir?

Okudunuz mu?  Abdestten sonra kuru kalan yer

eller boyali iken abdest kabul olurmu, gusul elim boyalı, elime boya bulaştı abdest

Bu kategoride yer alan Hafızın hayatı nasıl olmalı nelere özellikle dikkat etmeli? başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Abdest alırken meslek icabı elleride boya olursa abdeste engelmi? Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.