Anasayfa
21 Eylül 2022, 10:52
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada suların içinde kalmak ve bu durumdan kurtulmaya çalışmak

Rüyada suların içinde kalmak ve bu durumdan kurtulmaya çalışmak

Kayıtsız Üye
rüyamda yoldan giderken yolun kenarında su var ve bu su gittike cogalmaya başladı kendimizi kurtarmaya calışıyoruz olmuyor su dahada yukseliyor kendı kendıme kıyamet kopuyorsandım ama öyle bişeki sular arada bir insan şekilleri alıyor korkudan sudan cıkmaya calışıyoruz sonra bir sur kenarından adladık ve sudan kurtultuk ama şehir şehir dolaşıyorduk .Burüyayı bana yorumlar sanız sevinirim


Cevap: Rüyada suların içinde kalmak ve bu durumdan kurtulmaya çalışmak yorumu nedir?

Muhasibi
Rüyada Su Görmek, Su ile ilgili rüya tabirleri

Rüyada Suya Düşmek

Rüyada suya düşmek pekiyi şeylere yorumlanmaz. Kişi rüyasında hareketsiz ve durağan bir suya düştüğünü görürse bu bir mahpusluk anlamına gelir. Eğer rüya sahibi derin bir suya düşerse ve suyun derinliğini görmezse bu o kişinin çok zengin biri olacağı anlamına gelir.

Rüyada Su Görmek Ve Yüzmek

Aydınlık bir döneme girileceğine, bu dönem içinde çok başarılı olunacağına, hiç sıkıntı çekilmeden rahata erileceğine, iş güç konusunda birçok karar verileceğine, yakın bir zaman içinde çok zor bir işin atlatılacağına, yapılan bir hata yüzünden çekilen sıkıntının arkadaşların vereceği destek sayesinde sona ereceğine ve çok mutlu edici bir haber alınacağına yorumlanır. Sağlık sorunlarının kısa süre içinde tedavi edileceğine yorulur. Rüyada su görüp yüzen birini görmek, bir sıkıntıdan ötürü çok büyük bir zarar edilen işin yakın bir zaman içinde toparlanacağına, uğranılan bir ihanetten ötürü kırgınlık yaşanan biri ile yolların ayrılacağına, rahat bir hayata adım atılacağına, sorunların çözüm bulacağına ve çözümsüz gibi duran bir işin çözüleceğine delalet eder.

Rüyada Su Görmek Ve Suya Girmek

Rüyayı gören kişinin, hem aile hayatında hem iş hayatında çok rahat edeceğine, başarılı bir kariyere sahip olacağına, yaptığı iyiliklerin karşılığında çok büyük bir dosta sahip olacağına, anlayışlı bir kişi ile tanışacağına, bu kişi ile ilişkilerinin daha samimi olacağına ve kısa süre içinde evlilik konusunda adım atacağına işaret eder. Rüyada su görmek ve suya dalmak, kardeşlerden biri ile girilen bir ortaklık sayesinde çok iyi bir işe sahip olunacağına, hayat içerisinde çok büyük bir başarı kazanılacağına, sevinçli bir haber alınacağına, yardım konusunda sevilen bir kişiye destek olunacağına ve çıkılan yolda uğranacak ihanetlere ve görülecek kötülüklere rağmen kazanç elde edileceğine alamettir. Güzel bir ilişki başlayacak demektir.


Cevap: Rüyada suların içinde kalmak ve bu durumdan kurtulmaya çalışmak yorumu nedir?

Misafir
Merhaba rüyamda bir gemide dalgaların içinde kalıyorum ve kendimi denizin içinde buluyorum.Deniz bulanık ama denizin dibindeyim ve çırpınıyorum sonra bir ip gıbı bir şey göruyorum ona tutunup denızın yüzeyine doğru yuzuyorum kafamı denızın yuzeyıne cıkarıyorum o sırada uyandım ama hala etkısındeyım yorumlarsanız rüyayı sevınırım .


arifselim
Merhabalar. Aslında genel anlamda deniz hayırla tabir edilir ancak bu şekilde denizin bulanık olması ve içinde çırpınmak hayatınızdaki gel gitlere ve yaşanacak zorlu bir döneme işaret eder. En doğrusunu Allah bilir.


Kayıtsız Üye
rüyamda kumda bir çukur vardı yanında duruyordum. dev dalga geldi altında kaldım uyandım. hep bu tür rüyalar görüyorum, hep dalgaların altında kalıyorum. yorumlar mısınız

Okudunuz mu?  Rüyada koyun çobanı görmek

arifselim
Merhabalar. Bu hayatınızda meydana gelen yoğun değişikliklere ve zorluklara tabir edilir. İstediğinize ulaşmak için sürekli bir mücadele halinde olmanıza yorumlanır.


Kayıtsız Üye
rüyamda göçebe bir binanın içindeydim ve ayakta durarken dizlerimizi geçmeyecek bir suyun dibindeydim Çıkmaya çalısıyordum ama çıkamıyordum Olduğum yerden binanın camlarını falan görüyordum ama çıkamıyordum


arifselim
Bu tür rüyalar her şekilde hayırla tabir edilmiştir. Yaşanacak olan sayısız başarılara, alınacak zaferlere, dünya mallarının çokluğu kadar helal olacağına, ağız tadına, saadete ve mutluluğa delalet eder.


