Anasayfa
8 Mayıs 2021, 9:05
sizden05
Abone

Sanki iç çamaşırda bir ıslaklık hisettim gusül lazımmı acaba?

Sanki iç çamaşırda bir ıslaklık hisettim gusül lazımmı acaba?

konya442
Es Selamu Aleykum
kalktigimda biraz uzundim sonra , ayakyoluna gittim ve ayaklara biraz su döktüm ve ciktiktan sonra tisortumu içine koyacagimda sanki iç çamaşırda bir ıslaklık hisettim sonra süpheler basladigi ama ben su dökmüstüm ayaklarima ve islakligin oldugu yere belki su oraya degmistir , ve suyu cunku onun tam altina suyu islatmistim Allahu Alam , acaba gusül gerekir mi gerekmez mi , bir kaç gündür hep uyandimda korkuyla kalkiyorum acaba cunüp olmusmuyum korkusu

Okudunuz mu?  25 yaşında bir gencim Evlenemiyorum

Cevap: gusül lazimmi acaba?

Ercan
Aleykumselam ve Rahmetullah.

Kardeş meniyi gözünle görmedikçe gusül gerekmez. Rüyanda ihtilam olduğunu hatırlıyorsan ve ıslaklık yoksa da gusül gerekmez. Ancak ihtilam olduğunu hatırlamıyorsan ve ıslaklık varsa gusül gerekir. Şüphelerin gitmiyorsa vesveseye kapılma, guslet.

Bu kategoride yer alan Adam öldüreni öldürmek günah mı başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Sanki iç çamaşırda bir ıslaklık hisettim gusül lazımmı acaba? Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.