Kayıtsız üye
Rüyamda 2 oğlum oğlumun bir arkadaşı yaşları (10 ile 6 arasi) yazlık bir evdeyiz birden kafamı çeviriyor dev bir dalga üstümüze geliyor biz egiliyoruz üstümüzden geçiyor. En az 5 kere aynı şekilde dalga geliyor ve her seferinde
Sadece bizim sırtımız islaniyor.bir şekilde o evden ayrılıyoruz.


arifselim
Merhabalar. Bu rüyayı gören kimsenin hayatında sürekli bir mücadelenin olacağına ve hayatında gelgitlerin çokça yaşanacağına tabir edilmiştir. En doğrusunu Allah bilir.


Kayıtsız Üye
Rüyamda bütün şehri su kaplıyordu ve yavaş yavaş su seviyesi yükseliyordu -rüyada güsul abdesti ale acele kılmak istiyordum ozaman ilişkiye girmiştim ama hala yıkanamamıştim o felaketi görünce hemen güsul abdesti almaya başlıyordum acaba bu rüyanın yorumu nasıl çok merak ediyorum cevap yazarsanız çok sevinirim merak ediyorumtşklr…


arifselim
Bu rüya tam olarak tersi ile yorumlanır. Hem sizin için hemde yaşadığınız çevre için hayırlara, bereketlere ve bolluğa tabir edilmiştir. Görülen en hayırlı rüyalardan bir tanesidir.


Kayıtsız Üye
Ruyamda denizin altina girmisiz kalabalik içinde daha sonra bebegim olmus bebek denizin altinda kaliyor ben ve yanimdakilerle denizin ustune cikiyoruz


arifselim
Bu rüyayı gören kimsenin bundan sonra atacağı adımları atarken çok dikkat ederek atması gerektiğine işaret eder. İş hayatında veya maddi her açıdan dikkatli olması gerektiğine yorumlanır.


Kayıtsız Üye
Rüyamda eski sevgilimin yeni sevgilisinin evime davet etmistim arkadaş gibi muhabbet ediyorduk hatta dışarı sular basmisti o yoldan gitme eve geri gel dedim bir şey olmasın diye. Kıza anlamı nedir acaba tsk ederim simdiden


arifselim
Bu rüya o kız için hayırlıdır sizin içinse özel bir manası yoktur. Su basması genellikle büyük hayırlara ve bereketlere tabir edilmiştir.


Kayıtsız Üye
Rüyamda büyük bir fırtına cıkıyo ve beni sahil tarafına atıyo o kadar kuvvetli bir fırtınaki sahile girmemek için cabalıyorum topraktaki demire tutunmaya calısıyorum sonra uyandım.rüyada çok caresizdim


arifselim
Merhabalar. Rüyanız hayırla tabir edilir. Çoğunlukla fırtınalar hayırla tabir edilir. Hayatınızda meydana gelecek köklü ama hayırlı değişikliklere yorumlanmıştır. En doğrusunu Allah bilir.


Kayıtsız Üye
Rüyam da arabayla giderken bir sü birikintisin içine girip mahsur kaldık yanımda babam vardı daha sonra sudan kurtulduk tm böyle kurtulduk dedik ki bu seferde arabaya köpek saldırdı ve babamı da beni de istirdi ondan da kurtulduk uyandım anlami ne dir


arifselim
Rüyan hayırlıdır. İçerinde olduğun sıkıntılardan Allah’ın izniyle kurtulma manasına tabir edilir. Bu hem senin hemde baban için bu şekilde yorumlanır. En doğrusunu Allah bilir.

Okudunuz mu?  Rüyada la ilahe illAllah muhammeden resulullah demek

Kayıtsız Üye
Slm rüyamda bütün dünya sular masmavi altında kalıyor ben ve tanımadığım 4 kişi en yüksek yerde dua ediyoruz ve bir arı geçebilecek yer açılıyor tavandan biz dua ettik ce oradan geçmek istedik ce küçülüyor uz ve oradan geçiyoruz bizden başka kimse kalmıyor dünyada güneş uzaktan ışığıyla aydınlatılır hale geliyor usuyoruz ve ateş yakıyoruz oda gibi bir yerdeyiz bundan sonra ne olacak düşünürken uyaniyorum


arifselim
Aleykum selam. Bu senin için çok hayırlı manalara işaret eden güzel bir rüyadır. mavi sular görmek bereket ve hayırdır. Dünyevi ve uhrevi manada güzel gelişmelerin habercisidir. Elbette en doğrusunu Allah bilir.


Kayıtsız Üye
Rüyada şelalenin içinde kalıyodum herkes gidiyodu , kurtarmiyolardi .. kucagimda bebek vardı benim bebegimmis .. bir kapi goruyodum, bebeğimi alıp kapıyı açmaya çalıştım kilitliydi. Bir tane kız çocuğu çıkıp bana anahtari uzattı kapiyi acip ordan kurtulduk


arifselim
Bu rüya sahibinin maddi ve manevi zenginliğe özellikle hayal dünyasının zenginliğine, yüce gönüllülüğüne, yardım severliğine, kısmetli ve uğurlu bir kişi olduğuna işaret eder. En doğrusunu ancak Allah bilir.


Kayıtsız Üye
Merhaba rüyamda çok güzel bir su gördüm deniz mi havuzmu bilmiyorum suyun altında insanlar yüzüyo çok berrak bir suydu dibi görünüyodu ama kum filan değil beyazdı sonra bende birden suyun içine atlıyorum dibine kadar iniyorum sonra yukarı çıkmak istiyorum bir iki kulaç attım yukarı doğru çıkmak için ama çıkamadım sanki birisi beni tutuyo gibiydi ama boğulma hissi darlık hissi yoktu çok rahattım o sırada uyandım yorumu nedir acaba ? Teşekkürler


arifselim
Merhaba kardeşim. Bu rüya sağlık açısından iyi bir durumda olmaya ve hastalıklar varsa Allah’ın izniyle şifalar bulmaya yorumlanır. Ayrıca parasal ve maddi açıdan sıkıntılar var ise geçeceğine işarettir. En doğrusunu Allah bilir.


Kayıtsızz Üye
Selamun Aleykum; Rüyamda gelinim oğlum ve torunum koydeyiz sel olmuş oluyor çamurlu gibi rengi bir sel suyu kurtulmaya çalışıyoruz en sonunda kurtuluyoruz hah heleki kurtulduk diyorum.


arifselim
Aleykum selam. Bu rüya darlık, sıkıntı ve zorluk yaşamak anlamında yorumlanır. Ancak bundan kurtulmanız bunları atlatmaya tabir edilir. En doğrusunu Allah bilir.


Kayıtsız Üye
Rüyamda yanımda birileriyle yürüyorum. Devam edebilmek için denizi aşmam gerekiyor. Denize giriyorum ve dev dalgalar (apartman boyu) üzerime geliyor önce korkuyorum ama içine girince dalganın islanmiyorum boslukta gibi oluyorum. 1kere daha geliyor dalga onda da ayni seyleri yasiyorum. Yanımda da 3 buçuk yaşındaki kızım var ve islanmiyoruz ama denizi asamayip geri dönüyoruz. Yorumlarsaniz sevinirim.


arifselim
Bu rüya sizin için çok sıkıntılı ve bir o kadar zor bir sürece girileceğine ve maddi anlamda da kayıplar yaşayacağına tabir edilir. En doğrusunu Allah bilir.


Kayıtsız Üye
Rüyamda geniş bir alan liman gibi bir yerdeyim yanımda kuzenim ve patronu da varmış içeride arkadaşlarım varmış Deniz’den çok büyük dalga gelip şehri sular altında bırakacakmış su gittikçe yükseliyor. Bir büyük dalga geldiğini Deniz’den değil sma olduğum yerden görüyorum. Bi hayla koşturuyorum sağa sola, elimde mavi yeni aldığım bir kazağım varmış pakette yüksek bir yere koymaya çalışıyorum ki sular çekilince gelip alayım. Bir ara abimi görüyorum hafif ağlamaklı gözünden yaş geliyor niye ağlıyor diye soruyorum yanımdakilere sanırım babama sitem edip kızıyorum. Bu aralar rüyamda çok büyük suların taştığını görüyorum ama sular hep temiz ne anlama geliyor sayın admin

Okudunuz mu?  Rüyada küs olduğu kayın pederini görmek

arifselim
Eğer korkutucu ve ürkütücü durumlar yoksa bu tür rüyalar çok hayırlıdır ve bolluk, bereket, zenginlik ve şifa olarak kabul edilir. Allah’tan hayırlısını dileyin. En doğrusunu Allah bilir.


Kayıtsız Üye
Merhaba rüyamda yolmuza deniz dolmuştu karşıya geçmek için denizin içinden geçmemiz gerekiyordu biz tam geçecektik sular çekildi bir baktık ki dev bir dalge geliyor hemen kaçmaya başladık ve kırtulduk ama dalganın sonu bizi ıslattı zarar görmedik sizce anlamı nedir


arifselim
Merhaba kardeşim. Dalganın büyüklüğüne göre insanın yaşayacağı sıkıntının ne kadar büyük olacağına işaret eder. Ondan kurtulmak ise bir felaketi atlatmak anlamındadır. En doğrusunu Allah bilir.


Kayıtsız Üye
Rüyamda her yer sularla kaplıydı yerde bir erkek cesedi vardı içim ürpererek cesede basmamaya çalışıyor bir yandan da denizin üzerindeki yüzen bir platforma doğru gidiyordum ama arada boşluk vardı ve atlayamayacağım kadar uzaktı sonra yavaş yavaş yanaştı ve bir genç kadın bana elini uzattı ve platforma çıktım ancak her yer kıyamet günü gibi sadece sular vardı içim korku doluydu sonra uyandım rüyamı yorumlarsanız sevinirim teşekkürler


arifselim
Bu rüya uzun zamandır olmasını dilediğin ve beklediğin dileklerinin gerçek olacağı manasında yorumlanır. Bekar için evliliğe ve bazende uzak yerlere seyahat etmeye işarettir. Rüyadaki korku ve endişe tersi ile yorumlanır. En doğrusunu Allah bilir.


Kayıtsız Üye
Temiz bir suyun içindeyim nehir gibi fakat kaya gibi bir tasin ustunde oturuyorum dort tarafim su. Nasil kurtulurum diyorum arkamdaki sular siddetli bir sekilde ustumden kiyiya dokuluyor bana degmiyor ama sular tukenmiyor heryer su. Bende kosarak cikiyorum sudan


arifselim
Temiz güzel ve berrak suların yorumları güzeldir. Ancak suların korkutucu boyutta olması zorluklara işarettir. Ayrıca zorlukları aşarak hedefe ulaşmaya delalet eder. En doğrusunu Allah bilir.


Kayıtsız Üye
Ruyama turkiye sular altında kalıyordu ben tepeye çıkıyordum ve sonra su yavaş yavaş geri cekiliyordu ve su tertemiz bir şuydu ve hiç bişey olmamıştı evlere ağaçlara


arifselim
Su basması Allah’ın selameti, rahmeti ve yardımı anlamındadır. Su ne kadar temiz ve berrak olursa o derecede rüya hayırlı ve güzeldir. İnşaAllah memleketimiz için çok hayırlı bir rüya görmüşsün. En doğrusunu Allah bilir.


Kayıtsız Üye
Merabalar rüyamda sular altında kalarak öleceğim söyleniyor ve sadcee benm için sular yavaş yavaş yükseliyordu kurtulup kurtulamadığımı göremedim aileme bişe olmuyordu


arifselim
Merhabalar kardeşim Bu rüya o suların temizliğine veya kirliliğine göre tabir edilir. Temiz ve berrak su çok hayırlı, selamet ve güven manasında yorumlanır. En doğrusunu Allah bilir.

Okudunuz mu?  Rüyada kıbleye ters namaz kılmak

Kayıtsız Üye
Rüyamda emekli olmuş üst düzey bir devlet adamının bir okulda öğretmenlik yaptığını ve tekrar eski görevine döneceği haberini alıp yanına gidiyorum okuldan ayrılırken bende kendisiyle beraber ayrılıyorum eski görevi olan yöneticilik alanına kendisiyle beraber gitmek için ancak o esnada bir yerlerden sular patlıyor ve ben korkuyorum ancak güçlü bir şekilde kurtuluyorum o sudan


arifselim
Bu rüya yetkili kimselerin yanında veya devlet nezdinde mevki kazanmaya, önemli işler başarmaya, işlerinin yoluna girmesine tabir edilir. Ayırca Bolluk, bereket, zenginlik ve şifa olarak kabul edilir. Elbette herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Rüyamda emekli olmuş üst düzey bir devlet adamının bir okulda öğretmenlik yaptığını ve tekrar eski görevine döneceği haberini alıp yanına gidiyorum okuldan ayrılırken bende kendisiyle beraber ayrılıyorum eski görevi olan yöneticilik alanına kendisiyle beraber gitmek için ancak o esnada bir yerlerden sular patlıyor ve ben korkuyorum ancak güçlü bir şekilde kurtuluyorum o sudan


arifselim
Zor ve sıkıntılı dönemden sonra gelecek olan ferahlığa, önemli ve büyük adımlar atarak, zoru başarmaya ve herkes tarafında takdir toplamaya işaret eder. Bu hayırla yorumlanan bir rüyadır. Elbette herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Merhaba,Hocam rüyamda bir insanı kızdırdıklarını ve bu insanın bulunduğum şehirde önemli bir rol sahibi olduğunu görüyorum ve devamında bu insan şehri ve tüm dünyayı bir çeşit olaylarla satıyor ve kötülüğe uğramasını istiyor tam anlam çıkartamıyorum.Sonrasında ise gökyüzün de devasa delikler açılıyor ve bu deliklerden ağar köklerine benzeyen salkımlar oluşuyor ve bu deliklerden dünya’ya ve buluduğum şehire sular boşalmaya başlıyor bu su o kadar berrak ve o kadar göz alıcı nitelikte güzel ki anlatamam ve hayran bırakıyor kendine insanı sonra rüyamın devamında anneme kız kardeşlerimi soruyorum ve okulda olduklarını söylüyor aramaya çıktıgımda bir gök delen veya alışveriş merkezi düşünebilirsiniz su almış her yeri ve yanından geçerken su altında kalıyorum ve o esna da polisler ve diğer insanlar kaçışmaya başlıyorlar ve suda boğuldugumu görüyorum sanırım diyorum ölüyorum ölüm böyle birşeymiş ne korku var ne de hissettiğim başka bir duygu sonrasında hızlı bir şekilde uyanıyorum.Şimdiden vakit ayırıp okudunuz ve yorumladığınız için teşekkürederim.


arifselim
Merhaba kardeşim. Bu rüyan seninle ilgili olmasından ziyade toplumsal olaylara yorumlanır. Genellikle meydana gelecek büyük ve endişe verici olaylar anlamındadır. İyilerin ve kötülerin ayırt edileceği ve safların netleşeceği günlerin yakın olmasına yorumlanabilir. Allah herşeyi hakkıyla bilendir.


Kayıtsız Üye
rüyadamda ailece arabayla deniz kenarına gezmeye gidiyoruz deniz kabarıyor arabadan idikten sonra bizde kaçıyoruz yavaş yavaş şehiri sular basıyor sıkıntılar çekerek bir dağın eteklerine kadar kaçıyoruz orada büyük
oğlumun olmadığını fark ediyorum dayısıyla olduğu aklıma geliyor.

bu tür rüyaları çık sıklıkla görmeye başladım lütfen bir yorum bekliyorum


arifselim
Bu rüyayı gören kişinin, hayatında gerçekleştireceği atılımları ve yenilikleri yaparken bir ara sıkıntıya düşeceğine ve daha sonra düze çıkacağına ve başarıya ulaşacağına alamet eder. Ancak Allah herşeyi hakkıyla bilir.

Okudunuz mu?  Rüyada kız kardeşimin içine cin girmesi

Kayıtsız Üye
Dere gibi bir yerin yanından geçiyorum yanımda tanımadığım 9 10 yaşlarında erkek çocuk var sonra birden dere yükseldi ve derenin tam karşı yönünde bir 2 3 metre yükseklikte bir dalga geldi yere çömelerek geçmesini bekliyoruz su çok temiz ve suyun altında olmama rağmen sankı şuana kadar en oksijen li ferah nefesi alıyorum


arifselim
Allah’ın izniyle bu çok hayırlı bir rüyadır. Bu rüya Bir konuda çok emek vermenin ve çalışmanın ardından kişinin ideallerine ve hedeflerine ulaşarak istediği işi ya da kazancı elde etmesine işaret eder. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Selamın aleyküm…ben rüyamda denizin derinlerinde olup bu durumdan kurtulmaya çalışıyorum lakin bir türlü su yüzeyine çıkamıyorum her defasında evet işte çıktım derken yine aynı şey çıkamıyorum ama su yüzeyi yakın gibi mesafe az gibi… kaç gündür araştırıyorum kafamı kurcalıyor fakat tatmin edici cevap bulamadım…yardımcı olursanız sevinirim Teşekkürler


arifselim
Aleykum selam. Bu rüya senin için iş ve maddi anlamda önündeki engellere işaret eder. Bu sorunları aşmak veya takılmamak için çok akıllıca hareket edilmesine ve adımını atarken dikkatlice atılması gerektiğine alamet eder. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Rüyada biriyle beraber gitmemek için onun gittigi ters yola gidiyorum ve ben kacmaya calistikca cevremsularla doluyor ben hangi tarafa yonelsem otaraftan buyuyo tepeye tirmaniyorum suda derinlesim tepeye doğru yukseliyo en son kactigim kisiyi arayip tamam diyorum sularin buyumesi duruyo yorumlarsaniz sevinirim

Merhaba simdi daha net hatirluyorum ruyayi rüyamda gördüğüm kisi 3 yil oncesine kadar konustugum yasca benden küçük bir erkek bana karsi yaptigi yanlislardan dolayi tamamen baglantiyi kestigim engelledigim birisi rüyamda o kisinin yaralanip calistigim hastaneye geldigini goruyorum ameliyat sonrasi hastanin bakimini yapip yogun bakima teslim ediyorum kendi servisime donuyorum sonra ertesi gun taburcu oldugunu duyuyorum benimle gorusmek istedigini soyluyo ve kabul etmiyorum birden daglik bir alanda o arabayla gidiyo bana ulasmaya calisiyo bende tam tersi yonde kacmaya calisiyorum gittigim yonler su kaplanmaya basliyo diğer tarafa donuyorum orasida su dolmaya basliyo kosuyorum arkamdan yandan sular doluyor sanki bir gol buyuyerek okyanus oluyor yuksek bir tepe goruyorum oraya tirmaniyorum sular tepeye doğru yukseliyor artik caresiz arabayi el isaretiyle durdurup tamam konusalum diyorum ama isteksiz yorumlarsaniz sevinirim teşekkürler simdiden


arifselim
Merhaba. Bu rüya gören kimse için hayatta da bazı sorunlar ve sıkıntılar yaşamasına işarettir. Çekindiği ve endişe ettiği bazı sorunlarının olduğuna alamet eder. Ayrıca rüyayı gören kişi için şanssızlık olarak kabul edilir ve kişinin yaşayacağı zor günlere işaret eder. Allah’tan hayırlısını dile. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Biz ailemle bir su tarihi bir su deposunu geziyorduk ve birkaç eserin üzerinde sular fışkırmaya başladı sular açıldı ve bir anda su seviyesi yükselmeye başladı biz Demir parmaklıklara tutunduk birisi bize megafonla bağırarak yardım etmeye çalıştı biz de kurtulmaya…

Okudunuz mu?  Sabah uyandığımda kolumda yazı yazması

Rüyamda tarihi bir su deposunda ailemle birlikte geziyorduk ve anda depoda bulunan eserlerin suyu açıldı ve su seviyesi gittikçe yükselmeye başladı birisi bize dışarıdan megafonla yardım etmeye başladı biz de kurtulmaya çalıştık Demir parmaklıklara tutunarak bu arada deposunun üstü açıktı ve aynı zamanda baraja benziyordu


arifselim
Bu rüya zor ve sıkıntılı günlere alamet eder. Sabır ve metanetle bunun üstesinden geleceğine ve en sıkışık anında bir kimseden destek ve yardım göreceğine tabir edilir. Allah’tan hayırlısını dile. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Ruyamda ben 3 yaşındaki torunum ve eşim denizdeydik bir den deniz dalgalanmaya basladi dalgalar üzerimize geldi torunum çok kortu sonra zorla denizden çıktık torunum yalvarmaya başladı ALLAHIM beni öldürme diye


arifselim
Bu rüya maddi anlamda kayıplara, eksiklikler yaşamaya, işinde gerilemeye ve benzeri şeylerde kayıplar yaşanmasına alamet eder. Denizden sonra çıkmak ise inşaAllah selamete kavuşmaya tabir edilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Merhabalar rüyamda yaşadığım şehir mavi sular altında kalıyor bazı evler sular altında benim ev civarı suya gomulmemiş çatıda herşeyi izliyorum evde hiç olmayacak kişiler arkadaşım ama bana gelmeleri mümkün değil yemek için bendeler çok fırtına var fırtına benim evi yerinden söküyor su üstünde fırtına ile biraz uzakta karaya götürüyor


arifselim
Merhabalar. Su basması tek başına olursa çok hayırlı ve güzel işaretleri olur ama fırtına ile birlikte olması ve eve zarar vermesi insanın karşılaşacağı muhtemel olan sıkıntılar anlamındadır. Bu rüyayı bir uyarı olarak da kabul edebilirsin. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Rüyamda dağlardan akan seller üzerimize doğru geliyordu. Ve her yer sular altında kaldı herkes çatılara çıktı.
Yorumlarsanız sevinirim çok teşekkür ederim.


arifselim
Su taşmasının yorumu genel manada çok güzel olsa da bu şekilde görülen su basmaları bazı şerli olaylara ve sıkıntılara tabir edilir. Böyle rüyaların hayrını dilemek en güzelidir ve Allah’a havale edilmesi gerekir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
…Rüyamda annemle beraber evde oturuyorduk. Ben sevgilim ile tartışmışım. Sonrasında mutfakta yemek yaparken bir şeyleri yanlış yaptım. Bi anda sular yükselmeye başladı. Ev sular altında kalmadan denizden bir ahtapot ile savaştım. Onu yendikten sonra ev sular altında kaldı ve su gökyüzüne kadar çıktı. Akşamdı ve gökyüzü şafağa yakındı. Anneme haber verdim dışarı çıkmamız lazım diye. Suyun altında ölmemiştik konuşabiliyorduk. Sonra hazırlandık camın önüne geldik kuzenime mesaj atıp evin denizin altında kaldığını yukarıya yardım çağırmasını yazacakken şarj azaldı ve anlatana kadar vaktimiz azalır diye vazgeçtik. Annemle gökyüzündeki suya baktık ve epey yolumuz var dedik ve uyandım


arifselim
Rüyada evi su basması çok hayırlıdır. Eğer endişe ve korku yoksa bu hayırla yorumlanır. Diğer yorumu ise aile içerisinde bazı sorunlara ve bu sorunlardan dolayı sıkıntılar yaşamaya yorumlanır. Bundan bir ders çıkarılabilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Merhaba bu rüya anneme ait rüyada annem bzimle sıkıntilari olan kavgalo halami ve uzaktan tanidigi birini goruyor denizin ortasinfa hareketsiz bir sekilde duruyorlarmis ve kurtulamiyorlarmis bunun anlami nedir acaba

Okudunuz mu?  Rüyada kapalı birinin kendini açık görmesi

arifselim
Merhaba. Bu rüya ilk olarak o kişilerin aşırı ihtiraslı oldukları ve başarmak için gayretli olduklarına işaret eder. Ayrıca başka bir yoruma göre ise, bazı engelleri aşmaya ve rahata ulaşmaya tabir edilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


müsteri
rüyamdaoturup kuran okudugumu gördüm sonradia birden gürültü yükseldi sonra bir canavar gibi kambur birisi geldiyini gördüm öleceksiniz diye bagirdı beindiie minübüs vardı onun içine saklandım içindie bir sürü kisi vardı yer ikiye ayrıldı içinden sular çıkmaya basladı canavar beieniyaraladı ve bunların hepsi şehirde gerçeklesti


arifselim
Bu rüya gören kimsenin korkularını endişelerini ve iç alemini simgeler. Endişelenecek bir rüya olmamakla birlikte insan hayatı akışı içerisindeki stres ve korkuları anlamındadır. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Ruyamda temiz bir suyun içinde gunesli bir havada yuzuyorken birden suyun içindeki delige düsüyorum derin bir cukur beni içine cektikce cekiyo gunes isinlarini goruyorum suyun altindan biraz huzur dolu birazda korku hissediyorum yuzeye cikmayi istiyorum ama cabalamiyorum sizce anlami nedir


arifselim
Suyun temiz olması rüyanın çok hayırlı manada yorumlanmasına vesiledir. Bu rüya sahibinin hayır içinde kalacağına, şifaya kavuşacağına ve Allah’ın izniyle önünde her ne engel varsa kalkacağına tabir edilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Rüyamda kıyafetlerimle camdan kapısı olan bir bölmeye giriyorum ama içerisi suymuş o kadar berrak şeffaf ki belli olmuyor nefessiz kalıyorum artık nefesimi tutamıyorum camdan iki tane sürgülü kapı var ne tarafa çeksem kapalı bir türlü açamıyorum ne demek bu rüya


arifselim
Eğer su böyle berrak ve temiz ise çok hayırlıdır. İnsanın elde edeceği büyük başarılara, işinden elde edeceği bol karlı işlere ve çok sevineceği gelişmelere tabir edilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Merhaba. Rüyamda dev dalgalar vardı. O kadar büyüktü ki. Benim olduğum yere doğru geliyorlardı. Eğildim arabaların yanına sığındım . Dev dalgalar üzerimden geçti ama bana değmedi. Ne gelirken ne çekilirken. Üzerimden geçti. Su o kadar mavi idi ki. Dalgaların içinde nefes alabiliyordum . Ve hiç ıslanmadım


arifselim
Merhaba. Çok büyük sorunların ve sıkıntıların seni teğet geçerek etkilemeyeceğine tabir edilir. Çünkü dev dalgalar çeşitli sorunların işaretidir. Bu şekilde görülmesi ise Allah’ın izniyle senin için hayırlı anlamdadır. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Merhaba,
Dun çok güzel bir rüya gördüm sela okundugunu duydum.
Ama bu gece kotu bir rüya gördüm, çok uzgunum, anlami çok mu kotu.
Tahtadan güzel bir evimiz varmis nehir kenarinda ama suyun ustune yapilmis. Hersey yolundayken birden ev sallandi temeldeki evi tutan tahtalarin tutmadigini anladim ve evle birlikte suyun ustunde suruklendik, ben kizimi aldim korkma kizim burdayim kurtulacaz dedim evden kurtulmaya calisiyorum esime sesleniyorum ama uyuyor beni duymuyor. Ufak bir metrelik bir selale var nasilsa burdan ev dusunce uyanir diye kendimi ve cocugu orda duserken zarar gormemeye hazirlarken uyandim

Okudunuz mu?  Rüyada kulak yıkamak

arifselim
Merhaba Esasen hayırlıdır ve ferah bir dönem geçirdiğine alamet eder. Ancak evin bu şekilde sürüklenmesi ise aile içerisinde meydana gelmesi muhtemel olan sorunlara tabir edilir. Bu rüyayı tedbirli davranmak için bir uyarı gibi de kabul edilebilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Rüyamda kızım ve eşimle tatildeyiz birinci katta evde oturuyoruz ve bir anda denizin suyu yükseldi sokaklar sel aldı biz evden yukarı katlara çıkmak için sürekli ben hazırlanıyorum eşim duruyor bilgisayarayı dolaptaki ekmegi peyniri su bidonunu alıp çıkacakken merdivenlerde yanan bir çoçuk gördüm ama ailesi söndürdü ölmedi ve ben çıkamadım yukarı


arifselim
Bu rüya özellikle de aile içi meselelerle ilgili olarak yorumlanır. Bazı tartışmaların alevleneceğine, sorunların yaşanmasına ve bundan dolayı insanın üzülmesine tabir edilir. En doğrusu ise Allah’tan hayırlısını dilemektir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Merhabalar rüyamda şelale gibi bir yerde baya kalabalık bir topluluktuk su çok şiddetli sürekli üstümüze geliyordu ama herkes mutluydu eğleniyordu sürekli o merdivenleri tırmanıp şelalenin yukarısına çıkmaya çalışıyordum.


arifselim
Merhaba. Bu güzel rüyalardan kabul edilir. Rüya sahibinin hayal dünyasının zenginliğine ve kısmetli bir insan olmasına işaret eder. Ayrıca işlerinin yolunda olmasına ve iyi bir mevkiye yükselmesine tabir edilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Rüyamda kirli ve dibi gözükmeyen bir gölde ben ve tanımadığım bir kaç kişi ile mahsur kalmışız… Gölün içinde bir araba batmış onun üzerine sığınmışız…göldeki balıklar çok büyük ve dişleri gözüküyor. Suya girip kaçmaya çalışana saldırıyorlar. Saatlerce çırpındık ve kaçmaya çalıştık… Lütfen rüyam ne anlama geliyor yardımcı olur musunuz?


arifselim
Bu rüya olumlu olarak yorumlanmaz. Hayat akışında karşılaşılacak maddi ve manevi sıkıntılar anlamındadır. Rüyanın doğru yorumu ise kişiye özel olursa daha isabetli olur. Allah’tan hayırlısını dilemelisin. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Selamun Aleykum hocam Ben Rüyamda Bir Suyun İçerisine Düşüyordum Ve Ayağımın Üzerine Bir Ağaç Gövdesi Düşüyordu Yanımda Oda Arkadaşlarım Vardı Ordan Çıkman Gerek Yoksa Yılan Sokacak Diyorlardı Birdenbire Hareketlendim Ağaç Govdesinden Kurtulup Yukarı Çıktım Oda Arkadaşlarımın Yerinden Oynatamadığı Ağaç Gövdesiden Tek Hamlede Kurtuldum.Lütfen Yorumlar mısınız?


arifselim
Aleykum selam. Gerçek hayatta da bir tehlike veya önemli bir sorunu halletmek ve üstesinden gelmek anlamında tabir edilir. Bir diğer yoruma göre ise, sabır ve emeğinin karşılığını sonunda görmek manasındadır. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Selamun aleykum.rüyamda bütün dunyayi sularin altinda kaldiginni ve kendimin bu sulardan kurtulmak için cabaladigimi gördüm. Ruyanin sonunda kurtulmustuk ve sularin içinden yeni bir dunya olusmaya baalamisti. Yanliz rüyamda ben ben degildim farkli gorunumde biriydim


arifselim
Aleykum selam. Su genellikle iyi tabir edilse de dünyanın sular altında kaldığını görmek iyi değildir. Özellikle de toplumsal olarak çok önemli ve büyük olayların meydana gelmesine ve musibetlere alamet olarak tabir edilir. Yinede Allah’tan daima hayırlısını dilemek gerekir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  İstiharede tuvalet görmek

Kayıtsız Üye
Rüyamda aşırı yağmur yağıyor sular yükseliyor birsürü insan sulara kapılıp kayboluyor kızıma busuya kapılıp gidiyor yağmur duruyor aramaya çıkıyoruz yok bulamıyorum kızımı


arifselim
Rüyada suya kapılıp kaybolmak aslında iyi olarak yorumlanır ve hayırlıdır. Önemli bir kişi haline gelmek ile iyi ve bol bir kazanç elde edeceğine yorumlanır. Suya kapılıp kaybolmamak ise genellikle günahlar manasındadır. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Rüyamda cukur gibi yerlerin içinde arkadaşlarla beraber girdiğimizi gördüm yalniz su biraz bulanikti ve biz suya girdigimizde tasiyodu birden.Ama ogretmenimiz bizi cekip kurtariyodu. Bi kaç defa tekrarlandi rüya farkli farkli cukurlarda yuzduk her girdigimiz cukurda aynı olay oldu


arifselim
Bu rüya genel olarak iyi yorumlanmaz. Çünkü bulanık suya girmek fakirlik, işsizlik veya maddi sıkıntı çekmek manalarına gelir. Ayrıca sizi maddi sıkıntıdan kurtaracak birinin de varlığına tabir edilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
merhaba.rüyamda suyun altındaydım ve yanımda tanıdığım bir erkek vardı onun elinden tutmuştum ve yüzeye çıkmak için yüzüyordum ama bir türlü yüzeye ulaşamıyordum sudan çıkmak için çok çabalıyordum ama yanımda duran kişi bunun için hiç çabalamıyordu.


arifselim
Merhaba. Rüya sahibinin kendisini tehlikeli işlere bulaştıracağına, pişman olacağına ve çıkmak için çok çabalayacağına işaret eder. Bu rüya aynı zamanda uyarı niteliğinde kabul edilebilir. Hiç şüphesiz herşeyi hakkıyla bilen sadece ve sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Rüyamda arkadaşımla bir havuzun içindeydik güzel yüzüyorduk dibe daldığımızda birden havuzun üst kısmının camlı bir yapı ile kilitlendiğini gördük ve orada tam boğulacakken ben bir yol bulup kurtuldum arkadaşıma baktığımda suyun içinde kendini salmış bir şekilde boğuluyordu gidip onu kurtardım kucağıma yatırarak ayıltmaya çalıştım bir yandan ismini haykırarak bağırdım ağlıyordum rüyamı çook merak ediyorum cevaplarsanız çok sevinirim


Tohat
Çaba göstereceğiniz hayallerinizin varlığını ve bu hayallerin neticesini en güzel şekilde alacağınıza delalet eder. Bu başarıdan sonra çevrenizde olmasını ve kopmak isteyeceğiniz insanların olacağı ve kazanımınızın artacağı yönündedir. Yine de Allah daha iyisini bilir elbet.


Kayıtsız Üye
Tamam Merhaba rüyamı yorumlarsanız memnun olurum .rüyamda suyun altında oturuyorum tekbaşıma sonra aşık olduğum kişi suyun yüzünden oturarak oda suyun altına yanıma iniyor. bana dönüp ellerini açıp dua ediyor ama duayı duymuyorum.


Tohat
Merhaba. İşte, ailede, dostlukta ve evlilikte hayırlı gelişmelerin meydana geleceğine işarettir. Sevilen kişilere yardım ve destekte bulunacağınız şeklinde yorumlayan alimler de bulunmaktadır. En iyisini Allah bilir.


Kayıtsız Üye
Selamünaleyküm. Ben rüyamda çok dalgalı her birbölümü bâşka bir yere hızla akan içinde çok şidetli şelalelerde olan bir deniz gördüm eşimle beraber insanlardan kaçıyorduk ve o denize atladık denizin öbür tarafina geçep küçük bir mescide sığındık içinde busürü kedi vardı hepsini dışarıya attım eşimle beraber içinde oturduk her tarafında ampuller vardı hepsini yaktım. Yorumlarsanız sevinirim şimdiden teşekkürler


arifselim
Aleykum selam. Sonu çok ferah ve çok huzurlu olacak zor ve sıkıntılı bir dönemden geçileceğine yorumlanır. İlk karşılaştığın sıkıntılı şeylerin sona ermesi ve mescide sığınmak ile kedileri dışarı atmak hayırlıdır ve bu manada tabir edilir. Sende gördüğün rüyanın hayrını ve güzelliğini dile. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada kulağa kaçan böceği öldürmek

KübraNursen
Rüyamda ananemin evindeydik eski komşularımız vardı yanımda daha sonra arkadaşım damla ne kadar güzelmiş bu mor koltuklar diyordu sadece ananemin evinde mor koltuklar vardı daha sonraz dışardan sesler duydum bir baktım insanlar katlardan atliyordu yere kuyu açmışlar oradan gelip karşıdan çıkıyorlardı su vardı böyle her yerde Ama böyle su maviydi insanlar boğulmamak için kaçıyorlardı sonra biz ne yapacağız diye sordum Münire teyze dedi bekleyelim dördüncü katta Aydık zaten evin zemini mahfolmuştur diye düşündü ve bekleyelim dedim sonra birden evin hareket ettiğini fark ettim sanırım Bir geminin içindeyiz diye düşündüm geminin içinde suların üstünde ilerliyorduk sonra birden yanıma bir çocuk geldi benim yaşlarımda elimi tuttu ama böyle sıkı sıkı tuttu elimde yaralar var dedi ben dedimelim geri çekim
Bir geminin içindeyiz diye düşündüm geminin içinde suların üstünde ilerliyorduk sonra birden yanıma bir çocuk geldi benim yaşlarımda elimi tuttu ama böyle sıkı sıkı tuttu elimde yaralar var dedi ben dedim elimi geri çekiyim ve o sıkı sıkı tuttu sonra birden suyun içine girdik ……şimdiden teşekkür ederim 🙂


Tohat
İstediğin, beklediğin ve hatta beklemediğin gelişmelerin sana getireceği sayısız başarılar olacağına, bir çok yönden mutlu olacağna, dünya nimetlerinden faydalanacağına, huzuru en iyi şekilde hissedebileceğine, kalıcı güzelliklerin gerçekleşmesi ile adeta yeni bir dönemin başlangıcı olarak da kabul edilir. Hakkıyla bilen bir tek Allah’tır.


Ahöet
Uyanıp tekrar uyuduktan sonra kendimi bisiklet sürerken gördüm eve gidiyordum temiz yol varken birden toprak yola girdim iki tarafı derin nehir yatağıydı ve sular çok alçaktı karşıdan gelen araba bana selektör yaptı bende tersledim ve devam ettim arkasından gelen arabalar bişey demeden geçti gitti ben ilerledikçe kendimi sağdaki nehir yatağına düşecek gibi hissettim başım ağırmaya başladı birden kendimi yükselen ama sakin suda buldum iki nehir birleşti ve geldiğim yöne doğru hızlı ama dalgasız yükselmeye başladı pişmanlık hissedip sitem ettim söylemeden geçenlere bisikleti geri çevirdim tabi sular içindeydim geri gitmek için pedal çevirecekken uyandım anlamı ne olabilir


Tohat
Rüyan güzelliklerin meydana geleceğine işarettir. Baharın gelmesini gösterip baharın gelişi ile birlikte bereketin artacağını, yeşilliklerin çoğalacağını, tarla ve ağaçların bolluk içinde meyve vereceğini rızk dolu bir dönemin işareti olarak kabul edilen bir rüyadır. Allah doğruyu bilendir.


rüyada sular altında kalmak, rüyada su altında kalmak, rüyada suyun altında kalmak

Bu kategoride yer alan Seher vaktinde görülen rüyalar başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada suların içinde kalmak ve bu durumdan kurtulmaya çalışmak Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.